«Hoofdstuk 60»

4.4K 252 15
                                    

«Drama»

«Katharina's P.O.V.»

Ik zag haar uitdrukking van blij en enthousiast naar negatief vervallen, de glimlach verdween en de blik in haar ogen was pure shock. "Ben je gek geworden?!" Ik wist niet wat ik moet doen, heel eerlijk, ik stond stok stijf stil. Dit is de 2e keer vandaag dat ze naar mij schreeuwt, de 2e keer in mijn leven. Ik kon mijn hart horen kloppen, mijn oren deden pijn van hoe hard ze dat zei. Ik kon de tranen in mijn ogen voelen prikkelen, dit zag ik aan komen. "Mam-" "Nee Katharina! Nee! Hij is fucking 30 jaar oud! Hij kan je vader wel zijn!" Ze werd rood, haar ogen waren gevuld met woede verraad.

"Mama-" "Katharina ik heb jou hoger ingeschat! Uit alle jongens in deze wereld waarom Harry?" Ik kon geen woord inbrengen, ze weet niet hoe ik me voel. "Katharina ik verbied-" "Ik hou van hem!" Kon ik er eindelijk door heen schreeuwen. Ik kon ogen in mijn rug voelen branden, Daphnes vriendinnen stonden nu mee te kijken. "Katharina, ik ben jouw moeder, ik verbied het je om deze relatie voort te zetten!" Ik weet niet wat ik erger vind, het feit dat mijn moeder mijn relatie niet goed keurt en wilt dat ik het stop zet, of het feit dat ik ruzie met haar heb. "Nee."

Ik nam diep adem voordat ik dat zei, ik zag de blik in haar ogen snel veranderen voordat ze even haar ogen sloot. "Katharina, naar je kamer-" "maar-" "Naar je kamer!" Schreeuwde ze terug. Ik smeet de thee doek die ik in mijn handen had op de grond voordat ik de keuken uit stormde, Daphnes vriendinnen aan de kant duwde en naar mijn kamer liep.

Eenmaal terug in mijn kamer smeet ik de deur dicht, zo luid mogelijk. Ik zette de stoel schuin onder de hendel zodat de deur niet open kan, ik haalde mijn telefoon uit mijn zak en ging naar het sms gesprek van Harry en mij. Mijn ogen gingen over zijn laatst verstuurde berichtje: 'no matter what will happen, I will always love you. x H'
Mijn vingers gingen over de letters en zo snel mogelijk typte ik een bericht. 'Ze weet het, kan ik langs komen?'

«Daphnes P.O.V.»

Kathy stormde de keuken uit, ik sloot mijn ogen en leunde tegen het kookeiland aan. Het moest allemaal nog even tot mij door dringen, het feit dat de meiden in de deur stonden hielp niet echt. "Daph?" Ik kon Rachel naast mij horen en al snel voelde ik haar hand op mijn rug, dat was genoeg voor mij op mezelf om te draaien en haar te knuffelen. De tranen liepen langs mijn wangen, ik heb nog nooit zo iets met Kathy mee gemaakt. Ik voel mezelf verschrikkelijk voor wat ik net heb gezegd maar het is voor haar eigen best wil, ze verdient een normaal leven. "Gaat het een beetje?" Ik opende mijn ogen en zag el voor mij staan, snel waren wij verbonden in een groepsknuffel. "Prima-"

De meiden lieten mij los en ik draaide mezelf naar de wijnkast, daar naast stonden de sterkere dranken, wodka. Ik koos en fles uit en haalde de shot glaasjes te voorschijn, de meiden keken elkaar even onzeker aan maar gingen toen mee in mijn idee, op Eleanor na. Ik vulde de glaasjes en wou de mijne vullen toen er een hand voor kwam, Eleanor. "Je weet het niet zeker Daphne, als je wel zwanger bent-" ik kapte haar af, als ik geen glas mag, drink ik wel uit de fles. Ik zette de fles tegen mijn lippen en keek El nog even aan voordat ik de wodka mijn lichaam in schonk.

-Niet Bewerkt. Nog een hoofdstuk vandaag? Ik zal m'n best doen-

Our new English teacher (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu