«Hoofdstuk 63»

4.1K 277 27
                                    

«Alone time»

«Katharina's P.O.V.»

Daar lag ik dan, naast Harry in zijn bed. Het was koud dus ik kroop tegen zijn naakte lichaam aan, voor de mensen die het zich nu gaan af vragen, nee ik ben geen maagd meer. Ik ben bijna 17 en ben een maand geleden ontmaagd door Harry, ik schaam me er niet voor. Niet omdat hij beroemd is, nee, omdat ik daadwerkelijk van hem hou, ik vertrouw hem. Hij is erg bezorgt en lief wanneer we het doen, toch wanner ik het ruig wil geeft hij mij wat ik wil. Ik voel me verwend als ik bij hem ben, ik kan mezelf zijn.

Op dit moment is hij aan het slapen, ik lig klaar wakker. Het is precies 3 uur in de nacht, dat is nog het enige wat ik kan zien in zijn kamer, een klok die wordt verlicht door een straat lantaarn. Zijn zachte gesnurk was schattig, soms zou hij een woord of twee spreken. Iets dat mij opwind is wanneer hij mijn naam met zijn slaperige stem zegt, diep en schor.

Dit was een moment voor mezelf om tot rust te komen, een moment om met een helder hoofd te denken. Wat Daphne heeft gezegd, liet ik tot mezelf door dringen. Tegelijkertijd was ik aan het denken over hoe het nu zal gaan, nu dat Daphne en ik bij Niall wonen, nu dat ze samen in een bed slapen. Ik snap dat ze me het beste gunt, maar hoe kan ik haar duidelijk maken dat Harry alles is wat ik nodig heb? Het leeftijdsverschil kan vragen doen opduiken maar als je Harry kent zoals ik hem ken, maakt leeftijd niets uit. Zijn baan als muziek leraar doet hem goed, hij is nog steeds bezig met zijn hobby en ik kan hem nu ook op school zien. Iets wat een probleem kan zijn aangezien school het niet zal accepteren dat hij een relatie heeft met een van zijn leerlingen. Mijn gedachten gaan terug naar het moment waarop ik hem een kus gaf na afloop van de les toen iedereen weg was, we waren net op tijd met de kus verbreken toen iemand binnen kwam aangezien ze haar pen was vergeten of iets dergelijks. Nog even en ik ben klaar met school, Harry leert mij muziek ook na school en ik ben van plan om naar het conservatorium te gaan als ik toegelaten wordt. Mijn toekomst is uitgestippeld, alleen Daphne moet zich er niet zo erg mee bemoeien.

«Daphnes P.O.V.»

Verschillende gedachtes gingen door mijn hoofd, hoe zal ik dit aan Niall uitleggen? Wat zal Kathy er van vinden? Kan ik dit wel aan? Ben ik wel een goede moeder? Ik keek naar de digitale klok op de spiegel, 3:00 a.m. Eindelijk tijd om op de test te kijken.

Ik stond op van de wc en liep naar het aanrecht waar de test op lag, ik sloot mijn ogen en opende hen pas toen ik voor het aanrecht stond. Mijn hart ging te keer maar viel terug naar een rustig tempo toen ik de uitslag zag, negatief.

Zo veel dingen werden makkelijker in die ene seconde, ik hoef Niall niets uit te leggen. Ik kan de ruzie tussen Kathy en mij rustig oplossen zonder mezelf druk te maken, alles komt goed. Voor zo ver ik weet hebben deze tests meestal gelijk, en ergens van binnen wist ik dat ik niet zwanger zou zijn.

Ik ging weer op de dichte wc pot zitten, de test gooide ik in de prullenbak en zelf leunde ik met mijn ellebogen op mijn knieën. "Alles komt goed." Fluisterde ik naar mezelf. Ik moest een plan gaan maken, hoe ga ik er voor zorgen dat Kathy niet meer boos is? Hoe, hoe, hoe, op dit moment was ik spuug ziek van die vragen. Ik heb mijn hele jeugd zitten zorgen voor een kind, zorgen dat ze een leven krijgt, een opleiding en voedsel. En nu zit ik met een kater op een wc, denkend over mijn dochter en haar 30 jarige vriend. Mijn ouders, en dan bedoel ik noet John en Claudia, zouden trots zijn.

-Niet Bewerkt. Dat was het dan voor vandaag, slaap lekker iedereen-

Our new English teacher (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu