«Hoofdstuk 26»

7.9K 280 55
                                    

«The Delivery Guy»

«Daphnes P.o.v.»

15 minuten zijn al voorbij sinds Igonne er is, Wienowa en Igonne hebben kennis gemaakt en wat bleek bus dat ze veel gemeen hadden. Ook moest ik Igonne kalmeren toen ze er achter kwam dat ze in het appartement van Niall Horan zat, hoe ze er achter is gekomen?

«Flashback»

"Daphne, sinds wanneer heb jij een gitaar?" Igonne en Wienowa kregen een rondleiding door het appartement van Kathy en mij. Ik keek achter me om Igonne te zien kijken naar Niall zijn gitaar. "Oh die is niet van mij.." We stonden nu in Niall zijn slaapkamer die wij zouden delen aangezien hij niet wou dat ik op de bank zou moeten slapen, net als paar maanden geleden. "Die is van Niall!" Kathy liep naar de gitaar en ging met haar handje langs de snaren waardoor ze geluid begonnen te maken. Igonne keek mij raar aan, waarna ze de gitaar beter bekeek. "Niall als in Niall Horan?" Vroeg ze terwijl ze verder de kamer door liep. Ik kon Wienowa horen giechelen aangezien zij wist dat ik bij Niall overnacht. Ik knikte en ging op het bed zitten, Igonne keek mij ongeloof waardig aan. "Sure-" "het is echt zo," Wienowa onderbrak Igonne met een glimlach. Ik voelde het al aankomen, straks moet ik alles nog een keer uitleggen.

"Bewijs het maar, ik geloof het niet." Ze ging naast mij op te bed zoeken, terwijl ik naar Wienowa met hoop dat zij iets wist waarmee we het konden bewijzen. Wienowa stak haar hand in haar zak en begon te zoeken naar wat later haar telefoon bleek te zijn. Ze ontgrendelde het beeldscherm en liet ons een foto zien van haar en de jongens. Igonne keek naar Wienowa en weer terug naar de foto. "Dat kan ook een meet en Greet zijn geweest?" Wienowa en ik konden het niet laten om te lachen. "Oke oke, zal ik hem bellen?" Igonnes knikte en Wienowa ging naar haar contacten en belde Niall. Na een tijde kwamen we op voicemail, "ello, this is the voicemail of Niall Horan, please leave a message and a good joke after the beep.." Igonne schudde haar hoofd en keek ons nog steeds ongeloofwaardig aan. "Jullie doen wel heel veel moeite om mij voor de gek te houden eh-" "vanavond zijn de jongens aan het stappen in The Black Rabbit, Harry en Zayn gaan met Liam mee naar huis, Louis gaat samen met Niall hier heen komen, geloof je me niet blijf dan maar wachten tot 2 am, als Liam zijn personal assistent weet ik alles van hun PR plannen." Zei Wienowa zelf verzekerd, er hing spanning in de lucht en gelukkig verdween die toen de deur bel ging.

Ik keek door het kijkgat om een bezorgers jongen te zien met onze pizza's, eindelijk. Ik opende de deur en nam de pizza's aan, Kathy mocht hem het geld geven met een kleine fooi wat ze netjes deed. "Fijne avond," zei hij nog voor dat hij weg ging. Ik liep de keuken binnen waar Igonne en Wienowa gelukkig lachend aan het kookeiland zaten. "Pizza!" Schreeuwde Kathy terwijl ze op een barkruk klom. "Oeeh deze is van mij!" Iedereen nam zijn eigen pizza en we verplaatste ons naar de woonkamer waar de films als klaar lagen. Als eerste zouden we love, actually kijken op verzoek van Harry, toen hij hoorde dat ik die nog niet heb gezien liet hij Wienowa een belofte afleggen dat we die film vanavond zouden gaan kijken.

We waren al weer halverwege onze pizza's toen ik merkte dat er iets onder mijn pizza lag. Meestal ligt er een kartonnen rondje onder maar op deze was iets geschreven met zwarte stift. Langzaam haalde ik het karton onder mijn pizza vandaan en draaide het om zodat de letters leesbaar waren. 'You can't hide!' Stond er met een slordig handschrift op. Mijn gedachte ging meteen naar de bezorger die nog opvallend over mijn schouder het appartement in keek. Ik kon mijn hart in mijn keel voelen kloppen, ik was in schok. Het karton viel uit mijn handen en ik werd uit mijn trans gehaald toen de deurbel ging. De meiden keken mij bezorgt aan, Wienowa wou vragen of alles wel oke was toen ik mijn trillende vinger voor mijn lippen legde. Ik stond stilletjes op van de bank en liep op mijn tenen de gang in. "Mama?" Ik draaide mezelf abrupt om toen ik Kathy achter me hoorde, ik was spraken loos, mijn stem was weg dus het enige wat ik deed was weizen naar de woonkamer. Katharina knikte en liep snel op haar tenen naar de woonkamer, ik liep verder naar de deur en plaatste mezelf voor het kijkgat. Ik schoof het klepje omlaag en zag een man staan met groene ogen en zwart haar. Met shock opened ik de deur. "Dylan?!"

«flashback over»

"Ik liep het huis binnen, Channie en lo.." De tranen liepen zijn ogen uit, Kathy had een deken over hem heen gegooid aangezien hij hoge koorts had en zat te rillen als de chihuahua van tante Elizabeth op nieuwjaars avond als het vuurwerk af gaat. "We weten het, wij waren daar ook," Wienowa stond achter mij, handen gekruist en in een verdedigende positie. Toen wij thee gingen zetten kreeg ik een preek over hoe onbetrouwbaar hij er uit zag, als ik hem niet kende zou ik hem ook niet binnen hebben gelaten.

"Ik heb de nacht op straat doorgebracht, bang om in mijn eigen huis te zij," "dus je kwam maar naar Daphne?" Onderbrak Wienowa hem, Igonne was in Katharina's kamer met Kathy op Wienowas verzoek. Dylan keek op naar Wienowa, hij zag er gebroken uit. Hij zat op de bank, ik zat voor hem op de koffie tafel en achter mij stond Wienowa; Dylan en ik hielden beide een kopje thee vast maar Wienowa weigerde. "Daphne is de enige bij wie ik nog terecht kan!" Riep Dylan uit naar Wienowa die zich niet verroerde. "Daphne en Katharina zijn de enige die ik nog heb in mijn leve-" "wacht," iets schoot mij te binnen, niemand heeft hem ooit verteld dat Kathy's volledige naam Katharina is. "Ik heb nooit gezegd dat Kathy's volledige naam Katharina is.." Dylan keek op van zijn kopje thee.

"Dat heeft Chantal verteld.." Zijn trillingen zijn gestopt zo dra hij die woorden uit sprak. Langzaam stond ik op van de tafel en ging naast Wienowa staan, zij verroerde nog steeds geen spier. Dylan zette het kopje op de tafel voor zich en liet de dekens van zijn rug vallen. "Dylan, ik heb jou nooit verteld waar ik woon.." Hij stond op van de bank, zijn uitdrukking ging van 'zwak' naar 'intimiderend'. "Jij niet nee, maar Claudia."

-niet bewerkt, foto is stukje uit The Grudge, heeft iemand dit verwacht? Comment wat jij denkt dat nu zal gebeuren? Volgend hoofdstuk komt er op bij 10 votes en comments, love you all-

Our new English teacher (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu