«hoofdstuk 40»

6.3K 270 12
                                    

«Weird Feelings and Birthday Plans»

«Daphne's P.O.V.»

"Ik keur jou relatie met Matt af." Weetje wat raar is? Ik voelde mezelf niet gebroken bij wat ze zei, het voelde niet pijnlijk aan. "Mijn zoon was in levens gevaar, en dat allemaal voor jou.." Grappig dat zeg ik al de afgelopen paar dagen tegen iedereen, en wat ik te horen kreeg van andere mensen was 'het is niet jouw schuld!' Dat is het dus wel..

"Ik snap het Erika, ik kan mezelf maar niet vergeven voor wat zij Matt hebben aangedaan.." Ik hoorde haar zuchten en keek naar de vrouw die voor mij zat, ze zag er oververmoeid uit. Ze keek om zich heen voor een tijdje voor dat ze eindelijk iets zei. "Ik weet niet hoe ik dit moet brengen, maar ik wil jou niet meer in de buurt van mijn zoon zien." Ik kon geen woord terug zeggen, wat?! "Erika-" "mijn zoon kon dood zijn, hij heeft infecties opgelopen, wonden die voor altijd littekens op zijn lichaam zullen vormen!" Ik kon mijn woord er niet tussen zetten. "Mag ik even!" Het was onbeleefd maar door te schreeuwen was blijkbaar de enige optie om haar aandacht te trekken en mij een kans te geven. "Ik ben Matthew mijn leven schuldig! Laat mij op z'n minst voor hem zorgen tot dat zijn wonden geheeld zijn!" Ik sloeg mijn vuist op haar bureau en kon voelen hoe mijn keel schor werd. "Zo dra zijn wonden genezen zijn, ben je hier weg." Haar stem was fel, ze keek mij dan ook aan alsof ik vuil was. "Begrepen?" Zonder in discussie te gaan knikte ik. "Ja mevrouw." Ze wees naar haar deur, ik kon niets meer doen dan opstaan en weg lopen uit haar kantoor.

Eenmaal in mijn kamer begon ik met mijn spulletjes neer te zetten zodat de kamer een beetje knus werd, Kathy's knuffels legde in rondom het bed, en foto's op het nachtkastje en boeken kast. Een van de foto's was een foto van Kathy, op haar 3e verjaardag. Ze had een muffin waar 3 kaarsjes op stonden, ze had een prinsessen jurkje aan en een plastic kroontje. Ik had ook een feesthoedje op, maar ook een ooglapje, die dag had ik een gezwollen oog na dat John weer met zijn handen aan mij moest zitten. Igonne kwam toen op het idee dat ik als piraat moest verkleden zodat het niet opviel. Ik haalde mijn telefoon uit mijn zak om te kijken of ik berichtjes had maar iets anders viel mij op, het was nog een week voor Kathy's verjaardag! Snel ontgrendelde ik mijn telefoon om een groepsgesprek aan te maken met Rachel, Wienowa en Igonne er in. 'Meiden! Ik heb jullie hulp nodig! Over een week is Katharina jarig, ik wil een surpriseparty plannen, kunnen we morgen met z'n allen afspreken?' Ik verstuurde het bericht en de meiden reageerde snel achterelkaar.
Rachel: 'ik dacht dat wij morgen zouden afspreken? Maar okay we kunnen ook wel met z'n allen!'
Wienowa: 'ik ben na 4 uur vrij, count me in!'
Igonne: 'mijn dienst eindigt om 3 uur, waar en hoe laat spreken we af?'

Een glimlach verscheen op mijn gezicht. 'Morgen, Igonne en ik kunnen alvast naar het restaurant gaan, dan komt Rachel er om 3 uur bij en kunnen we verder als Wienowa er is om 4 uur.'

-Niet bewerkt. Tadaaa, en er komt nog een hoofdstuk want ik heb inspiratie! QOTD: wat zijn leuke ideeën voor Katharina's verjaardag? Als jullie een leuk quotes boek willen lezen, het boek in de afbeelding van dit hoofdstuk heeft een paar leuke quotes!-

Our new English teacher (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu