«Hoofdstuk 62»

4.2K 250 10
                                    

«Make up, Wake up»

«Katharina's P.O.V.»

Ik lag tegen Harry aan op de bank, mijn hoofd op zijn borst, zijn hand die door mijn haren heen kamt. Ik heb hem alles verteld, hij heeft geluisterd. "I lost my way Harry.." Ik deed mijn ogen dicht, de tranen bleven lopen. Ik kon zijn lippen op mijn hoofd voelen, zijn andere arm trok mij dichte tegen hem aan. "Kath?" Ik opende mijn ogen en draaide mijn hoofd zijn richting op, hij had een medelijdende blik in zijn ogen. "I can help you-" "how? How are you going to help me? Harry ik weet niet of ik het nog wel kan!" Hij deed zijn ogen even dicht, ik voelde mezelf schuldig. "Sorry, i-ik kan nu even niet zo goe-" ik werd onderbroken door zijn lippen op de mijne. Ik ging mee in de kus, het liet mij ontspannen, het liet mij vergeten over alles wat er aan de hand was. "I'm Okay," mompelde hij tegen mijn lippen.

Hij verbrak de kus, onze voorhoofden lagen nog tegen elkaar aan. Hoe kon mijn moeder mij dit ontnemen? Hij maakt mij gelukkig, hij is mijn tweede helft. het was even stil, tot dat ik besloot om iets te zeggen wat waarschijnlijk niet zo verstandig is. "We moeten stoppen Harry.." hij tilde zijn hoofd van de mijne af, hij keek mij vol verbazing en onwetendheid aan. "Wat bedoel je?" Ik slikte voordat ik verder ging met mijn onnozele uitleg. "Ik weet niet of ik een ruzie met Daphne lang kan uithouden, ze is een van de enige mensen die mij zo lang is bij gebleven.." Ik ging recht op zitten en draaide mezelf naar Harry toe. Hij keek mij stom verbaast aan, als ik niet beter wist zou ik zeggen dat hij op het punt stond om een traan te laten glijden. "Kath, ik hou van je.." Hij greep mijn hand vast, ik kan dit niet. Ik hou van Harry, met heel mijn hart, maar ik weet dat ik hem dit niet aan kon doen. Mijn leven is te ingewikkeld, hij zal het nooit begrijpen. "Just because we can't be together, doesn't mean I won't love you Harry. Ik weet zeker dat je gelukkig zal zijn met dat meisje." Hij werd bleek, ja ik wist dat hij voor mij iemand liet stikken, een meisje dat van hem hield. "Kunnen we elkaar nog blijven zien? Je moeder hoeft niet te weten dat we nog wat hebben?" Hij keek mij hoopvol aan. "Je kan zeggen dat het klaar is, maar dat hoeft het niet te zijn.." Ik keek hem even aan voordat ik mijn lippen op die van hem plaatste, wat ik wel niet zal doen voor deze jongen. Hij mag dan wel 30 zijn maar in zijn hart is hij nog vol op in zijn teen jaren. "Harry, ik ga nu met vuur spelen, but I love you.."

**Link naar video in de comments**

«Daphne's P.O.V.»

Ik werd wakker op mijn, ik bedoel ons, bed. De meiden lagen verspreid door de kamer, Rachel lag naast mij te slapen. El en Perrie hadden matrassen op de grond en Igonne en Wienowa lagen op de uitklap bank, wat in hemels naam is er gebeurt? Het eindige wat ik me nog kan herinneren was een ruzie met Kathy, dat ik Niall had gebeld en daarna is alles zwart.

Voorzichtig klom ik uit het bed, alhoewel het kraakte, Rachel sliep er door heen. Ik liep naar de badkamer die ik op slot deed voordat ik voor de spiegel ging staan. Wat is er met mij gebeurt, jaren lang heb ik mezelf beloofd om niet te drinken, niet uit woede. Op dit moment voelde ik schuld, Kathy mag mij zo niet gezien hebben! Ik keek naar mijn spiegelbeeld, uitgelopen make-up en een opgedroogd slijm spoor op mijn wang, uhl. Ik zette de kraan open en maakte een kommetje van mijn handen om het water op te vangen en mijn gezicht schoon te spoelen, mijn ogen vielen op het kastje onder het aanrecht. Na dat ik mijn gezicht had afgedroogd opende ik het kastje, mijn spullen lagen er al in. Ik zocht naar een pastel gekleurde toilet tas, daar moest nog een zwangerschaps test in zitten die we gratis hadden gekregen in de apotheek een paar weken geleden. Jackpot! Ik vond het doosje met een zwangerschaps test, ik geloof el niet maar de kans is er wel. Aangezien mijn relatie met Matt niet meer soepel ging was ik gestopt met de pil, en voor zo ver ik weet hebben Niall en ik geen condoom gebruikt. Wat dan ook, een baby kunnen we nu niet gebruiken. Ik nam de test af en nu werd het wachten, 3 minuten lang.

-niet bewerkt, ik heb zin in nog een hoofdstuk, wat zeggen jullie er van?-

Our new English teacher (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu