«Hoofdstuk 2»

3.1K 204 60
                                    

«The truth»

«Kathy's P.O.V.»

Ik hield het kleine lichaam in mijn armen, kleine Lola. Harry zat naast mij met zijn handen tussen zijn knieën, we hadden ruzie en nu we samen weer op een bank zitten bij mijn moeder thuis doen we alsof alles oké is. Niets is oké, Harry is vreemd gegaan. Of ik hem heb betrapt? Nee. Ik heb het hem gevraagd toen hij voor de 5e keer die week niet thuis kwam na werk, hij was eerlijk en zei ja. Ik liet niets merken, deed alsof het mij niets kon schelen, tot hij het appartement weer uit liep. Ik heb met pannen gegooid, borden laten breken en uren lang met mijn hoofd verstopt tussen de kussens van ons bed gelegen en gehuild. Dit is de eerste keer dat ik hem weer zie na de confrontatie 3 dagen geleden, zij zag er jeugdiger uit.

Ik snap wel waarom hij vreemd is gegaan, ik bedoel kijk mij. Een 18 jarige, bijna 9 maanden zwanger van een tweeling. Ik ben zo'n teen mom, een wanhopige slet? Ja zo noemde Rachel die meiden op tv.

Ik hield kleine Lola vast tot dat Harry vroeg om haar over te nemen, zonder enig commentaar gaf ik hem de baby. Niall en Daphne waren in de keuken bezig met het eten voor vanavond, dat gaf blijkbaar Harry het idee om een gesprek met mij te beginnen. De 30 jarige man, toekomstige vader van een tweeling met een 18 jarige moeder. "Katharina, wat gaan we doen?" Vroeg hij terwijl hij zijn vinger probeerde los te trekken uit Lola's greep. "Beetje laat voor een abortus vind je niet?" Ik keek hem niet aan, maar uit mijn ooghoeken kon ik zien dat hij naar mij keek.

"Kath, het is niet dat ik deze baby's niet wil-" "het is dat je mij niet wilt?" Onderbrak ik hem. Een diepe zucht verliet zijn longen, zijn blik ging terug naar Lola die baby geluidjes aan het maken was. "Ook niet.." Dit verast mij, als het niet aan de baby's ligt, en niet aan mij, waarom heeft hij dan besloten om vreemd te gaan. "Je bent 18, je verdient een normaal leven, Alice en ik hebben hier over gepraat-" "Alice?" Is dat de naam van zijn nieuwe liefde?
"Alice is de vrouw waarmee ik de afgelopen dagen heb doorgebracht." Duidelijk dus. "Als je wilt, wij zijn in staat om de tweeling van jou over te nemen-" "wat?!" Is hij helemaal gek? Ik zij helemaal gek? Eerst neemt ze Harry van mij af en dan wilt ze ook nog mijn kinderen? "Kathy-" "nee Harry, nee. Dit-" ik wees naar mijn opgezwollen buik. "Dit zijn mijn kinderen, van mij mag je ze blijven zien als je mij verlaat maar in geen honderd jaar geef ik ze weg!" Fluister schreeuwend draai ik mezelf naar hem toe, ik voel het bloed in mijn lichaam pompen.

"Het aanbod blijft staan." Was het enige wat hij nog zei. Ik kon de tranen in mijn ogen voelen, maar ik wou voor geen enkele reden mijn zwakte aan Harry laten zien. "Vanaf welk moment ben je gestopt met van mij te houden." Als er iets is wat ik wel zou willen weten dan is het dat wel. Het was een lange tijd stil voordat hij zijn mond open deed en mijn hart met een hamer in duizenden stukken sloeg. "Je was maar een speeltje."

-niet bewerkt. Sorry dat het zo lang duurde en het zo kort is maar Wattpad was een bitch. Ik moest eerlijk gezegd huilen bij het schrijven van dit hoofdstuk maar ik ben de laatste tijd beetje emotioneel dus ja. -

Our new English teacher (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu