«Hoofdstuk 38»

7.2K 280 83
                                    

«No Good In Goodbye»

«Daphnes P.O.V.»

Zayn hielp mij met mijn koffers, het waren er nu twee aangezien we ook heel veel spullen uit Claudia's huis mee hebben genomen. Ik was klaar om te vertrekken, Matt ook, maar Katharina? Ze stond in haar onesie en teddybeer uit Disney in de gang met tranen in haar ogen. "Ik ga niet mee!" Schreeuwde ze door de gang. Dit is de eerste keer dat Kathy schreeuwt uit frustratie, ik was er kapot van. Ze liep naar Niall die in de woonkamer deuropening stond en omhelsde zijn benen, Liam stond naast Niall en ze leken beide er kapot van te zijn. Liam heeft mij al dagen lang proberen uit te leggen dat ik de eerste stap moest nemen en Niall, blijkbaar vind hij mij toch echt leuk. "Kathy-" "nee! Ik heb eindelijk een papa!" Ik voelde nu ook de tranen in mijn ogen, ik heb nooit geweten dat zij zo graag een vader wou. "Ik ben de enige in de klas zonder papa en nu heb ik wel een papa, ik wil bij hem blijven!" Ze liet mij niet uitpraten, al kon ze zelf bijna niet praten. Ze was aan het sniffen en huilen door haar woorden heen, toch was het duidelijk wat ze zei. "Kathy.." Niall ging door zijn knieën om op ooghoogte van Kathy te zitten. "Ik ga niet bij je weg, als je nu met mama mee gaat dan beloof ik dat ik je morgen kom zien.." Maak nou geen beloftes waar je jezelf niet aan kan houden, dacht ik terwijl ik de traan die wist te ontsnappen van mijn wang af voog. Ik voelde Matt zijn hand op mijn rug en langzaam verplaatste die zich maar mijn middel, maar ik wou er niet van op dit moment. Ik zette een stapje naar voren waardoor zijn hand mijn lichaam verliet. "Uhm.." Matt zijn lage stem onderbrak het momentje. "Ik ga alvast de koffers in de auto zetten, ik wacht beneden." Ik keek naar hem over mijn schouder, hij pakte onze koffers op en liep het appartement uit. Toen de deur eenmaal gesloten werd draaide ik mezelf om naar Niall die Kathy aan het knuffelen was. Ik keek naar Zayn die tegen de deurleuning aan stond met zijn armen gekruist, Harry stond tegen de muur met zijn handen achter zijn rug en beide keken ze verdrietig. "Jongens-" ik begon maar moest even mijn keel schrapen toen ik merkte dat mijn stem zou overslaan. "Het is niet dat ik jullie voor altijd verlaat, Kathy wil je dan niet terug naar Erika en Jackson? Niall-" ik moest weer even stoppen voordat ik verder kon praten, ik kon hem niet in de ogen aankijken maar het moest. Tegen mijn wil keek ik ietsje omhoog waardoor onze ogen contact hadden gemaakt, ik voelde een warme vloed over mijn lichaam heen gaan toen we oogcontact hadden. "Ik zie jou nog elke week op school, weet je nog?" Harry leunde van de muur af en stak zijn vinger op als teken dat hij iets wou zeggen. "Uhm ja sorry en wij dan?" Hij gebaarde naar Zayn, Liam en zich zelf. "We kunnen afspreken, wanneer jullie maar willen!" Kathy keek mij teleurgesteld aan voordat ze iets zei waardoor mijn hart er van door ging.

"Papa..? Je zei dat je voor haar zou vechten?" Ze klonk zacht, teleurgesteld en verdrietig, Niall keek op haar neer voordat hij haar optilde en tegen zich aan hield. Hij beluisterde wat in haar oor maar niemand kon horen wat hij zei, maar wat hij dan ook mocht zeggen het was niet iets waar Kathy blij mee was. De tranen gingen langs haar wangen en mijn hart brak bij het zien van mijn dochter in tranen. "Ik heb een voorstel," begon Zayn die zich zelf van de muur af duwde en wat dichter bij mij kwam staan. "Het is zaterdag, Kathy kan blijven slapen en gaat morgen naar huis!" Kathy haar wenkbrauwen gingen omhoog en ze keek mij hoopvol aan. "Mag het? Alsjeblieft mama?!"

Er gebeurt zo veel om mij heen, ik kan het eerlijk gezegd zelf amper volgen. Ik kan mijn dochter niet zomaar achterlaten, maar zij ziet Niall als haar vader! Ik keek naar Niall die mij met een poker-face aan keek, daar in tegen keek Kathy met hoop ik haar ogen door mijn ziel. Mijn ogen gingen naar Liam en Harry die samen achter Niall en Kathy stonden, ik haalde diep adem voordat ik mijn ogen sloot en na een tijdje opende. "Oké, ik wil je morgen thuis zien rond 2 uur, als je gaar eerder zat wordt kan je altijd eerder komen." Het klonk bot maar Kathy was er blij mee. "Kom dan gaan we matrassen en kussens neerleggen en dan hebben we-" Kathy klom uit Niall zijn armen en pakte Harry en Liams hand beet, ze sleurde hun mee haar kamer in terwijl ze door bleef gaan over de 'sleepover' zoals zij het noemt.

"Ik ga wel even voor snacks zorgen," Zayn merkte dat Niall en ik een momentje nodig hadden sus liet ons alleen met een slap excuus. Ik wou er nu niet mee dealen, ik draaide mezelf om, bukte en greep mijn schoenen die ik aan begon te doen. "Daphne.." Ik voelde een hand op mijn schouder en toen ik recht ging staan en mezelf naar Niall toe draaide stond ik zowat tegen de blonde jongen aan. Zijn ogen staarde in de mijne voordat hij zijn hand op mijn wang plaatste en zijn lippen op die van mij zette, zijn andere hand ging naar mijn heupen waar hij mij nog dichter tegen hem aan schoof.

Ik bleef eerst even verbaast stil staan voordat ik hem terug kuste, onze lippen paste perfect in elkaar! Ik voelde mijn hele lichaam tintelen en als ik het niet beter wist zou ik denken dat mijn benen van spaghetti gemaakt waren. De kus was niet lang maar intiem, gepassioneerd en het leek alsof we al onze gevoelens deelde door die ene kus. "I'm in love with you daphne.." Zei hij, hij plaatste zijn lippen op mijn voorhoofd. De tranen kon ik niet meer stoppen, het leek alsof iemand alle kranen in mijn geef open gedraaid en ze niet meer dicht kunnen. Mijn hart sloeg kilometers per uur van zijn woorden maar ik wist niet hoe ik daar op koest antwoorden, ik wou zeggen dat ik ook van hem houd, maar ik kan hem niet met hoop laten hangen. Maandag zit ik weer gewoon in zijn les, en is hij niemand meer dan mijn Engels docent.

"Goodbye Niall," ik leunde van hem af en liet mezelf uit zijn greep glijden, hij hield mij niet tegen. Ik opende de deur en nog net voordat ik naar buiten stapte hoorde ik hem een lyrics quoten. "Where's the good in goodbye?" Ik nam een momentje om mijn ogen te sluiten, dit was de laatste keer dat ik nog samen met hem in zijn appartement zal staan. Dit is de laatste keer. Ik neem het moment in mezelf op voordat ik over de drempel stap en de deur dicht doe, voor dat ik hem helemaal dicht heb hou ik de deur nog even open. Ik kan nog terug, het is nu of nooit! Ik neem diep adem en sluit de deur definitief. Niall is niets meer dan mijn Engels docent, een beroemdheid en dat zal hij ook altijd blijven.

-Niet bewerkt. Wauw, ik ben emotioneel geworden! Maar ik heb nog wat traan opwekkende hoofdstukken in gedachte dus hou je vast! Ik heb op jullie comments gereageerd want jullie zijn perfect en maken mij en mijn boek blij en yaay! QOTD: stel Daphne zou nóg en keer zwanger raken, maar dit keer van Niall, hoe zouden jullie de baby noemen en welk geslacht? -

Our new English teacher (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu