«Hoofdstuk 50»

6.4K 273 27
                                    

«Goodbye's»

«Daphnes P.O.V.»

"Kom op Kathy!" Ik stond beneden te wachten op Kathy met autosleutels in mijn hand, ik had Zayn 10 minuten geleden een berichtje gestuurd dat wij er aan kwamen maar Kathy was nog steeds druk bezig met het beslissen welke knuffel mee mag op haar verjaardag. "Ik kan niet kiezen mama!" Riep ze terug. Ik liep weer de trap op naar de zolderkamer waar ik haar druk zag heen en weer lopen van pop naar pop en van knuffel naar knuffel. "Waar twijfel je tussen?" Vroeg ik haar terwijl ik op een stoel ging zitten die tegenover het bed stond. Ze nam de teddy beer die Harry voor haar mee nam van het bed en een baby pop met een blauwe zomer jurk. "Boo bear en Ellie.." Ze keek heel verdrietig nu ze wist dat ze echt een beslissing moest maken, the struggles... "Okay luister, als je er nou een mee neemt dan mag de andere vanavond naast jou zitten als we de taart gaan aansnijden met Erika en Jackson?" Ze keek me vol bewondering aan en knikte, de pop Ellie had ze terug op het bed gezet en de bear die naar Louis is vernoemd nam ze mee.

We reden de straat in waar de speeltuin was, we hebben uiteindelijk besloten om die af te huren. Iedereen die uitgenodigd was mocht zijn of haar broertjes en zusjes, nichtjes en neefjes, oppaskindjes, iedereen uit Kathy's leeftijds categorie, mee nemen. Ik had de auto in de volle parkeerplaats geparkeerd waarna ik uitstapte en de deur voor Kathy opendeed die haar kinderzitje gordels aan het losmaken was.
Eenmaal uit de auto liepen we naar de ingang, alles verliep volgens plan, het was stil wat betekend dat ze allemaal verstopt zaten. Bij de kassa gaf ik aan dat ik gereserveerd had, Kathy stond al voor zich uit te kijken naar de onderdelen die ze maar al te graag wou beklimmen en mee spelen. "Hier zijn jullie kaartjes, jullie kunnen door lopen," de 16 jarige achter de kassa gaf ons onze kaartjes en Kathy kreeg een ballon. We liepen langs de poortjes de speeltuin binnen en zo dra we binnen stonden konden we het gejoel en applaus horen. Alle gasten sprongen te voorschijn en iedereen begon te zingen. "Happy birthday to you, happy birthday to you, happy birthday dear Kathy!-" het was even stil na de uithaal van haar naam. "Happy birthday to you! Hieperdepiep? Hoera!" Zo klonk dat nog 6 keer aangezien Kathy zes jaar werd. Het ene liedje ging over naar het ander terwijl Zayn in zijn kostuum naar voren liep met een grote doos die verpakt was in paars inpakpapier. Kathy bewoog geen spier sinds iedereen te voorschijn sprong, ze staat nog steeds met haar mond in een 'o' en te knijpen in mijn hand die ze al sinds we de auto uit liepen vast hield. "I-is dit allemaal voor mij?" Ik knikte, Zayn gaf Kathy een kus op haar voorhoofd en zette het cadeau voor haar neer. "Gefeliciteerd Kathy! Hopelijk wordt dit een dag om niet te vergeten!"

Iedereen was druk bezig met spelen of eten, tegen de tijd dat de barbecue werd aangezet is Niall opgedoken, hij had een grote tas met pakjes er in zitten, net Sinterklaas. "Niall!" Kathy liet alles vallen, daarmee bedoel ik een cadeautje dat ze wou uitpakken. Ze sprong in zijn armen en hij ving haar op. "Gefeliciteerd prinses!"
Wat ik van binnen voelde was een eenzame leegte, mijn dochtertje had een band met de man waar ik van houd, maar ik hield mezelf terug bij de man die vreemd ging. Ik kon mijn ogen niet houden op het beeld van Niall en Katharina.

«Nialls P.O.V.»

Zayn en Harry stonden achter de barbecue, ik zat naast hen achter een tuin tafel met Kathy op mijn schoot. Ze was cadeautjes aan het uitpakken, maar het belangrijkste cadeau zou ik geven voor dat ik weg zou moeten. Ja Daphne en ik hebben afgesproken dat na dat de taart wordt aangesneden ik weg zou moeten. Ik snap niet waarom ze zo doet! Het enige wat ik wil is een goede vriend, of in Kathy's ogen, vader voor haar zijn. "Ik heb een nieuw appartement gevonden," zei ik tegen Zayn en Harry die het net hadden over verhuizen. Harry zou het appartement waar ik nu woon overnemen en ik zou verhuizen naar de andere kant van de stad, niet op verzoek van Daphne. Ik wil hun zo veel mogelijk ontwijken, niet gemeen bedoeld maar het wordt de dood voor mij om Daphne met haar nieuwe gezin tegen te komen. Daphne is ook officieel van school af, ze wou haar opleiding afmaken maar ze kreeg haar baan terug bij de zonsondergang en meer dan dat had ze niet nodig. "Dat mooie appartement vlak bij het strand?" Kathy had me geholpen met uitkiezen van appartementen toen ze in mijn lokaal zat, dus dat verklaart ook hoe ze weet waar het appartement is. "Mag ik een keertje langs komen-" bij die vraag stikte Harry bijna, hij keek Kathy en mij met grote ogen aan, wetend dat ik geen ja mocht zeggen. "Uhm, Kathy.." "Dan kunnen we vliegeren op het strand en schelpen verzamelen!" Ze was zo enthousiast ik kon mezelf niet tegen haar in zetten. "Tuurlijk, wanneer je maar wilt-"

"Lang zal ze leven! Lang zal ze leven!" Daphne kwam de kantine uit lopen met de staart in haar handen, ze was verkleed als Belle. Wacht eens even, het is me pas net opgevallen dag Zayn verkleed was als beest en Daphne als Belle, dus ze zijn blijkbaar samen kostuums gaan halen. Hoe ik was verkleed, als prins, yup cliché? Harry had een kangaroo pak aan en boks handschoenen, Liam liep rond als Batman en Louis als Peter pan. Ik voelde mijn hart ik mijn keel slaan, dit was het dan, ik kon naar huis gaan. Kathy sprong van mijn schoot af om naar de grote tafel te rennen waar de taart op werd gezet. Ik haalde een klein doosje uit mijn binnen zak en keek naar zayn, ik tikte hem op zijn schouder om zijn aandacht te krijgen. Hij keek mij met een frons aan, "kan je dit aan Kathy geven, ik weet wanneer ik niet meer gewenst ben.." Ik gaf het cadeautje aan Zayn die het in zijn zak deed en knikte, we gaven elkaar een knuffel voordat ik weg liep.

Ik was bijna bij de uitgang toen ik mijn naam hoorde, Liam. Hij kwam achter mij aan rennen met een groen doek in zijn handen, hij zelf had al een ander zwart kostuum aan. "Niall!" Ik stopte met lopen en liep op hem af. "Voor dat je weg gaat, de jongens en ik waren van plan om Save You Tonight te zingen in die fan art. kostuums, daarna mag je gaan, please?" Hij gaf mij het groene pak, het duurde niet lang voordat ik ja knikte.

«Katharinas P.O.V.»

Na dat mama de taart had gebracht mocht ik op de grote stoel zitten die helemaal versierd was, terwijl iedereen taart aan het eten was kwam Louis in een ander kostuum naar voren lopen. "Hello everyone! Speciaal voor Kathy haar verjaardag, gaan wij, One Direction een lied zingen. Geniet van jullie taart!" Ik legde de lepel terug neer op tafel en begon te klappen toen alle jongens naar voren kwamen! Louis had een blauw pak aan, Niall groen en geel, Liam zwart, Zayn rood en Harry paars met rood.

Na hun nummer vol dans en zang sprong ik van mijn stoel af om hun allemaal te knuffelen maar toen ik Niall wou knuffelen was hij weg. "Zaynie? Weet jij waar Niall is?" Ik keek hem met een schuin hoofd aan. Zayn ging met een bedroefd gezicht door zijn hurken. "Ik moest dit geven, hij moet dringend weg.." Hij gaf mij een doosje met een lintje er om heen. Ik nam de kans, misschien kon ik hem nog inhalen als ik snel was! Met de kleine beentjes die ik heb ren ik naar de hekken van de speeltuin alleen om zijn auto te zien wegrijden. Ik voel de tranen in mijn ogen, hij zei niet eens gedag! Mijn ogen gingen naar het doosje in mijn handen, mijn vingers haalde het lint er van af. In het doosje lag een..

-Niet Bewerkt. Sorry voor het lange hoofdstuk! QOTD: Wat denken jullie dat in het doosje ligt?
Hoofdstuk 51 wordt een enorme plotters en ik kan niet wachten! Comment wat jullie van dit hoofdstuk vinden! Vote als jullie het leuk vinden! En deel het met jullie vrienden!-

Our new English teacher (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu