«Hoofdstuk 53»

5.4K 258 24
                                    

«Caught»

«Katharinas P.O.V.»

Ik kon een brok in mijn keel voelen, hoe wist ze dat. "Uhm-" "je hoeft geen smoes te bedenken, als ik het afkeurde dan zou ik dat jaren geleden gedaan hebben, ik kan hem niet in de ogen kijken maar jij ziet hem als een vaderfiguur en dat kan ik niet van je af paken Kathy." Ik kon mezelf niet weerhouden om naar haar toe te schuiven en haar een knuffel te geven. "Dankje mam, sorry dat ik het niet eerder heb verteld.." Ze haalde haar schouders op en ik voelde haar lippen op mijn hoofd drukken. "Geeft niet darling,"

"Welkom iedereen op de reünie van onze school!" Iedereen begon te klappen, ik ken niemand maar mama daar in tegen heeft weer veel kunnen bij praten met wat van haar vrienden. Rachel was er ook met haar vriend, ze was niet erg veranderd, 'nog steeds even klein en druk' zei mama. De volwassenen liepen rond met glazen champagne of wijn, sommige mannen met bier. Ik heb Zayn al gezien en Louis, ze zeiden dat niall er nog niet was. "Kitty Kath!" Die stem herken ik uit duizenden! Het was Harry! Harry en ik waren erg close, hij nam me vaak mee op verschillende uitstapjes, puur omdat ik hem altijd advies gaf. "Hazza!" We gaven elkaar een stevige knuffel voordat we elkaar los lieten. "Wauw, Daphne?" Hij keek naar mama voordat hij ook haar een knuffel gaf. "Jij bent veranderd, alleen maar mooier geworden." Zei Harry met zijn signature smile. "Jij mag er ook zijn Harold." Snel schoot mij iets te binnen. "Haz kijk!" Ik draaide mezelf om met mijn rug naar hem toe, een meisje dat ik ken heeft zijn vlinder tatoeage met henna op mijn linker schouderblad getatoeëerd. "Wow! Gaaf! Okay daar moeten we een keer een foto van maken.."

«Daphnes P.O.V.»

Kathy was druk met Harry bezig maar mijn ogen vielen op een persoon die net de hal binnen kwam lopen, Niall. Hij had een zwart pak aan, heel netjes. Ik voelde iets in mij kapot gaan, of het nou mijn hart was of geduld, niemand zal het ooit weten. Mijn hart begon op hol te slaan toen onze ogen oog contact hadden gemaakt, zonder die contact te verbreken liep hij op ons af. Ik wou mezelf verstoppen zo ver weg mogelijk, maar weg rennen was nu geen optie, want hij stond tegen de tijd dat ik daar over na dacht voor mijn neus. "Niall!" Kathy vloog om zijn nek, hij knuffelde haar terug. Ik kon het zweet op mijn handen voelen, net als het geknik van mijn knieën. Toen ze elkaar hadden losgelaten was het mijn beurt, Niall stak zijn hand naar mij uit. Met veel tegen zin en een klein poppetje in mijn hoofd dat nu rondjes aan het rennen was en stond te schreeuwen nam ik zijn hand vast om het te schudden. "Fijn om jou weer te zien," het enige wat ik als commentaar kon terug plaatsen was geknik. "Daphne? Zouden wij even kunnen praten onder 4 ogen?" Niall zijn stem was nog nooit zo rustig, dit is de kant van hem die ik nog nooit had gezien en ik weet niet wanneer en hoe ik ja heb gezegd maar tegen de tijd dat ik mezelf realiseerde dat hij mij mee sleurde richting de uitgang was het, alweer, te laat om terug te trekken. Wat ben ik mentaal traag geworden.

Ik stond met mijn rug tegen een muur aan, de kou was te voelen aangezien het hartje winter was. "Daphne, ik moet wat zeggen-" "ik ook" mompelde ik er uit. Verbaasd keek hij mij aan en knikte. "Wie eerst?" Vroeg hij en ik maakte een knik gebaar dat hij moest beginnen. Mijn armen sloegen om mijn lichaam heen in een poging tot mezelf op te warmen, maar dat was hielp was zijn jasje, die hij uit deed en over mijn schouders gooide. "Dankje.." Hij nam diep adem voordat hij even naar de lucht keek. "Je weet dag Kathy en ik elkaar al die jaren nog steeds een bezoek kwamen brengen?" Ik knikte, het gebeurde achter mijn rug om, maar op een dag toen ik Kathy wou ophalen van school zag ik haar in zijn auto stappen en weg rijden. "Ze heeft mij over jou en Matt verteld, Daphne je verdient beter!" Heel eerlijk ik wist niet dat het gesprek hier toe zou lijden.

-niet bewerkt. Ik voel me zo niet lekker.. QOTD: goed medicijn tegen misselijkheid? Volgende hoofdstuk komt er vandaag nog op te staan.-

Our new English teacher (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu