«Hoofdstuk 48»

5.9K 269 28
                                    

«Angry Mom pt. 2»

«Nialls P.O.V.»

"En dat is dus hoe je een zin samenstelt met-" "Niall?" Kathy onderbrak mijn uitleg. Ze zat vooraan tegen mijn bureau een kleurplaat te kleuren die ik snel voor haar heb uitgeprint. "Mag ik de punten slijper?" Ze keek mij met puppy oogjes aan, in de klas braken lichte giechels uit, ik keek op mijn bureau om te zien dat ik geen puntenslijper bij mij had. "Can I borrow a sharpener?" Vroeg ik open aan de klas wat er voor zorgde dat iedereen begon te lachen. "You know what.." Ik liep naar het bord en schreef met grote letters op. "Lets play charades!" Iedereen keek mij met opgehaalde wenkbrauwen aan. "Hints.." Maakte ik hen duidelijk.

"Een auto!" Kathy schudde haar hoofd, ze was iets aan het tekenen maar niemand kon nog raden wat het was. Ze deed haar handen voor zich zelf uit en bewoog heen en weer alsof ze een wiel vast hield, even later deed ze haar linker hand horizontaal tegen haar voor hoofd. "KAPITEIN!" Schreeuwde een van mijn leerlingen door het lokaal. "Jaa!" Kathy sprong op en ging op de plaats van het meisje zitten die het had geraden en nu aan de beurt was, ik keek neer op mijn telefoon, de jongens hebben me gesmst en gevraagd of ik zin had in een mannen avond, gewoon jongens onder elkaar. 'Ik weet het niet jongens, not in a great mood today..' . Terwijl iedereen bezig was hoorde ik iemand iets in mijn oor fluisteren. "Mr. Horan? Wie is dat meisje eigenlijk?" Ik keek naar het meisje dat naast mij zat, Naomi. Mijn ogen gingen naar Kathy waarna ik een diep adem haalde en terug fluisterde. "Beloof je mij dit aan niemand door te vertellen?" Ze knikte voordat ze even om zich zelf heen keek en zich zelf naar mij toewendde. "Katharina, is mijn dochtertje-" op dat moment ging de deur van het klaslokaal open. Mijn ogen gingen naar de klok die daar boven hing, het was 10 voor 4 en over tien minuten zou de bel gaan. In de deuropening stond Daphne met een blik in haar ogen die ik niet graag zie. "Niall, Kath, gang, nu.."

Ik stond samen met Kathy en Daphne op de gang, het was even stil voordat Daphne Kathy optilde en begon te praten. "Kathy, Niall is aan het werk, je mag niet zo maar weg lopen zonder het iemand te zeggen!" Haar stem klonk streng maar ze was nog niet aan het schreeuwen. "De hele opvang was geschrokken, iedereen zocht jou!" Nu was het wat luider. "En Niall, ik wil niet meer dat jij Kathy komt bezoeken op het school plein in de pauzes." Fuck, ik keek op naar Daphne, hoe wist ze dat. "Haar school heeft mij verteld hoe ze elke keer met een vreemde man bij het hek staat te praten.." Ik kon haar niet recht in haar ogen aan kijken, ik kon niets terug zeggen. "Kathy oortjes dicht.." Zei ze, Kathy bedekte haar oren met haar handpalmen. "Niall, ik verbied het je om Kathy nog te zien-" "en haar verjaardag dan, ze heeft mij persoonlijk uitgenodigd." Ze keek naar Kathy die met ogen dicht en oren dicht tegen Daphne aan leunde. "Je mag op de verjaardag komen, maar daarna wil ik niets meer van jou zien. Het spijt me Niall, dit is beter voor iedereen.." Ik snap wat ze daarmee bedoelt, Kathy heeft Matt, Daphne heeft Matt, er was nooit een plan om Kathy aan mij te binden. Er was nooit afgesproken om Daphne de mijne te maken, ik ben haar docent, zij is mijn leerling. Te mooi om waar te zijn.

Daphne vertrok toen de bel ging en ik liet het lokaal leeg lopen, de kinderen hadden hun boeken gepakt en na mijn verzoek de stoelen op de tafels gezet. Ik gooide al mijn papieren in mijn tas en draaide het lokaal op slot, snel viste ik mijn telefoon uit mijn broekzak en toetste ik een nummer in, na een paar seconde ging de lijn over en het duurde niet lang voordat er werd opgenomen. "Hello Nialler? Sup?" Louis stem klonk door de telefoon, wat raar was aangezien ik Zayn zijn nummer had ingetoetst. "Niet veel, ik wou zeggen dat ik toch wel in ben voor boys night.." Het was even stil voordat Louis enthousiast een boodschappen lijstje begon op te noemen. "En wat bier, that's all! Dan zien we jou bij Zayn thuis!" Ik stapte het schoolgebouw uit en knikte, iets wat zij toch niet zouden zien. "Ja is goed, tot straks." Ik stapte in mijn auto en reed naar de dichtstbijzijnde supermarkt, vanavond zou ik mezelf eens laten gaan, I will drink my sorrow away.

-Niet Bewerkt. Ik ben zo blij dat jullie het doel hebben behaald, ik ga zo af en toe zo'n doel er in gooien. QOTD: wat voor cadeau zal Niall Kathy moeten geven?
SPOILER ALERT: na hoofdstuk 50 komt er een hele grote twist in het verhaal, dus bereid jezelf maar voor!-

Our new English teacher (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu