«Hoofdstuk 37»

6.4K 263 49
                                    

«Packing Bags & Zayn Talk»

«Daphne's P.O.V.»

Kathy draaide zich om naar mij met grote ogen. "Wat?!" Niall zei pressies het zelfde tegelijk met Kathy. Ik voelde het schuldgevoel tegenover Kathy in mij stijgen, maar ik ben Matt zo veel schuldig, ik moet mijn schuld afbetalen. Matt was blij, hij had een glimlach op zijn gezicht, Kathy daar in tegen was net gestopt met huilen over de monsters onder haar bed en ze begon weer te huilen over het vertrekken bij Niall. Harry schoot op van mijn schoot en keek mij verbaast aan, hij knuffelde zijn teddy beer voor dat hij begon te praten. "Daphne, ben je gek?!" Hij draaide zich om naar Matt in een snelle beweging. "Niets persoonlijks mate- maar Daphne je houd van Niall! Kathy houd van hem! Je houd van mij!" Ik kon er nog net om glimlachen maar het was vaag en had weinig positieve emoties. "Ik breek het contact niet af met jullie, maar ik moet terug naar school. Ik kan niet daten met mijn docent! Kathy moet naar school, ik moet voor Matt zorgen!" Ik sprong op van de bank en liep naar de deur van de woonkamer om naar Nialls en mijn kamer te gaan en mijn spullen te pakken.

Ik was bezig met het pakken van mijn koffers, was ik wel met het goede bezig? Er gingen verschillende gevoelens door mij heen, ik was blij dat ik mijn laatste jaar eindelijk af zou kunnen maken, blij dat ik een normaal leven zou kunnen lijden. Ook was ik verdrietig, iets knaagde aan mij. Ik ontnam Kathy een vader, ik ontnam Niall een gezin. Ik ontnam mijzelf iemand waarvan ik hou met heel mijn hart, en daarbij zou alles tussen Niall en mij nu heel awkward worden, vooral in de les. Ik hoorde de deur open kraken, aan de stem kon ik horen dat het Zayn was. "Why?" Ik kon een lichte sigaretten geur ruiken toen hij de kamer binnen kwam, zijn stem klonk shor maar nog steeds O zo vertrouwd voor mij. Ik draaide mezelf om en ging naast mijn koffer op het bed zitten, mijn hoofd hing laag en ik kon hem niet aankijken. "Ik kan Matt niet achter laten, dat is te egoïstisch.." Ik zag dat Zayn de deur sloot en naast mij kwam zitten. "Is het egoïstisch om van iemand te houden?" Ik voelde zijn lichaamswarmte naast mij gloeien. "Het is egoïstisch om je eigen gevoelens boven de gevoelens van iemand anders te zetten, Matt is door vuur voor mij gegaan," er was een korte stilte. Zayn zijn rechter hand ging over mijn linkerhand heen waarna hij zijn palm in de mijne schoof en onze vingers een vuist maakten. "Ik weet het niet Zayn.." Ik hoorde Zayn naast mij zuchten, ik leunde naar links tegen hem aan. "Je moet doen waar jij je het best bij voelt, maar weet dat Niall van je houd en wij weten ook dat jij van hem houd, het zou zonde zijn om liefde te laten schieten."

Ik wist dat hij nu niet alleen over mij en Niall aan het praten was. "Perrie?" Vroeg ik zachtjes, ik voelde hem knikken. Tijdens mijn dealsluiting met Claudia had Zayn nog zijn eigen problemen, ruzies kan je het beter noemen. Hij en perrie zijn uit elkaar maar de media denkt nog steeds dat de planning van de bruiloft in perrie haar handen liggen.

Zayn en ik hebben nog een tijdje gepraat tot dat Matt op de deur kwam kloppen. "Daphne? M'n ouders zijn er.." Ik knikte en stond op van het bed maar Zayn had nog steeds mijn hand vast. "Ik kom er zo aan, mag ik een momentje?" Vroeg ik aan Matt die knikte en de deur achter zich sloot. Ik draaide mezelf om naar Zayn die nog steeds op het bed zat, hij trok een beetje aan mijn arm waardoor ik naar beneden vloog en onze lippen elkaar bijna raakte. "Ik ben er altijd voor je Daphne, en ik weet dat Matt je eerste liefde is. Maar Niall, hij zal jou laatste zijn."

-Niet bewerkt. Ik voel de haat voor deze beslissing van Daphne, en ik beloof niet dat het goed zal komen maar je kan alles verwachten! Ik heb iets moois meegemaakt, een paar dagen geleden heb ik mensen op mijn school horen praten over mijn boek! Ik ben zo blij dat jullie het leuk vinden! We hebben de 11.28K bereikt! Ik ben zo blij! QOTH: wat zouden de shipnames zijn van Daphne en Niall en Matt?-

Our new English teacher (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu