«Hoofdstuk 13»

2.3K 173 7
                                    

«Sharing is caring, isn't it?»

«Kathy's P.O.V.»

Het is de eerste keer sinds de ruzie dat ik mijn bed met iemand deel, nog wel met Harry. Ik lag met mijn hoofd op mijn kussen en hij met zijn hoofd op mijn benen, ik was met zijn uitgezakte krullen aan het spelen terwijl hij in slaap viel. Of ik nou zo naïef was om weer met hem het bed in te duiken? Nee, maar ik heb het gevoel dat ik niet lang meer bij hem zal blijven en dit de enige manier is om hem nog een gevoel te geven alsof wij ooit een gezin konden zijn.

Het was donker buiten, de enige verlichting in de kamer was een tafel lampje en de lichtjes op de babyfoon. Harry was al aan het snurken tegen de tijd dat ik een kladblok uit een la van het nachtkastje haalde. Ik begon te tekenen, van een tekening van een baby tot een tekening van de bloemen die Harry mij bracht, en een tekening van Harry zelf.

Na alles waar hij mij doorheen heeft gesleurd kan ik moeilijk ook de mooie momenten vergeten, de momenten tijdens de zwangerschap of onze date op de schaats baan. Momenten die mij een glimlach op mijn gezicht toverde tekende ik uit, dat alles tot dat ik op de laatste pagina van het klad blok kwam.

Het was 06:00 in de ochtend en ik staarde naar de laatste pagina. Mijn potlood begon te schrijven. "Dear Harry, Jayden and Evelynn," verder kwam ik nog niet. Een afscheidsbrief schrijven is zo makkelijk nog niet, een brief die hij de kinderen pas mag laten zien als ze gaan vragen waar ik ben, een brief die ze pas mogen zien als ze er achter komen dat hun echte mama er niet is.

«Harry's P.o.v.»

Mijn vingers gingen over de littekens op haar huid, ze zou denken dat ik nog sliep maar rond 4 uur werd ik wakker. Mijn adem zag ik langs haar benen gaan, haar potlood hoorde ik over het papier gaan. Wat er in haar hoofd afspeelde was een raadsel voor mij geworden, ze is geen open boek meer. Ze is niet het 18 jarig meisje dat je verwacht te zien. Ik keek rond door de kamer, gevuld met herinneringen van ons samen. Foto's, kleding, meubels. In de achtergrond hoorde ik zo af een toe een vogel fluiten, toch voelde ik alsof zij er niet meer zo van genoot als dat ze vroeger deed. Ik heb haar verpest.

-niet bewerkt. Tijd om naar bed te gaan! Als het lukt!-

Our new English teacher (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu