Asgarte 2.Kitap Bölüm 45 - Kuzey Karışıyor

217 28 2
                                    

Asgarte 2.Kitap - Kuzey Karışıyor

"Her şey bitti..."

Antholos gördüğü manzara karşısında neye uğradığını şaşırdı.Bir süredir yoktu ve bunun gerçekten kötü sonuçlara sebep olacağını biliyordu ancak bu kötülerin içinde bile en kötüsüydü.Bilinen Dünyanın sonu olacak kadar kötüydü.

"Sanırım haklısın."

Engel şaşkınlıktan büyüyen göz bebekleri ile karşısındaki manzaraya baktı.Sayıları belki on binleri bulan Lanetli Yaratıklar, toplu bir şekilde ilerliyorlardı.Şuan bulundukları yer nedeniyle tehlikede değillerdi ancak yapmaya geldikleri şeyi yapmaya kalkarlarsa, işte o zaman büyük bir tehlikede olacaklardı.

"Sadece sayıları bile yeterliyken, seviyeleri bile bu kadar yüksek..."

Antholos yıllardır Lanetli Yaratıklarla savaşıyordu ve hangisinin nasıl bir güçte olduğunu biliyordu.Aralarında en düşük seviyeye sahip olan bile en azından Dünya Seviyesinde olmalıydı.Kutsal seviye olanların sayısı yüzlerceydi.Ayrıca dağdan inmeye devam edenler ile birlikte sayıları sürekli artıyordu.İki kişi buraya atılmak ancak intiharın başka bir türlüsü olabilirdi.

"Yeterince gördük sanırım..."

Engel bunu dedikten sonra elini Antholos'un omzuna atarak başını sağa sola salladı.Buraya yapabilecekleri hiçbir şey yoktu.Geri dönüp tüm krallıkları alarma geçirmeleri gerekiyordu.Bu sadece Kuzey Krallığının sorunu değildi.Bu tüm dünyaya yayılabilecek bir felaketti.

"Ne düşündüğünü biliyorum ancak biz geri dönene kadar Kuzey dayanamaz.Onları yavaşlatacak bir şeye ihtiyacımız var."

Antholos her ne kadar ihanete uğramış olsa da bir vatanseverdi.Ülkesini ve insanlarını seviyordu ve onları korumalıydı.Diğer yandan da eski Başkumandan Dreogan'ı düşünüyordu.O olsaydı canını vereceğini bilse bile burayı bir şekilde tutmaya çalışırdı.Bunu bilmesine ve eski Başkumandan olmasına rağmen kaçabilir miydi?

"Ben onları tutmalıyım!Belki de rotalarından saptırmayı denemeliyim.Bir şekilde ilgilerini çekmeliyim.En azından denemeliyim."

Antholos tek çıkar yolun bu olduğuna inanıyordu.Belki de sadece bedel ödemek istiyordu.Kuzey eğer kralsız kalmamış olsaydı belki de burayı tutacak bir ordu olabilirdi.O zaman hayatından vazgeçmiş olsaydı,dünyayı böyle bir tehditle baş başa bırakmamış olacaktı.

"Kaç saniye tutabilirsin ya da dakika mı?Onları daha uzun süre yavaşlatabilecek bir şeye ihtiyacımız var, ya da..."

Birden duraksayan Engel ile birlikte sessizlik oluştu.Bir şey bulduğu açıkça belliydi ve Antholos'un tanıdığı kadarıyla, Engel ne bulmuş olursa olsun savaşmaktan daha mantıklı ve yararlı olacaktı.

"Ya da bizi hızlandıracak bir şeye ihtiyacımız var!İtiraf etmeliyim bir gün bunu yaptığım için sevineceğim hiç aklıma gelmezdi ancak,iyi ki Yoshioka olduğum zamanlar karşına çıkmışım."

Bunu dedikten sonra gülümsedi ve elini Antholos'un omzuna atarken bir yandan da sözleri söyledi.

"Boyutsal Değişim!"

Bir anda hem Antholos hem de Engel ortadan kaybolmuştu.Geriye ise etrafı örten kar kütlelerini eze eze ilerleyen on binlerce Lanetli Yaratık kalmıştı.Hedefleri ise Kuzey Krallığının başkentiydi.Şimdi ne olacağıysa zamana karşı bir yarıştı.

O sırada Bergaru...

"Sonunda farkettiler."

Toplanan tanrılardan Bishamot gülümseyerek olanları izlemeye devam etti.

ASGARTE (1-2) (Durdurulmuş Durumda)Where stories live. Discover now