Asgarte 2.Kitap Bölüm 24 - Beni Küçümseme!

499 51 62
                                    

Asgarte 2.Kitap
Bölüm 24 - Beni Küçümseme!

Lin hareket etmeden etraftaki taşları istediği gibi hareket ettirince Tron'un işi bir hayli zorlaşmıştı.Tron'a nazaran Lin kendini çok fazla geliştirmiş ve gücünü kullanmakta ustalaşmış gözüküyordu.Büyük ihtimal ile Gekies'in ne demek olduğunu da Tron'un bilmediği kadar iyi biliyordu.

"Hala hayattasın demek!"

Lin kaşlarını çatarak Tron'a baktı.Çok inatçı bir kişiliği olması onu daha sinir bozucu ve daha değerli bir av yapıyordu.

"Öldürmek için saldırıyor olsan şimdiye çoktan öldürmüştün.Benden bir şey istiyorsun değil mi?"

Lin kaşlarını çatarak karşısında duran Tron'a baktı.Başlarda eğlenmek istememiş olsaydı pekala Tron'u öldürebilirdi ama şu an bundan emin değildi.Sanki kendi kontrolü dışında gelişen bazı şeyler oluyordu.

"Senden ne isteyebilirim ki?Bana ne verebilirsin?"

Tron iyice sinirlendirdiği rakibini iyice süzdü.Herhangi bir darbe almamasına rağmen oldukça bitkin gözüküyordu.Kullandığı teknikler gerçekten çok güçlüydü.Bu yüzden kullanan kişiyi yıprattığı aşikârdı.Kendisi ile aynı yaşta olan bu kızın bu teknikleri bu denli iyi kullanmasına rağmen bitkin düşmesi aslında bu tekniklerin ne kadar güç harcadığını gösteriyordu.

"Sana hayatında alabileceğin en büyük yenilgiyi verebilirim!"

Tron bunu dedikten sonra küstahça sırıttı.Lin tuhaf bir şeyler döndüğünü anlamıştı ama Tron'un kimsede olmayan bir içgüdüye sahip olduğunu bilmediği için neler olduğunu anlayamıyordu.

Tron Alber içgüdüsünü aktifleştirdiği gibi bütün acıları yok olmuştu ve kendini çok zinde hissetmeye başlamıştı.Üstelik gücünün fazlasıyla arttığını hissedebiliyordu.Lin karşısında gördüğü bu ani değişim nedeniyle şaşırmıştı.Oldukça zor durumda bıraktığını düşündüğü Tron'a sanki hiçbir şey yapamamış gibi hissetmeye başlamıştı.

Tron hız tekniğini aktifleştirdiği gibi Lin'in görüşünden kayboldu.Lin ne olduğunu anlayamadan arkasında belirmişti.Bu mesafeden vuracağı bir darbeyi savuşturamayacağını düşünüyordu.Tron yumruğunu alevlerle kaplayıp Lin'in sırtına sallamıştı ki Lin aniden yükselip oluşturduğu bir sütunun üzerine atladı.Böylece Tron'un yumruğu Lin'in yükselmek için altında çıkardığı taştan sütuna isabet etmiş oldu.

Sütun tamamen parçalanmış olsa da görevini başarıyla tamamlamıştı.Lin üzerine çıktığı sütunun etrafına taştan sur oluşturduktan sonra üstünde olduğu sütündan yere atlayarak bir süre soluklanmaya karar verdi.Etrafı tamamen kaplayan ve bir metre kalınlığında olan bu surların Tron'u uzun bir süre oyalayacağını düşünüyordu.Bu sayede ne yapacağını düşünebilirdi.

Ancak Tron öyle düşünmediğini beş saniye içinde göstermiş oldu.Surların dibinde kullandığı "Ateş Tufanı" ile birlikte bu kalın surlar yok olmakla kalmadı aynı zamanda Lin'in dev taşların altında kalmasına sebep oldu.Tabi ki Tron bunu bilmediği için biraz geri çekildi ve oluşan dev toz bulutunun dağılmasını bekledi.

Ancak bunun bir sonuç vermeyeceğini ve şu an saldırmak için mükemmel bir zaman olduğunu anladığı zaman toz bulutunun içine arka arkaya "Ateş Oku" büyüsünü gönderdi.Yine de hiçbirinin taşların altında kalan Lin'e etki etmediğini bilmiyordu.Tek yaptığı doğaçlama bir şekilde saldırmaktı.Şu an yenilmez gibi hissediyordu.Bu yüzden korkacak bir şey olduğunu düşünmüyordu.

Toz bulutu dağıldıktan sonra Tron'un kullandığı büyü yüzünden yıkılan evler ve yol gözüktü.Yine de Tron'un umrunda olan bunlar değildi.Önemli olan tek şey Lin'in ne durumda olduğuydu.Ancak ortada ondan eser yoktu.Tron tedbirli bir şekilde enkaza doğru ilerlerken Lin ise sessiz bir şekilde sürpriz ve bitirici darbeyi vurmak için en güçlü tekniğini hazırlamaya konulmuştu.

ASGARTE (1-2) (Durdurulmuş Durumda)Where stories live. Discover now