Asgarte 2.Kitap Bölüm 31 - 60 Saniye

426 42 24
                                    

Asgarte 2.Kitap
Bölüm 31 - 60 Saniye

"Kendine bu kadar güveniyorsan adamlarını geri çek!"

Büyük Patron başını iki yana salladı.

"Adamlarım seni korkutmamalı.Sonuçta hepsi benim olduğum yerde benim sözümün dışına çıkılmayacağını bilir.Ayrıca koskoca bir Lord'un düşük sınıf haydutlardan korkmasına oldukça şaşırdım.Bizim gibi değersiz haydutlar sizi korkuttu mu Lordum?"

Pelerinli kişi saygıyla Gareth'in önünde eğildi.Ardından ise kahkahalar atarak ayağa kalktı.Bu yaşanan şeyin üzerine haydutlar da kahkahalara boğulmuştu.

"Olayın şaka kısmını üzülerek bitiriyorum.Çünkü bu iş fazla uzadı.Bir bakalım..."

Büyük Patron elini çenesine koyarak düşünürmüş gibi yaptı.Yine de öfkesi patlama noktasına gelmiş olan Gareth'in daha fazla beklemeye tahammülü kalmamıştı.Elindeki kılıçla koşarak karşısındaki kişinin gövdesine doğru kılıcını savurmuştu.

"Bununla birlikte GEBERRR!"

Pelerinli kişi geriye sıçrayarak bu darbeyi kolayca atlatmıştı.

"Sana ayıracağım süreyi buldum!"

Pelerinli kişi elini şıklatarak aydınlanmış gibi yaptı.

Gareth onu dinlemeden öfkeyle ikinci bir saldırıya hazırlandı.Bu sefer sol alttan çapraz bir şekilde geliyordu.

Gelen bu saldırıyı yeniden geriye sıçrayarak kolayca atlatmıştı.Kılıcın ağırlığı yüzünden Gareth'in saldırıları oldukça ağır gerçekleşiyordu.Bu yüzden saldırılarını okumak çok kolaydı.Buna rağmen karşısında durmak imkansızdı.Kılıç büyülü olduğu için en ufak temas bile öldürücü olabilirdi.En azından gücünü anlayana kadar uzak durmak zorundaydı.

"60 saniye vereceğimi söylememe neden izin vermiyorsun?"

Gareth sanki hiçbir şey duymuyormuş gibi yeniden saldırıya geçti.

Kılıcını bir sağa bir sola savuruyor ama bir türlü isabet ettiremiyordu.Atik bir vücuda sahip olan Büyük Patron her saldırısından başarıyla sıyrılıyordu.

"Son saniyelere girmek üzereyiz."

Gareth bu zamana kadar bir saldırısını bile isabet ettirememişti.Bu yüzden durum oldukça kötü gözüküyordu.Ancak Gareth son on saniyede devreye sokacağı tekniği ile bu dövüşü kazanmayı planlıyordu.

"Juggernaut!"

---------------------------------------------------------
Yazar Notu:Şu ana kadar inatla türkçe yazmaya çalışıyordum böyle teknik,büyü isimlerini.Ancak bu kelime tam oturması sebebi ve Türkçede belli bir karşılığı olmaması beni bu kelimeyi kullanmaya itti.Anlamı "Her şeyi yok eden güç" ve bunu türkçe yazmak pek mantıklı değil.
---------------------------------------------------------

Gareth'in haykırışıyla birlikte Büyük Patron birkaç adım geri çekilmişti.Bilmediği bir büyü kullandığı için önlem alıyormuş gibiydi.

Gareth etrafını saran kızıl auraya hırsla baktı.İçine dolup taşan gücü hissediyordu.Bununla birlikte karşısındaki pelerinli kişiyi öldürebileceğine inanıyordu.

Gareth kılıcını sıkıca kavradıktan sonra yavaşça bir adım atmıştı ki göz açıp kapayıncaya kadar Büyük Patron'un dibinde belirmişti.Kılıcını büyük bir hızla savururken her şeyin bittiğini düşünüyordu.

"Hmph!"

Büyük Patron iç geçirdi.Darbe tam kendisine ulaşmak üzereydi ki bir anda ortadan kaybolmuştu.Gareth kılıcını savurduğu boş alana bakınca şok oldu.

ASGARTE (1-2) (Durdurulmuş Durumda)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin