Özel Bölüm 2 - Genç Dahiler

631 46 62
                                    

Özel Bölüm 2 - Genç Dahiler

Kuzey Krallığı

Kuzey Krallığı Bayrağı

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Kuzey Krallığı Bayrağı

Kar beyazı rengindeki saçları omuzlarına kadar uzanan genç kız uzun koridorda yürüyordu. Üzerindeki beyaz elbise saçları ile oldukça uyumluydu.Derin mavi gözleri bakanı adeta büyülüyordu. Dudakları oldukça soluk olan pembe bir renkteydi.Elbisesi bir büyücü cübbesini andırıyor olsa da bugün için özel dikilmiş bir elbiseydi.Koridor boyunca uzanan kırmızı halı ve üzerindeki altın işlemeler,duvarlardaki meşaleler ve tavandaki avizeler ile uyumlu olması ile birlikte oldukça muazzam bir görüntü sunuyordu. Genç kız uzadıkça uzayan koridorda yürürken böyle yerleri defalarca görmüş olduğu belli olan bir ifade ile etrafa dikkat etmiyordu.

Yaklaşık olarak birkaç dakika geçmişti ki büyük uzun bir kapıya kadar geldi.Nadir ağaçlardan olan Dinal ağacından yapılmış bu kapı üzerindeki işlemeler gerçek altın ile süslenmişti.Üzerinde çeşitli değerli taşlar bulunuyordu.Kapı bu kadar gösterişli olmasına rağmen üzerinde kulp olmayışı bir eksiklik yaratıyordu.Kulp olması gereken yerlerde iki adet beyaz küre bulunuyordu.Genç kız sağ eli ile sağ tarafta bulunan küreye elini bastırdı.Küre üzerine konulan el ile beraber parlamaya başladı bir süre sonra ise bu parlaklık söndü.Genç kız parlaklığın söndüğünü görünce geriye doğru birkaç adım attı.Kapı genç kıza doğru açılırken içerisi hafiften görünür oldu.Yerden çıkan dört büyük taşın üzerinde sürekli dönen büyük mor bir kristal vardı hemen yanında ise iki kişi duruyordu.

Genç kız krallıkta her yıl yapılan Güç Testi'ne geliyordu ama soylu biri olduğu için bunu soylu olmayan insanlar ile yapmak yerine Kraliyetin özel güç odalarında yapıyordu.Bu zamana kadar ilk kez Güç Testine girecek olmanın heyecanı üzerinde olsa bile yok denecek kadar azdı.Normal şartlarda güç seviyesi testleri 10 yaşında yapılırdı.Fakat genç kız bu yıl 15 yaşına girmişti ve yeni yapılıyordu.Çünkü Ki enerjisini kontrol etmesinden beri hızlı bir şekilde seviye atlıyordu.Bunun öğrenilmesini istemeyen Kral BheYÁ ise bunu engellemek için onu Güç Testi'ne sokmamış ve onu eğitimden eğitime yollamıştı.Keşfedilmemesi için ne gerekiyorsa yapmıştı.Genç kız bu yüzden kendini beğenmiş biri olmakla beraber insanlara yüksekten bakan biri olmuştu.

Genç kız hafif adımlarla güç testinin ölçüldüğü mor kristalin altına doğru yürüdü.Etrafında yerden çıkan dört taşa teker teker baktı.Taşların üzerinde tuhaf şekil ve semboller bulunuyordu.Genç kız bir süre orada bekledikten sonra Güç Ölçüm Kristalinin yanındaki adamlar büyülü sözler söyledikten sonra genç kızın etrafında mor bir katman oluştu.

"Sayın Helia Tregon!Güç Testi'ne girmek için hazırsanız,Ki enerjinizi yavaşça etrafa salın."

Üzerinde kara bir cübbe bulunan adam,Helia'ya ne yapacağını söyledikten sonra yüzüğünden bir adet küre çıkarttı.Bu küre güç testinin sonuçlarını gösterecek araçtı.Helia dahil hiç kimse kaçıncı seviyede olduğunu bilmiyordu.Yine de yüksek seviyeli olduğu biliniyordu.

ASGARTE (1-2) (Durdurulmuş Durumda)Where stories live. Discover now