Bölüm 14 - Saldırı!

3K 276 110
                                    

Bölüm 14 - Saldırı!

Emma her zaman ki gibi erkenden dışarı çıkmış ve Tron'un idman yaptığı talimhaneye doğru yola koyulmuştu.Emma bir yandan yürüyor bir yandan ise Tron'un neden özel hoca istemediğini düşünüyordu.

Alucard sınırları içerisinde ki en zengin 3. Aile Ulukurt ailesiydi.Tron istese ona özel hocalar rahatlıkla tutulabilirdi ama o sürekli talimhane'ye gidiyor ve ailesinin en alt tabakaların da olanlar ile vakit geçiriyordu belki de ailede önemli bir konumda olmanın tek kötü yanıydı bu insanlar seni hep daha lüks şeylere yakıştırıyordu sen o lüks'ü istemesen bile.

"Hey Emma hangi rüzgar attı seni buraya beni görmeye mi geldin?"Emma sesin geldiği yöne baktığında karşısında Joshua'yı gördü kendisini Zengmor ailesinin 2. Jenerasyonu'nun bir parçasıydı ve daha 11 yaşında 6. Seviye bir savaşçı olması ile ailesi için büyük bir gurur kaynağı olmuştu.11 yaşında olmasına rağmen kaslı bir vücudu vardı öyle ki her an kıyafetini yırtacakmış gibiydi.Bazı insanlar onun kaslarını göstermek için dar kıyafetler giydiğini söylese de Joshua'nın ricası üzerine bunu söyleyenler Zengmor muhafızları tarafından dövülmüştü.

"Her zaman ki gibi dolaşıyordum sen burda ne yapıyorsun şu an hocalarınla derste olman gerekmiyor mu?"Emma az da olsa verdiği cevap sayesinde Joshua'ya karşı ufak bir zafer kazanmıştı zaten o kalın kafası ile çoğu laf yarışında kaybederdi ama o yarıştan sonra attığı dayaklar başlayınca kimse onunla laf yarışına girmese de girenler de her zaman ki gibi pişman oluyordu.

"Hahahha hiç tarih dinleyesim yok belki bu talimhanede kendini güçlü sananlar varsa ezerim diye geldim."Joshua niyetini açık açık söylemişti.Emma talimhanede 6. Seviye kişiler vardı diye sevindi.Belki birileri Joshua'yı iyi bir şekilde benzetir diye içinden bir dilekte bulundu ta ki Joshua'nın sonraki sözlerine kadar.

"Bilmiyor olabilirsin ama 7. Seviye bir savaşçı oldum belki senin şu küçük kahraman'ın Tron'un yenemediği Kevın'ı ben yenerim."Emma duydukları karşısında gerçekten şaşırdı o şu an 11 yaşında ki 7. Seviye bir savaşçıydı üstelik Tron'u yenen Kevın'dan 1 yas küçüktü.Her ne kadar Zengmor ailesi onun gelişimi ile bu kadar ilgilense de bu imkansıza yakındı.

"Sanırım büyülü haplar gerçekten de Seviye arttırımı yapabiliyor."Joshua beklemediği bir cevapla karşılaşmıştı.Belli bir süre durup düşündü evet gerçekten de her idman öncesi haplar içiyordu ama bunlar basit güç haplarıydı ve sadece kondisyon'u arttırıyordu bunun sayesinde çok uzun süre çalışabiliyordu.Peki ya Emma haklıysa ya onlar güç hapları değilde Emma'nın dediği gibi Ki enerjisini baskıya maruz bırakarak Seviye atlayışı sağlıyorsa basitçe böyle birşey olamazdı ama derinlere indikçe böyle birşey yapılma olasılığı artıyordu.

"Aldığım haplar sadece kondisyon arttırıyor Emma ne yazık ki bu konuda haksızsın bu arada Tron'u bekliyorsan boşuna bekleme duyduğum kadarıyla aileden kaçmış ve bir kervan ile Kronosos'a gidecekmiş ama yolda haydutlar tarafından saldırıya uğramış.Eminim o aptal karşı koymaya çalışıp ölmüştür."Joshua'nın laflarından sonra Emma bir saniye daha kalmanın ona birşey kazandırmayacağını anladı ve tedirginlikle Trion'a doğru gitmeye başladı.

Emma Trion'un şatosuna doğru giderken yolda duyduğu birkaç konuşmanın ardından Tron'un evden ayrıldığına emin oldu ama haydutlar'ın baskını sonucu ya Tron yakalanıp esir düşmüşse yada karşı koymak isteyip öldürülmüş ise Emma her ne kadar ilk seçeneği düşünmek istesede Tron karakteri nedeniyle karşı koymuş olabilirdi.

Muhafızlar uzaktan bir kişinin şato'ya geldiğini görünce mızraklarını çapraz bir şekilde birleştirdiler.Uzakta ki kişi yaklaştıkça onun Emma olduğunu anladılar.

ASGARTE (1-2) (Durdurulmuş Durumda)Where stories live. Discover now