Son Durumlar ve Dönüş Tarihim

349 27 7
                                    

Karantina dönemi aslında mükemmel yazma zamanı diye mesaj atan birkaç kişi vardı.Onlara anlattım ama genele açayım "Benim için maalesef değildi."

Hepinize merhaba.Yaklaşık olarak ne kadar süredir yokum bilmiyorum ama bayağıdır bir süre yoktum.Bunun tek bir sebebi var.Düzenimin bozulması ve evde kalmanın verdiği iç sıkıntı.Dediklerimden anlayacağınız üzere karantina dönemini kastediyorum.Karantina dönemi beni etkisi altına aldı ve uzun bir süre etkisinden çıkmadım.

Bu sürede online dersler gibi başka sorumluluklarımın bulunması ayrı bir konu.Maalesef derslerimizi uzaktan aldığımız için ve iyi notlar getirmek zorunda olduğum için (Aksi halde bursumu kaybederim ve bunun olması hayatımın birkaç kat zorlaşması demek) ekstra çalışmam gerekiyordu.

Bilirsiniz beyin bir şey üzerine düşünürken aynı anda başka şeyler üzerinde de düşünür.Yani düşünmeyi bırakmak tam anlamıyla mümkün değil ve bu süre içinde birçok şey zihnimde oturdu.Ancak iş klavye başına geçip yazmaya gelince tıkandım.Uzun bir süre düzen oturtmuş ve haftada en az bir bölüm atmama rağmen bir anda yazdığım ortam dahil birçok şey elimden alınınca (Rahatlık battı diyebilirsiniz.Size kesinlikle katılıyorum.) yazamadım.

Aslında basit bir işti.Ne yazmam gerektiğini biliyordum.Her şey elimin altındaydı.Ancak bir işin basit olması maalesef onu kolay yapmıyor.

Şunu demek istiyorum.Uzun bir süre alıştığım koşullar değişti ve değişen koşullara adaptasyon sağlayamadım.Peki şimdi sağladım mı?Hayır çünkü koşullar bir kez daha değişiyor ve taşınıyoruz.Peki bu sizin umrunuzda mı?Hayır.Peki ben bunu neden anlatıyorum?Onu da ben bilmiyorum.

Her neyse uzun lafın kısası bu ay sonunda taşınma işleri bitmiş oluyor ve yazmaya dönüyorum.İlk kitabı da remake yapacağım.Normalde basit bir düzenleme yapacaktım ama bu bir düzenlemeden çok yeniden yapıma benzeyecek.Baştan okumak ve "Ben bu kitabı unuttum." dememeniz için savunmam var olacak böylece.

Hepinize iyi günler diliyorum.En kısa zamanda görüşmek üzere.

ASGARTE (1-2) (Durdurulmuş Durumda)Where stories live. Discover now