45- iets mis

57 3 0
                                    

POV JK*

"jung hoseok" zeg ik tegen de baliemederwerker. "314" zegt hij kortaf. ik knik en ik sleur taehyung mee naar de derde verdieping. als we in de lift staan komt de pijn van net in mn heupen schieten. "argh!" schreeuw ik en ik grijp naar mn heupen. "gaat 't goed kook?" vraagt taehyung bezorgt. "ja daarom ga ik hier nu even half dood kan niet beter" zeg ik sarcastisch en ik hou me vast aan de beugel van de lift.

ping*

"oke kom kook" zegt taehyung en hij legt mijn arm om zijn nek en hij helpt me met lopen. als we bij de kamer aankomen zien we yoogi zachtjes huilen. ik vergeet even alle pijn en ik loop naar hem toe. "het komt goed" zeg ik tegen hem proberend om zelf ook niet te huilen. "nee het komt niet goed hij gaat dood" zegt yoongi huilend en hij geeft me een stevige knuffel. ik knuffel hem terug en probeer hem te troosten terwijl mijn eigen tranen ookal over mijn wangen stromen." gaat hij echt dood?" vraag ik voorzichtig als ik terug trek uit de knuffel. yoongi knikt en hij veegt zijn tranen weg. "we mogen zo naar binnen" zegt hij en hij kijkt achter me langs waar taehyung een beetje ongemakkelijk staat. "geef me een minuutje" zegt hij en hij loopt naar taehyung. ik zie taehyung eerst een beetje bang kijken totdat yoongi voor hem staat en hem een knuffel geeft. ik zie taehyung verbaast kijken maar hij knuffelt toch terug. "sorry dat ik zo tegen je deed. ik was overbezorgt" zegt yoongi. "het geeft niet ik snap het." zegt taehyung terug. "ahem" zeg ik als er een dokter naar ons toe komt lopen. "juist" zeggen ze beide en ze draaien zich om. "jullie kunnen heel even naar binnen om afscheid te nemen" zegt de dokter en hij leid ons naar binnen.

POV YOONGI*

"ik hou van je" zeg ik zachtjes als ik naast hoseok sta en ik uw een kusje op zn haar. ik pak zijn hand vast en ik ga op het stoeltje naast het bed zitten. "klaar voor?" vraagt de dokter die er bij staat. "eigenlijk niet, maar het is beter zo." snik ik. en jungkook slaat een arm om me heen. "hij zal altijd bij je zijn" zegt hij en hij wrijft over mn rug. "doei hobi" zeg ik en ik wrijf zachtjes met mijn duim over hoseok zijn duim. "hier gaat ie dan" zegt de dokter en ze ontkoppelt de draadjes. behalve het draadje dat zijn hartslag bepaalt.

POV JK*

"huh? dit hoort niet." hoor ik de zuster zeggen en ik kijk op. "wat is er?" vraag ik. "ik weet het niet." zegt ze en ze drukt op de alarm knop. "waarom hoor ik dat vreselijke alarm" mompeld yoongi en hij kijkt naar mij. ik haal mn schouders op en in de volgende paar secondes komt er nog een dokter aan. en ze voeren een gesprek waar je amper iets van kan verstaan. "zn hartslag gaat steeds sneller dit klopt niet" hoor ik de een mompelen. "huh is er iets mis met dit apparaat?" zegt de ander. "ehm jongens ik durf het bijna niet te vragen maar zouden jullie alsjeblieft de kamer kunnen verlaten. er is iets mis..."

--------------------

oke iedereen ik heb een nieuw boek gemaakt als jullie die alsjeblieft kunnen gaan lezen. het is een taekook boek maar hij is wel in het engels het heet it's a match! dus als jullie zouden kunnen kijken zou ik dat heel erg apprieceren oke byeeee~~~~

 het is een taekook boek maar hij is wel in het engels het heet it's a match! dus als jullie zouden kunnen kijken zou ik dat heel erg apprieceren oke byeeee~~~~

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dit is de cover oke bye

past precies 2/ TAEKOOK DUTCHWhere stories live. Discover now