6-misschien wel...

74 3 0
                                    

POV JK*

"en? wat zei hij net allemaal tegen je?" vraagt yoongi als we weer op de picknick bankjes zitten. "niks bijzonders." zeg ik. "nou het was volgens mij wel heeeeell bijzonder." zie ik hoseok gniffelen. ik kijk hem vragend aan. "je werd niet voor niks zo rood" zegt hoseok nog steeds gniffelend. ik zucht even ongemakkelijk en ik kijk naar mn schoenen. "oke nu wij jou weer een beetje hebben geplaagt, waarom deed jij zo raar vanmorgen?" vraagt yoongi. "oh mijn god! ik weet het!" gilt hoseok. "hij had weer een droom die ging over taehyung!" gilt hij weer. ik zie yoongi naar mij kijken. ik knik. "OH MIJN GOD! WAAROVER?" gilt nu yoongi. "i-i-ik" stamel ik. "nou? wat gebeurde er?" vraagt hoseok nieuwschierig. "ik droomde dat ik hem tegen kwam op school en toen kwam hij heel dichtbij met zn gezicht e-e-en toen werd ik wakker." zeg ik snel. ik werp snel een blik op ze. ik zie ze naar elkaar kijken en dan lachen ze. "wat is er waarom lachen jullie?" vraag ik verbaast. "JUNGKOOK HEEFT EEN CRUSH OP TAEHYUNG!" schreeuwt hoseok. "hele-" "jungkook ga er maar niet op in je droomt dit echt niks voor niks." zegt yoongi. ik knik. misschien hebben ze wel gelijk en vind ik hem leuk maar ik merk daar nu echt nog niks van.

nadat hoseok klaar is met fangirlen begin ik weer te praten. "hoe hebben jullie elkaar dan ontmoet?" vraag ik. "dat is best een grapig verhaal. ga jij het vertellen of ik?" zegt hoseok tegen yoongi. "doe jij maar, ik vul wel aan als dat nodig is." zegt yoongi ik zie hoseok knikken en hij begint te vertellen. "nou het ging dus zo, ik volgde yoongi al een tijdje op twitter en hij mij ook. en elke keer als hij een foto van zich plaatste smolt ik helemaal. na een tijdje durfde ik hem aan te spreken op twitter. in het begin wou hij helemaal niks met me te maken hebben. na een tijdje wou ik opgeven. maar toen begon hij met mij te praten via twitter. ik was zo blij. eerst dacht ik dat ik zo deed omdat ik gewoon een vriend erbij wou. ik had geen idee dat ik gay was. na ongeveer 3 maanden gingen we afspreken om naar de kermis te gaan. in de gesprekken op twitter was hij vaak wat hard en gevoelloos maar toen ik hem ontmoette was dat heel anders hij wou graag de verantwoordelijk op zich nemen en al snel viel ik voor hem. twee maanden later gingen we weer afspreken om te blijven slapen bij mij thuis mijn ouders waren namelijk op zaken reis en ik vond het best saai zo alleen. toen uit eindelijk bleek dat yoongi mij ook leuk vond. en toen kregen we een relatie." zegt hoseok en hij geeft yoongi een klein kusje op zn mond.

na een tijdje gaan we weer naar huis toe. als ik weer thuis ben denk ik nog na over het verhaal van hoseok en yoongi. ik gedraag me wel een beetje hetzelfde over taehyung als hij eerst deed over yoongi. ugh. ik vind hem echt leuk. zal ik dit aan yoongi en hoseok vertellen? ze weten het toch al. ik hoop maar zo dat het goed gaat morgen...

--------------------

stream friends periodt.
554 woorden

past precies 2/ TAEKOOK DUTCHWhere stories live. Discover now