23- faster (smut)

119 3 19
                                    

POV JK*

"laat dan zien hoeveel je van me houd" zeg ik uitdagend. "tuurlijk baby" zegt hij en hij begint me hevig te zoenen. ik doe mee in de kus en ik voel hem met zn tong tikken op mn tand. ik open mn mond een stukje en zn tong glipt naar binnen. ik sla mn armen om zn nek en ik verstevig de kus terwijl zijn handen naar beneden laat glijden en hij ze laat rusten op mn achterwerk. taehyung-aah. kreun ik lichtjes als hij in mn achterwerk knijpt. ik voel hem grijnzen tegen mn lippen aan en hij gaat verder me te zoenen. "wil je verder?" vraagt hij lief tussen de zoenen door. "voor jou wel" zeg ik en ik doe zijn shirt uit en hij doet het zelfde bij mij. ik ga met mn lippen naar zn nek toe en ik begin hem in zn nek te kussen. "baby" kreunt hij zachtjes terwijl hij zn hoofd naar achter laat vallen. en ik ga verder naar zn borst kast waar ik allemaal zuig plekken plaats. "baby don't stop" kreunt hij luid. "baby wilt ook niet stoppen" zeg ik speels en ik ga weer op zn schoot zitten terwijl ik hem weer zoen op zn mond. hij grijpt mn achterwerk weer en knijpt erin. "ahh tae" kreun ik elke keer als hij erin knijpt. "call me daddy baby" fluistert hij hees en mn oor. ik knik en ik begin hem weer te zoenen. terwijl hij mn achterwerk weer pakt en erin knijpt waarbij lichte kreunen mn mond verlaten. "let's finish in the bedroom baby" zegt hij en hij tilt me op. "tweede kamer links" zeg ik tussen de zoenen door. en hij loopt naar mn slaapkamer. hij opent de deur en hij gooit me op bed. als hij de deur heeft gesloten komt hij op me zitten en begint hij me weer te zoenen. ik draai ons om waar door ik nu op hem zit. en ik plaats mn hand op zn borst. "eigenlijk moet daddy zijn baby hem straffen omdat hij bij hem wegliep." zeg ik speels. "oh vergeef het me baby ik zal het niet meer doen" zegt hij op dezelfde manier. "hmm ik weet het niet" zeg ik en ik ga in een nadenkende op hem zitten. "baby don't tease me like that" zegt hij en hij trekt me naar zich toe en ik begin hem weer te zoenen.

hij draait ons weer om zodat hij weer op mij zit. en hij gaat terwijl hij overal zuig zoenen geeft langzaam naar mn broek. "wil je dat ik stop baby?" vraagt hij lief. en ik plaats twee vingers onder zn kin en ik til zijn gezicht langzaam om hoog. "ga verder tot dat je niet meer kan daddy" zeg ik en ik geef hem een kus op zn mond. "zal ik doen baby" zegt hij en hij gaat weer naar beneden en hij trekt geleidelijk mn broek uit. ik ga recht op zitten en hij springt weer op mn schoot. en ik begin hem weer te zoenen terwijl hij zijn armen om mijn nek slaat en ik met mijn handen zn achterwerk vast hou. "ik hou van je" zeg ik als ik terug uit de kus trek en ik kijk hem liefdevol aan. "ik ook van jou" zegt hij en hij kijkt me ook liefdevol aan maar in zijn ogen zie ik lust. "ga verder ik zie dat je het wil" zeg ik hees. "daddy doet alles als zijn baby het maar wilt" zegt hij en hij trekt zn broek uit waardoor wij allebei in alleen ons onderbroek staan en hij gaat op me liggen terwijl ik zn stijve dick door het dunne stofje van mn onderbroek voel waardoor ik ook een stijve krijg. "aah daddy" kreun ik hard. en ik zie hem grijnzen. "baby vind het leuk he?" zegt hij en hij begint over mn abs te glijden met zijn hand. "ze zijn zo mooi" zegt hij vol bewondering en hij gaat ze kussen. hij slaat geen een plekje over. het voelt goed. en ik zie hem op staan om zn onderbroek uit te doen. en zn harde dick springt eruit. en hij trekt mijn onderbroek ook uit. "je bent van mij en ik laat niemand jou zomaar van me afpakken" zegt hij en hij gaat terug op me zitten. hij begint me weer te zoenen.

ik kreun hard als hij ineens mn dick vastpakt met zn hand. hij geeft er telkens kleine kneepjes in en bij elk kneepje moet ik kreunen. ik zie aan zn gezicht dat hij geniet van elke kreun die mn mond verlaat. "laat je horen baby" zegt hij en hij begint me hard te pompen. "aah daddy ik ko-oom" kreun ik hard als ik voel dat ik bijna op mn punt ben. "sshh baby wacht nog even" zegt hij. hij stopt met pompen en likt het voorvocht van het topje van mn dick af. een rilling gaat door mn lijf. "ah" kreunde ik lichtjes. "spreid je benen voor me baby" zegt hij. ik knik en doet wat hij zegt. "ik heb het mooiste uitzicht baby" zegt hij en ik voel dat hij 2 vingers in mn gat stopt. "ahh!" kreunde ik van de pijn. "shht baby straks doet het geen pijn meer." zegt hij en hij begint schaar bewegingen te maken. "daddy ahh" kreunde ik nu van genot. en hij haalde zn vinger eruit. "ooit een dick in je gehad baby" vraagt hij. ik schud mn hoofd. "dan word dit je eerste keer" zegt hij en al snel voel ik zn dick in me. "arghh" schreeuwde ik uit van de pijn en ik zette mn nagels in zn rug. "zeg maar wanneer ik verder mag baby" zegt hij hees en hij likt zn lippen af. "ga verder" kreun ik zachtjes. "oke baby" zegt hij en hij begint snel in en uit me te gaan. "sneller daddy" kreun ik en ik laat mn hoofd naar achteren hangen terwijl ik mn ogen sluit. en hij versnelt het tempo. ik hoor hem hijgen en kreunen waar ik zelf ook helemaal gek van word en ik begin nog harder te kreunen. hij laat een harde kreun horen en ik voel een warme vloeistof  in me gespoten worden. hij vertraagd het tempo en hij gaat langzaam uit me. "oh oh baby is niet gekomen" zegt hij hees in mn oor en hij grijpt mn dich weer vast. door de onverwachtse beweging snak ik naar adem en hij begint hard op en neer te gaan met zijn hand waardoor ik weer hard moet kreunen. "ah ik kom" kreun ik hard" en twee seconden later kom ik en mn sperma schiet op mn abs. "goed zo baby" zegt hij en hij likt het sperma van mn abs af. "you taste soo good baby" zegt hij en hij likt zn lippen af. "dankje" zeg ik terwijl ik op adem kom en hij komt naast me liggen. "ik hou van je" zegt hij en hij geeft me een knuffel. "ik hou ook van jou" zeg ik en ik knuffel hem terug. en al snel vallen we beide in slaap.

--------------

BRO SORRY IK KAN HET UITLEGGEN! IK HAD DIT INEENS GESCHREVEN IK WEET OOK NIET HOE OF WAAROM MAAR IK DEED HET GEWOON. IK BEN ECHT TELEURGESTELD IN ME ZELF. MAAR DOEIII
1223 woorden

past precies 2/ TAEKOOK DUTCHTahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon