20- het briefje

72 3 0
                                    

POV TAE*

ik loop naar de deur en ik open hem. het zijn yoongi en hoseok niet het is een meisje. ze heeft haar tot haar schouders en een pony. "hoi, ik kom voor jungkook" zegt ze. "hoi, sorry maar wie ben jij?" vraag ik verbaast. " lalisa manoban" antwoord ze. "sorry maar ik ken jou niet zou je alsje- HEY?!" zeg ik als ze langs me heen naar binnen loopt.

POV JK*

ik hoor taehyung schreeuwen. wat is daar aan de hand? en ik zie een meisje naar binnen lopen. lisa. fuck. "wie de fuck ben jij?" vraag ik als of ik haar nog nooit heb gezien. "hoi ik ben lalisa manoban. je toekomstige girlfriend!" zegt ze blij en ze steekt haar hand naar me uit. ondertussen is taehyung ook binnen gekomen. "jungkook wat heeft dit te betekenen?" sist hij naar mij. ik haal mn schouders op. "sorry maar ik ken jou niet dus verlaat nu alsjeblieft mn huis." zeg ik boos en ik wijs naar de deur. ze negeert me compleet en gaat naast me zitten op de bank. maar dan ook echt naast me er zit een millimeter tussen ons in. "wat doe je?" vraag ik en ik deins op zij. en ze deinst mee op zij. "ga weg" zeg ik bot. "hm nee" zegt ze en ze begint met mn haar te spelen. ik kijk naar taehyung voor hulp. "zeg lisa ga is snel weg hij is niet geïntereseerd in je zie je dat niet?" zegt hij boos. "oh ja echt wel. hoe weet jij dat hij niet wil?" vraagt ze. ik kijk haar boos aan. "ahw kijk nou hoe schattig hij is als hij boos is" zegt ze. "oprotten" sis ik boos. "nee" zegt ze en ze zoent me? ik probeer haar van me af te duwen maar ze is heel sterk. ik kijk naar taehyung die huilend weg rent. ik begin boos te worden en ik geef al mn kracht om haar van me af te duwen. "WHAT THE FUCK DOE JE?" schreeuw ik naar haar. "VERLAAT DIT HUIS ONMIDDELIJK HOOR JE? EN WAAG HET NIET OM TERUG TE KOMEN" schreeuw ik terwijl de tranen in mn ogen staan. ik zie dat ze schrikt en begint te huilen en ze rent weg uit mn huis. ik barst ook in tranen uit en ik ga op de bank liggen. "taehyung?" zeg ik tussen mn tranen door. en ik probeer op te staan en een klein stukje te lopen om hem te zoeken. ik loop naar de gang en er ligt een briefje op de kast. het is van taehyung er staat: 'lieve jungkook ik ben weg. zoek me niet ik wens je veel plezier met die lisa. ~taehyung.'

ik lees het en ik begin nog harder te huilen. ik was zo blij met hem en nu is hij weg. weg voor altijd ik zie hem nooit meer terug. ik ga tegen de muur zitten en ik begin nog harder te huilen.

DING DONG*

ik veeg mn tranen weg en ik open de deur. dit keer zijn het wel yoongi en hoseok. "hey jungkook!" zegt hoseok. "wat is er?" vraagt hij bezorgt als hij mn tranen ziet. en ik laat ze het briefje zien. "hij is weg?" vraagt yoongi. "en lisa? wie is dat?" vraagt hoseok. "the no pants girl" zeg ik huilend. "oh jungkook toch" zeggen ze en ze trekken me in een knuffel. "waarom is hij weg?" vraagt yoongi als hij zich terug trekt uit de knuffel. "kom mee dan vertel ik het" zeg ik en ik loop naar de bank. "vertel" zegt hoseok. ik knik en ik vertel ze over vandaag. "i am so sorry jungkook" zeggen ze beide. en ik begin weer te huilen. "het was een misverstand" zegt hoseok om me te troosten en hij geeft me een knuffel. "ja een misverstand waarbij ik de liefde van mn leven ben kwijt geraakt." zeg ik snikkend en ik veeg mn tranen weg. ik zou nu zo graag door hem getroost willen worden maar het gaat gewoon niet. en ik begin nog harder te huilen. "jungkook, je bent een hele leuke jongen. er zijn nog genoeg andere mensen die je liefde kunnen geven. het komt goed" zegt yoongi. ik knik. maar dat wil ik niet. de enige waar ik van hou is tae.

Kim Taehyung i need u.

--------------------------

OH WAT SAAAADDDD. WHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉHHHHHHHH. *wipes tears away**
733 woorden

past precies 2/ TAEKOOK DUTCHWhere stories live. Discover now