13- dit

77 3 0
                                    

POV HOSEOK*

"YOONGI WE MOETEN NAAR HET ZIEKENHUIS!" zeg ik in paniek. "wat hoezo heb je weer die pillen genomen?" vraagt hij lachend. "nee! jungkook is aangereden!" zeg ik terwijl ik onze jassen pak. ik zie hem knikken en hij doet zn jas ook aan. ik pak de auto sleutels en ik ren samen met hem naar de auto. "hoe weet jij dit eigenlijk?" hor ik yoongi vragen. "ik kreeg een DM van zn schatje." zeg ik lachend. ik zie aan yoongi dat hij snapt wie ik bedoel en ik zie hem zachtjes lachen.

"ok we zijn er" zeg ik als we bij het zieken huis zijn en we rennen uit de auto. "jeon jungguk" zeg ik als ik bij de balie sta."kamer 206." zegt het meisje achter de balie. ik knik en ik grijp yoongi zn arm en ik ren met hem achter me aan naar de lift. "welke kamer?" vraagt hij buitenadem. "206" antwoord ik hem. ik zie hem knikken.

ping*

tweede verdieping. ik pak zn arm weer en ik ren met hem achter me aan naar kamer 206. als ik aankom zie ik taehyung naast hem zitten ik stop. "waarom stop je nou?" vraagt yoongi en ik wijs naar die twee. ik zie hem glimlachen. "ze zijn echt schattig samen." hoor ik hem fluisteren ik knik. "klopt" zeg ik. en dan zien wij iets waar we helemaal gek van worden...

POV TAE*

"word wakker alsjeblieft" zeg ik als ik naast hem zit in het ziekenhuis en ik pak zn hand weer vast. ik voel een kleine traan langs mn wang gaan. "word gewoon wakker" zeg ik nu bijna huilend. "sshht niet huilen" hoor ik hem zeggen. "oh mijn god je bent wakker." gil ik van blijdschap en ik geef hem een knuffel. "ik laat je nooit meer los" zeg ik blij.

POV JK*

"ik laat je nooit meer los" zegt hij blij. ik word weer helemaal warm van binnen. "weet je alles nog?" vraagt hij. ik knik. "het spijt me" zegt hij zuchtend. "het geeft echt niet" zeg ik weer. "jawel het geeft wel" zegt hij en hij draait zijn hoofd opzij. het doet me zo veel pijn om hem zo te zien. en ik draai zn gezicht naar me toe. "wat ga je doen?" vraagt hij geschrokken. "dit" zeg ik en ik plant mn lippen op de zijne het voelt alweer zo goed. ik voel me echt in de hemel als ik bij hem ben. hij gaat al snel mee met de kus en na een tijdje trek ik terug. "taehyung..." zeg ik terwijl ik hem in zn ogen kijk ik zie hem knikken. "ik vind je leuk..."

---------------

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dat was ik die gilde.
451 woorden

past precies 2/ TAEKOOK DUTCHWhere stories live. Discover now