43- problem (smut)

110 3 1
                                    

POV JK*

Ik loop terug de slaapkamer in. "tae?" zeg ik als ik zie dat er niemand meer zit. "Tae?!" zeg ik nog een keer maar luider. is hij nou serieus alweer weg? ik ga in kleermakers zit op het bed zitten. ik zucht een keer en ik begin zachtjes te huilen. "waarom moest je alweer weg gaan" huil ik zachtjes. na een tijdje voel dat het matras achter me naar beneden zakt en niet veel later voel ik twee vertrouwde armen om me heen. "niet huilen dan moet ik dat ook" hoor ik tae zeggen en hij drukt zijn gezicht in mn nek terwijl hij me knuffelt. "ik dacht dat je weg was." mompel ik zachtjes. "natuurlijk niet gekkie, ik was gewoon even naar de WC" zegt hij weer en hij geeft me kusjes op mn achter hoofd. hij doet zijn benen om mijn middel en ik leg mn handen op zijn armen. "ik hou van jou" mompelt hij en hij stopt met kusjes geven. "ik hou ook van jou" zeg ik en ik leun tegen zn borstkas aan.

SMUT STARTSSSS

"tae? we zitten wel gezellig zo, maar we moeten nog iets afmaken" zeg ik met een kleine grijns op mn gezicht en ik voel dat hij zijn handen onder mijn shirt doet. ik doe mn armen omhoog zodat hij mn shirt makkelijker uit kan doen. ik wil me omdraaien om hem te zoenen maar ik word terug tegen zijn borst aan getrokken. "waar denk jij heen te gaan?" fluister hij met een lage stem in mn oor en ik krijg overal kippenvel. "nergens daddy" stamel ik. "het was mr kim" zegt hij en hij bijt zachtjes in mn oorlel. ik bijt op mn lip om een kleine kreun te onderdrukken. "oh baby je maakt me helemaal gek." zegt hij en ik draai me om waar na ik weer op hem ga zitten en mn benen om hem heen sla. ik leg mn handen op zn gezicht en ik kijk hem diep in de ogen aan. "je maakt mij ook gek mr kim" zeg ik en ik voel zijn handen op mijn achterhoofd. ik zoen hem en ik duw hem naar achteren waardoor we beide liggen. ik laat mijn handen langzaam naar zijn heupen glijden. "baby" kreunt hij hees als hij terug trekt uit de kus en ik voel langzaam iets bij mij groeien. ik kijk naar beneden en dan voorzichtig naar taehyung. ik zie hem grijnzen. "looks like you have a problem there baby" zegt hij grijnzend. "help me" smeek ik zachtjes en hij trekt een wenkbrauw op. "alsjeblieft mr kim" slik ik. "only if you call me daddy agian." zegt hij speels en hij gaat met zijn vinger langs mijn lippen. "alsjeblieft daddy" zeg ik weer en hij begint me weer te zoenen. we draaien om waar door tae nu op mij zit. hij gaat van mij af en doet onze broeken uit. en al snel zit hij weer op mij.

"ah daddy" kreun ik luid als ik voel dat hij tegen mijn dick aan schuurt en ik hoor hem hijgen. na een tijdje komen er zweet druppels op zn voorhoofd te staan. "heeft daddy het moeilijk?" vraag ik hijgend en ik zie hem knikken. hij stopt even en doet ons ondergoed uit. ik zie dat er al een beetje vocht uit zn dick komt. "let me help daddy" zeg ik en ik loop naar hem toe waar na ik op mn knieën ga zitten en ik lik het beetje vocht van zn dick af. "b-b-baby" kreunt hij zacht en hij sluit zijn ogen. hij legt zijn handen op mijn hoofd en stopt zn dick dieper in mn mond. ik begin te zuigen en ik draai rondjes met mn tong. ik voel dat hij elk moment kan komen en ik stop. hij opent zn ogen en kijkt me verward aan terwijl ik weer op het bed ga zitten. hij komt dreigend op me aflopen en als hij tegen me over me staat duwt hij me naar achter en hij gaat op me liggen. hij drukt kort zijn lippen op de mijne. "nu ga ik het baby ook moeilijk maken." zegt hij en hij draait met zijn vinger rondjes om mijn tepel. "try me" zegt ik grijnzend. je bent al hard dus dat word niet lastig" zegt hij terwijl hij zachtjes lacht en ik voel me voorzichtig rood worden. hij ziet het niet en hij begint me zuigplekken in mn nek te geven. hij gaat langzaam door naar mn borst en dan naar mn abs. "je bent zo mooi" zegt hij als hij klaar is en ik word weer rood. "aww baby is verlegen soo cute." zegt hij plagend. "daddy. fuck. me." zeg ik buitenadem. "zie je wel dat je het moeilijk zou krijgen" zegt hij nog steeds plangend. "daddy please" smeek ik en ik voel zijn handen naar beneden gaan. voordat hij verder gaat zegt hij:" oh en baby je mag pas komen als ik dat zeg" en hij geeft steeds kleine tikjes tegen mn dick aan. na een tijdje begin ik moeite te krijgen met ademen en ik begin te kreunen. "arg daddy" en als hij dat heeft gehoord begint hij zachtjes op en neer te gaan met zijn hand. ik krijg nog meer moeite met ademen en ik begin te hijgen terwijl de zweet druppels op mn voorhoofd staan. "daddy ik kom" kreun ik luid. "pas als ik het zeg baby" en hij gaat met zijn andere hand over mn abs. "daddy ik kan kan het niet meer" zeg ik hijgend. "heel even nog." zegt hij weer en hij gaat sneller. "kom maar" zegt hij. dat laat ik me geen twee keer zeggen en ik kom klaar over het bed. "goed zo baby" zegt hij en hij geeft me een kusje op mn voorhoofd.

"maar we zijn nog niet klaar zo te zien" zeg ik en ik kijk bij hem naar beneden. ik zie hem knikken en ik word weer in lig positie geduwt. hij spreid mijn benen en ik voel zijn dick al snel in mij. zonder me te laten wennen. "ahh daddy" schreeuw ik. "shht baby calm down" zegt hij en ik leg mijn been in zijn nek. "mag ik baby?" vraagt hij en ik knik als antwoord. en hij gaat in en uit me steeds sneller. "sneller daddy" kreun ik hard en ik sluit mijn ogen. "fuck baby" kreunt hij en hij begint te hijgen en te kreunen. en al snel word de kamer gevuld met onze kreunen en gehijg. ik zie zweet druppels ontstaan op zijn voorhoofd en hij versnelt zijn tempo. "da-daddy" kreun ik hard en ik kom voor een tweede keer. en ik voel hem sneller gaan. "baby ik ook" zegt hij en twee seconden later komt hij. hij vertraagd het tempo en hij gaat uit me.

SMUT IS DONEEEE

"goed gedaan baby" zegt hij en hij komt naast me liggen. "dankje" zeg ik zachtjes en ik duw een kusje op zijn neus. "kom dan halen we het bed af en verschonen we het" zeg ik n ik sta weer op. taehyung staat ook op en ik kijk hem aan en in mezelf moet ik zachtjes lachen. "wat is er zo grappig?" vraagt hij verbaast. "jij,je zit helemaal onder de zuigplekken" grinnik ik. "nou ik mag misschien wel onder zitten maar kijk eerst even naar jezelf" zegt hij en ik stop met lachen. "juist dat dacht ik al" zegt hij en hij haalt de dekens van het bed af. en na een tijdje is het hele bed verschoont. ik pak een schone onderbroek voor mezelf en een shirt en ik doe het beide aan. "HEY?!" zegt taehyung boos. "wat is er?" vraag ik geschrokken. "ik vond het wel mooi zonder" zegt hij en hij wijst naar mn kleren. "ja maar ik akn toch niet naakt gaan rond lopen?" zeg ik en ik tik een paar keer op mn hoofd. "hier dan heb jij ook wat kleren" zeg ik en ik geef hem een onderbroek en een oversized hoodie. hij trekt de kleren aan en hij geeft me een back hug. "je zorgt zo goed voor me" mompelt hij en hij drukt zijn gezicht in mn haar. "geen probleem" zeg ik glimlachend. ik draai me om en ik knuffel hem terug. "kom dan gaan we wat eten. ik heb wel honger" zeg ik en ik trek terug uit de knuffel. hij knikt en we lopen hand in hand naar de keuken.

-------------

hihi oke doei.

past precies 2/ TAEKOOK DUTCHWhere stories live. Discover now