36- meneer kim.

58 3 1
                                    

POV JK*

ping*

ik krijg een appje binnen dus ik pak mn telefoon.

----------

yoongs: JK zeg even als je daar weer weg mag dan komen wij je halen.

j-hope: ja en we komen als het uitkomt vandaag ook nog even.

ik: sure en sure.

ik: kom alsjeblieft zo snel mogelijk ik moet iets kwijt...

j-hope: we komen eraan!

ik: tot zo!

------------

ik doe mn telefoon uit en ik leg hem weg. "meneer" hoor ik aan de andere kant van de deur. "ja wat is er?" vraag ik terwijl er een zuster binnen komt. "er is bezoek voor u" zegt ze. "wie?" vraag ik. "een of andere meneer kim. zal ik hem halen?" vraagt ze. "weet u heel toevallig zijn volledige naam." vraag ik weer. "weet je wat laat maar zitten laat hem maar komen." zeg ik terwijl ik met mn hoofd schud. "tuurlijk" zegt ze en ze loopt weer weg. 'is dat taehyung?' is het enige zinnetje waar ik op dit moment aan kan denken. maar al snel kom ik op mn antwoord. het is inderdaad hem. "taehyung." zeg ik ongeïntereseerd. "jungkook word niet boos ik ben zo weer weg" zegt hij en hij gaat bij mn bed staan. "wat is er?" vraag ik zuchtend. "ik kom je veel geluk wensen." zegt hij. "geluk? met wat?" vraag ik verbaast. "met je nieuwe vriendin lisa." zegt hij en ik hoor aan zijn stem dat hij gebroken is. "taehyung waar heb jij het over? ik heb helemaal niks met haar." zeg ik nog steeds aardig verbaast. "je weet wel waar ik het over heb" zegt hij terwijl hij probeert zijn tranen in te houden. "taehyung echt niet" zeg ik weer. "verklaar dit dan" zegt hij en hij laat zn telefoon zien waar zich een filmpje op afspeelt. op het filmpje is te zien dat ik lisa kuste nou ja ik meer zij mij kuste. "taehyung, ik wou dat helemaal niet, en waarom sta je hier nu bijna om te huilen terwijl jij hetzelfde deed." zeg ik. "ik?" vraagt hij verbaast. "ja jij, wie anders zie je iemand anders hier dan?" zeg ik. "jungkook waar heb jij het over ik de enige keren dat ik iemand heb gezoent was met jou" zegt hij. "lieg niet" zeg ik terug. "jungkook ik zweer het" zegt hij weer. "ja maar dat filmpje dan.." stamel ik zachtjes. "welk filmpje?" vraagt hij. "dus het was wel nep! heb ik die stomme trut voor niks gezoend!" schreeuw ik boos uit. "wow jungkook rustig" zegt taehyung en hij zet een stapje naar achteren.

waarom? waarom voel ik mij ineens zo gebruikt? denk ik en ik begin uit het niks te huilen. "hey jungkook rustig" zegt hij en hij geeft me een knuffel. eigenlijk wil ik weg trekken maar het voelt zo vertrouwd zijn armen om mij heen. en zonder dat ik het door heb geniet ik van elke seconde in de knuffel met tae. en ik word snel weer rustig. "goed zo niet huilen" zegt hij sussend en hij trekt zich weer uit de knuffel waar door ik een beetje onhoorbaar jammer. "ik ga weer." zegt hij. "doei" zeg ik terug en ik zwaai even kort naar hem. "ik hou van je" zeg ik zachtjes als hij de kamer verlaat. gelukkig hoort hij het niet.

POV TAE*

ineens begint hij te huilen en ik trek hem in een knuffel. "rustig jungkook" zeg ik en ik wieg hem voorzichtig heen en weer. ik voel hoe hij langzaam rustiger word. ik heb dit gemist het knuffelen samen. tae vergeet het maar hij wilt je niet terug. echt niet. "goed zo niet huilen" zeg ik als ik weer uit de knuffel terug trek. "ik ga weer" zeg ik en ik sta op. "doei" zegt hij en ik loop de kamer uit. als ik weg loop hoor ik hem nog wat murmelen. "hou van jou" is het enige wat ik hoor maar genoeg om te snappen wat hij bedoelt. "ik hou ook van jou kookie" zeg ik zachtjes terug en met een warm gevoel loop ik het ziekenhuis uit.

-----------

awww sooo cuuutteeee

past precies 2/ TAEKOOK DUTCHWhere stories live. Discover now