39- zorgen over hoseok

62 3 1
                                    

POV JK*

Ik zit nu al een paar uurtjes op het bankje voor de kamer waar hoseok ligt. Yoongi kan ik nergens vinden dus ik hoop dat hij maar bij hoseok is. "Hey jungkook" hoor ik en ik kijk op en ik zie yoongi met een mitella staan. "Oh god wat ben ik blij om jou te zien." Zeg ik blij en ik geef hem een knuffel. "Rustig zeg, ik zou me eerder zorgen maken over hoseok. Hij ligt daar al een paar uur en ik had alleen een diepe snee die gehecht moest worden." Zegt yoongi en hij trekt terug uit de knuffel.

"Hoe denk jij hoe lisa er vanaf komt?" Vraag ik onzeker. "Ik heb geen idee. Stiekem hoop ik niet zo goed" zegt yoongi en ik kijk weer naar de deur waar hoseok ligt. Na een tijdje komt er een dokter onze kant op lopen. "Familie of vrienden van meneer jung?" Vraagt hij en yoongi en ik knikken. "We weten niet hoe het met hem gaat. Zijn hartslag is traag en hij ligt in een coma..." zegt de dokter. "EEN COMA?" Vraagt yoongi vol ongeloof en de dokter knikt. "Weet u ook voor hoelang ongeveer?" Vraag ik terwijl ik een huilende yoongi probeer te troosten. "We hebben geen idee. Maar zoals ik al zei zijn hartslag is traag en als het langer zo traag gaat helpen we hem om hem te laten stoppen met vechten." Zegt de dokter zuchtend. "Dus u bedoelt dat..." zegt yoongi tussen de tranen door en de dokter knikt. "We proberen alles om het goed af te laten lopen maar we kunnen niks beloven" zegt de dokter en yoongi begint harder te huilen. "En hoe gaat het met lalisa manoban?" Vraag ik voorzichtig. "Ze is er goed vanaf gekomen, na haar operatie is ze naar de gevangenis gebracht en daar naar de eerste hulp gebracht om verder aan te sterken." Zegt hij en ik knik. "Kunnen we hoseok bezoeken?" Vraagt yoongi al wat gekalmeerd. "Meneer jung? Ja die kunnen jullie nu bezoeken, maar ik moet er vandoor fijne dag." zegt de dokter en hij loopt weg. "Hele fijne dag" mompel ik een beetje boos. "Kom we gaan naar binnen" zeg ik en ik sta op. Yoongi knikt en loopt naar hoseok zijn kamer.

"Hoseok..." zegt yoongi zachtjes als we binnen lopen en hij begint weer te huilen. Al snel zit hij naast hoseok en hij houdt hoseok zijn hand vast. Hoseok ziet er uit alsof hij al dood is. Lijk bleek en ogen gesloten. "Hoseok word wakker. Ik kan niet zonder je" zegt yoongi zachtjes. Het beeld dat ik nu zie komt me heel bekent voor. Wat was het nou? Oh ja het was net zoals in mn droom alleen ben ik nu hoseok, yoongi is mij en hoseok is taehyung. "Hoseok sorry..." zeg ik en ik ga naast hoseok staan. "Waarom zeg je sorry je hebt helemaal niks fout gedaan?" Zegt yoongi. "Het voelt wel zo, zonder mij was lisa er niet geweest en dan was dit allemaal niet gebeurt." Antwoord ik. "Hm" mompelt yoongi en hij gaat met zijn handen door hoseok zijn haar. "Weetje ik laat jullie alleen ik ga naar mijn kamer." Zeg ik. "Ok zie ik je morgen weer?" Vraagt yoongi en ik knik als antwoord. "Tot morgen dan." Zeg ik en ik loop de kamer uit op naar mijn eigen kamer.
—————-
Hoi ik zit nog steeds in portugal dus sorry als er iets niet klopt maar goed doeiiii.

past precies 2/ TAEKOOK DUTCHWhere stories live. Discover now