40- ugh vooruit

62 2 1
                                    

POV JK*
TIME SKIP 2 WEKEN*

Ik zit op mn bank thuis. Ik ben nu een week uit het ziekenhuis en hoseok ligt er nog steeds, in coma. Ik pak mn telefoon en ik scrol wat op insta. "Ugh ik verveel me" zucht ik en ik gooi mn telefoon naast me neer. Met taehyung was het nooit saai. JUNGKOOK HOU TOCH OP MAN! Ik mis hem en ik kan er niks aan doen. Ik ga met mn handen in mn haar zitten.

DING DOOOONNNGGG*

He wie is dat? Ik heb vandaag helemaal niks staan toch? Ik sta op en ik loop naar mn voordeur. Voor de zekerheid kijk ik eerst door het kijk gaatje van de deur. Taehyung? Ik kijk nog een keertje goed en ja hoor het is hem. Zal ik open doen? Waarom niet. "Hallo taehyung" zeg ik als ik de deur open doe. "Hoi jungkook" zegt hij terug. "Wat kom je doen?" Vraag ik. "Ik wou praten. Ik voel me elke dag kut. Dus wil je alsjeblieft naar me luisteren" zegt hij bijna smekend. "Ugh vooruit" zucht ik en ik laat hem binnen. "Dankjewel" zegt hij en hij loopt naar binnen. "Wil je wat drinken?" Vraag ik en ik loop naar de woonkamer. "Colaatje zou lekker zijn" zegt hij en hij gaat op de bank zitten. Ik knik en ik loop naar de keuken om cola te halen.

"Oke vertel" zeg ik als ik terug kom en ik ga tegenover hem zitten. "Weetje nog wat ik je in de bus vertelde?" Vraagt hij en ik knik als antwoord. "Ik was nog niet klaar met dat verhaal." Zegt hij. "Nou vertel dan verder" zeg ik. "Toen ik weg liep nadat je het had uitgemaakt, en we ineens een harde klap hoorde was ik bang, bang om je kwijt te raken. Ik was je al kwijt maar ik was zo bang dat je dood ging. Dan zou ik me het mezelf nooit meer vergeven. Toen we in het ziekenhuis waren heb ik geschreeuwt tegen de bende. Ik was zo boos op ze. Door hen ben ik je kwijt geraakt. Ik heb geschreeuwt dat ik stopte en dat ze in hun 'missie' konden stikken. Jungkook ik weet dat ik jou niet verdien maar alsjeblieft vergeef me." Zegt hij terwijl hij de tranen uit zijn ogen veegt.

"Ehm ik weet even niet wat ik moet zeggen" zeg ik en ik krab in mn nek. "Ik snap het. Maar ik zou het fijn vinden als je me een kans zou geven. En als je dat doet dan hoor ik het wel." Zegt hij en hij staat op. Ik sta snel op en ik pak zijn hand vast. Hij kijkt verbaast naar onze handen die in elkaar zitten. "Jungkook w-"
—————-
Sorry als er weer fouten in staan ik heb mn laptop nog steeds niet.

past precies 2/ TAEKOOK DUTCHWhere stories live. Discover now