42- MR Kim

74 3 0
                                    

POV JK*

LITTLE BIT SMUTTY*

"Oh baby boy zeker zal ik je fucken" zegt hij en hij doet mijn haar achter mn oor. "Weet je daddy? Ik geef je een andere naam" zeg ik. "Wat dan?" "Wat denk je van mr kim?" Zeg ik en ik leg mijn handen op zijn heupen. "It is kinda hot tough" zegt hij. "And so are you mr kim" antwoord ik. "I like it" zegt hij en hij geeft me een zoen. Ik ga mee in de zoen en ik duw hem op de bank. "Ah baby" kreunt hij zachtjes. Ik ga op hem zitten en ik doe mijn shirt uit. En daarna zijn shirt. Ik pak zijn gezicht vast en ik begin hem weer te zoenen. Langzaam ga ik naar zn nek en ik ga opzoek naar zn spot en ik maak daar een zuigplek. "We gaan naar de bedroom baby" kreunt hij. Ik knik en ik zet mijn handen op zijn borst terwijl ik mijn benen om hem heen wikkel. Hij tilt me op en loopt naar mn slaap kamer.

Als we in mn slaapkamer staan spring ik uit zijn armen. "Wat ga je doen?" Vraagt hij verbaast. "Ja het is misschien wel handig als de gordijnen dicht zitten" zeg ik en ik wijs naar de gordijnen. "Ja das best handig" zegt hij en hij gaat op bed zitten. ik lach een beetje in mezelf. Ik doe de gordijnen dicht. Ik spring op taehyung en ik duw hem naar achteren waar door hij nu ligt. Ik ga boven op hem liggen en ik geef hem een kusje op zn neus. "Love you" zeg ik zachtjes. "Love you too baby" zegt hij lief en hij kijkt me diep in mn ogen aan.

DING DONG* (wow wat een goede timing ben nu al fan van wie er aanbelt) (oh wacht dat weet ik al ik ben de schrijfster)

"Wie belt er nu nou weer aan?" Zegt taehyung geïriteerd. "Ik weet het niet Mr Kim" zeg ik. "Ik ga wel naar de deur" zeg ik en ik wil op staan maar taehyung legt zn armen om me heen waardoor ik niet meer weg kan. "Laat me nou gewoon kijken" zeg ik. "Nee je bent veel te leuk" zegt hij en hij verstevigd zijn grip. "Laat me gewoon los" zeg ik.

DING DONG*

"Ugh vooruit maar schiet op" zegt hij. "Tuurlijk" zeg ik. Ik sta op en ik doe mn shirt aan. En ik loop naar de deur.

POV YOONGI*
"Doei Hobi ik ga weer" zeg ik en ik laat zijn hand los. Ik loop zijn kamer uit naar de lift en ik ga naar beneden. Als ik het ziekenhuis uit loop loop ik gelijk door naar mn auto. De laatste twee weken is elke dag hetzelfde: opstaan naar het ziekenhuis, terug naar huis en weer gaan slapen. Natuurlijk eet ik ook maar goed ik doe eigenlijk niks anders meer. Weet je wat ik ga naar jungkook hij zit ook maar elke dag alleen en hij verveelt zich vast. Ik start de auto op en ik rijd naar jungkook zijn huis.

Als ik voor zijn appartement heb geparkeert stap ik uit de auto en kijk ik naar binnen of er iemand thuis is en ik zie op dat moment jungkook de gordijnen dicht doen. Hij was shirtless.     Waarschijnlijk gaat hij gewoon slapen. Maar het is drie uur 's middags? Weet je wat ik ga gewoon aanbellen. Gelukkig komt er net iemand uit het gebouw lopen dus ik kan naar binnen. Ik loop naar de eerste verdieping en ik loop naar jungkook zijn appartement. Ik druk op de bel en ik hoor wat geroezemoes. (HAHAHHA GEROEZEMOES IS ECHT EEN GOED WOORD)  ik probeer me goed te focussen op de andere stem. Ik druk nog een keer op de bel en nu word er wel gelijk open gedaan. "Yo" zegt jungkook als hij open doet. "Hoi" zeg ik terug. "Wat kom je doen?" Vraagt hij zenuwachtig. "Waarom ben je zo zenuwachtig?" Vraag ik. "Ehm niks hoor" zegt hij en hij verschuilt zich een beetje achter de deur. "Je kan me alles vertellen" zeg ik. "Dat weet ik maar wat moet ik vertellen als er niks is weetje" stamelt hij nerveus. "Jungkook rustig zeg het gewoon ik word niet boos of zo" zeg ik. "Taehyung en ik zijn weer samen" zucht hij.

POV JK*
"Taehyung en ik zijn weer samen" zucht ik en ik kijk naar mn voeten. Ik hoor yoongi zuchten. "Ik heb gezegt dat ik niet boos zou worden" zegt hij en ik kijk hem voorzichtig aan. "Dus ik word ook niet boos. Maar ik hoop dat je weet waar je aan begint." Zegt hij. "Dankjewel" zeg ik en ik geef hem een knuffel. "Ik durf het bijna niet te zeggen maar, ik ben blij voor je." Zucht hij. "Ik ga weer" zegt yoongi en hij trekt zich uit de knuffel. "Weet je het zeker?" Vraag ik. "Echt wel dat ik weet wat jullie net deden daar" zegt hij en hij geeft me een knipoog. Ik word rood en ik kijk naar de grond. "Hey het is goed hoor het is jouw leven jij bepaalt wat je wel of niet doet." Zegt hij. "Oke dan kom ik morgen wel langs in het ziekenhuis." Zeg ik. "Oke tot morgen dan." Zegt yoongi. "Tot morgen" zeg ik en ik doe de deur dicht. Ik zucht even en ik loop dan terug naar de slaapkamer.

———/—————
Yo. Sorry dat het zolang duurde ik heb het aardig druk. Maar goed ik zit weer in nederland dus er komen wss meer deeltjes online WHOOOHOEEE. Oke doei

past precies 2/ TAEKOOK DUTCHWhere stories live. Discover now