10- intens

85 4 0
                                    




POV JK*

ik loop naar beneden en ik zie taehyung al aan de cornflakes. "goedemorgen kook" zegt hij met een glimlach. "goedemorgen" zeg ik terug en ik krijg ook een bakje cornflakes. "thank you" zeg ik en ik eet het op. "zullen we vandaag dat project afmaken?" vraag ik en ik zie hem knikken. "ok laten we dan beginnen" zeg ik als hij zn cornflakes ook op heeft en we gaan aan de salon tafel zitten. na ongeveer 2 uurtjes zijn we helemaal klaar. "poehee" zucht ik en ik laat me achter over op de grond vallen. ik zie taehyung lachen en hij loopt langs me heen maar ik heb geen idee hoe maar hij struikelt over me heen hij kon zich nog net opvangen door zijn handen naast mn gezicht te plaatsen. onze gezichten zijn nog maar milimeters van elkaar verwijdert. ik zie hem snel naar mn lippen in mn ogen kijken en dat wel een paar keer. ik zie hem zachtjes op zn lip bijten.

"sorry kook" zegt hij. "hoe-" en voor ik mn zin kon afmaken voel ik zn zachte lippen op de mijne. een bom van vlinders explodeert in mn buik. ik ga snel mee in de kus. na een tijdje voel ik zn tong op mn lip tikken. moet ik dit wel doen? Ja. en ik doe mn mond een klein stukje open. ik plaats mn handen voorzichtig in zn nek en ik laat ze langzaam naar beneden glijden zodat ze rusten op zn heupen en ik duw hem wat dichter tegen me aan. terwijl onze tongen vechten om dominantie. het voelt zo goed. zn lippen smaken zo zoet. als hij heeft gewonnen om de dominantie draait hij nog wat rondjes met zn tong om die van mij en ik duw hem nog dichter tegen me aan terwijl zijn handen in mn haar zitten om nog meer kracht te geven.

na een paar minuten trekt hij terug. "dat was ehm intens" zeg ik met een glimlach. en ik zie hem snel op de bank zitten. "sorry" zegt hij terwijl hij naar beneden kijkt om oogcontact te vermijden. "hey kijk me is aan" zeg ik terwijl ik met twee vinger zn gezicht naar me toe draai. "sorry kook ik had het niet moeten doen ik weet niet eens of je al iets heb met iemand maar het zag er gewoon zo verleidelijk uit. e-e-en" stamelt hij snel terwijl hij nog steeds oog contact probeert te vermijden. "tae, kijk me eens aan" zeg ik en ik zie dat hij mij weer aankijkt maar dan snel weer wegkijkt. ik zucht. "taehyung het geeft niet ik heb helemaal geen relatie en.." zeg ik. hij kijkt me vragend aan. "ik vond het wel fijn denk ik" zeg ik twijfelachtig. "echt?" zegt hij en hij kijkt me met grote ogen aan. ik knik. "het spijt me nog steeds" zegt hij terwijl hij weer weg kijkt en zonder na te denken duw ik mijn lippen weer op de zijne. ik voel dat hij een beetje schrikt maar zich snel hersteld door mee te gaan in de kus. ik trek weer terug na een paar seconden. "ik vond het echt niet erg tae" zeg ik terwijl ik terug trek. ik zie hem weer een beetje ongemakkelijk naar de grond staren. "het had voor mij niet eens hoeven stoppen..." mompel ik. "hm zei je wat?" vraagt taehyung terwijl hij weer opkijkt. ik schud mn hoofd "nee laat maar" zeg ik. "ohw" zegt hij. en we vallen in een ongemakkelijke stilte.

———————
Halloooooooo weer een deeltje!!! Hoop dat je het leuk vond!
603 woorden

past precies 2/ TAEKOOK DUTCHNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ