2- crush?

101 1 1
                                    

POV JK*

"hey JK wacht even!" hoor ik achter me als ik het lokaal uit loop. ik draai me om en ik zie yoongi en hoseok staan. "hai jongens wat is er?" vraag ik. "vind je het misschien leuk om met ons af te spreken naar school?" vraagt yoongi. ik knik "ja sure leuk." zeg ik. "maar als je het heel erg vind ik ga even naar mn kluisje" "ja is goed als je klaar bent kom je dan naar de hoofduitgang?" vraagt hoseok. "ja tot zo" antwoord ik en ik loop naar mn kluisje. als ik bij mn kluisje ben haal ik mn jas eruit en dump ik mn boeken erin. als ik mn jas aan heb loop ik naar de hoofduitgang.  "komen jullie?" vraag ik als ik yoongi en hoseok ook naar de deur zie lopen. "ja let's go" zegt hoseok  en hij loopt samen met yoongi achter me aan naar buiten.

"waar gaan we heen?" hoor ik yoongi na een tijdje vragen. "anders gaan we naar hetzelfde plekje als in de pauze?" zeg ik en ik zie ze knikken. ik knik terug en ik loop erheen. "we zijn er" zeg ik als ik zie dat we er zijn. ik denk dat het beter is als ik ze vertel over die droom. als yoongi nou wel poker speelt...

ik zie yoongi en hoseok plaats nemen op de picknick bank en ze pakken elkaars hand vast. ik ga naast hoseok zitten. "jongens?" begin ik. "ja" antwoorden ze. "kunnen jullie geheimen bewaren?" vraag ik weer. jungkook wat doe je nou je kent ze nog maar net! "luister wij zijn de beste geheim bewakers ooit." zegt hoseok. "hoezo?" vraagt nu yoongi. "ik had een best rare droom vannacht..." JUNGKOOK STOP! "vertel we zeggen niks." ik knik en ik vertel ze de hele droom over dat ik hun ontmoette mn relatie met taehyung dat we ook een bioproject moesten maken. als ik klaar ben met vertellen kijken ze me verbaast aan. "en oh ja ga geen poker spelen." zeg ik als ik klaar ben met vertellen.

"hoe weet jij dat ik poker speel?" hoor ik yoongi zachtjes zeggen. "je doet wat?!" hoor ik hoseok hard terug zeggen. "hoseok we hadden elkaar beloofd niet meer tegen elkaar te schreeuwen" zegt yoongi terug. "sorry... heb je al schulden?" zie ik hoseok nu bezorgt vragen. ik zie yoongi knikken. "hoeveel?" vraagt hoseok nog steeds bezorgt "€10.000,- " antwoord yoongi terwijl hij zich helemaal in zn trui verstopt. "luister yoongi, jij gaat er nu mee stoppen en ik help je je schuld af betalen" zegt hoseok streng. "Nee hoseok dat is te veel om te betalen." zegt yoongi nu ook streng terug. "dan betaal ik ook mee." zeg ik snel. "ugh vooruit maar jullie gaan echt niet meer dan €100,- betalen" zegt yoongi terwijl hij met zn armen over elkaar gaat zitten. "nee nee ik betaal minimaal €4.000,-" hoor ik hoseok zeggen. "nee dat is te veel hobi" zegt yoongi. "yoongi, ik betaal minimaal €4.000,- en als je niet heel snel ophoudt gaat mn minimum bedrag naar €5.000,-" zegt hoseok. ik zie yoongi nog wat tegen stribbelen maar houdt dan toch uiteindelijk zn mond. "dat dacht ik al." zie ik hoseok grinniken. "soms haat ik jou echt zo erg" hoor ik yoongi zeggen. "ik hou nog meer van jou." zegt hoseok terug. "dat is onmogelijk." zegt yoongi weer. "oh ja? je zei net nog dat je me haatte." zegt hoseok weer. ik zie yoongi even rollen met zn ogen.

"maar jongens." hoor ik hoseok ineens zeggen. "ja?" "in jungkook zijn droom had hij iets met taehyung. wat nou als hij dat droomde omdat hij een crush heeft op hem?" zegt hoseok en yoongi kijkt me aan met zo een blik van: oehlala. ik voel me echt heel ongemakkelijk worden. "fuck jullie guys" zeg ik. "nou nee bedankt de enige waar ik mee fuck is yoongi." zegt hoseok lachend terug. "oh mijn god" zeg ik terug zuchtend terwijl ik met mn handen in mn haar ga zitten. "maar we kunnen hieruit halen dat jungkook een crush heeft op taehyung." zegt yoongi om van onderwerp te veranderen. "wat? echt niet!" zeg ik terug. "ja ja ontken het maar niet" zegt hoseok terug. "ja maar ik heb echt geen crush op hem!" zeg ik weer terug terwijl ik rood word. "ja ja dat zeggen ze allemaal en je kleurt helemaal rood. echt wel dat jij een crush op hem hebt." zegt nu yoongi. "ik ga er niet eens meer op in" mompel ik. "zei je wat?" vraagt hoseok. ik schud mn hoofd en ik kijk op mn horloge: 17.00 uur. "jongens ik ga maar eens op huis af" zeg ik en ik doe mn rugzak op mn rug. "ja wij gaan ook weer" zegt hoseok en hij staat ook op. ik knik "weten jullie de weg naar jullie huis?" vraag ik. "dat komt wel goed" zegt yoongi die nu ook opstaat. "oke tot morgen op school." zeg ik en ik loop naar mn huis.

---------------
835 woorden

past precies 2/ TAEKOOK DUTCHWhere stories live. Discover now