44- neem op!

59 3 0
                                    

POV JK*

"ok wat wil je eten?" vraag ik als we de keuken binnen lopen en ik open de koelkast. "eh pizza?" antwoord taehyung. ik knik en ik open de vriezer. "ehm ik heb geen pizza meer" mompel ik en ik doe de vriezer weer dicht. "we bestellen wel goed?" zeg ik weer. "sure." zegt hij en hij pakt zn telefoon. "wat wil jij kook?" en hij legt zn telefoon bij zn oor. "salami" antwoord ik en ik loop naar de woon kamer. ik plof neer op de bank en ik pak mn telefoon erbij. 25 gemiste gesprekken van yoongi, 400 berichten en en 20 voicemail berichten. ik open er een en ik luister. "Jungkook neem je mobiel op!" ehm oke? ik open er nog een. "jungkook neem je mobiel op en kom naar het ziekenhuis!" hij klinkt in paniek. ik open mn appjes en het enige dat ik eruit kan halen is dat ik naar het zieken huis moet komen. ik besluit om terug te bellen.

ik zoek naar yoongi in mn contacten en ik bel hem terug. "wat is er waarom moet ik naar het ziekenhuis komen?" vraag ik als hij eindelijk opneemt. "hoseok. het gaat niet goed" zegt hij in paniek terug. "ik kom eraan" zeg ik snel en ik hang op. ik loop naar de gang en ik pak mn jas. "wat ga je doen?" vraagt taehyung verbaast. "ziekenhuis" zeg ik snel. "wat hoezo? gaat het goed?" vraagt hij weer. "met mij gaat het prima maar niet met hoseok" zeg ik weer en ik loop naar de voordeur. "ik ga mee" zegt hij vastbesloten en hij pakt zijn jas ook. ik open de deur. en ik ren naar mn auto met taehyung achter me aan. ik start de auto en ik rij weg.

"waarom is hij eigenlijk in het ziekenhuis?" vraagt taehyung na een tijdje. ik zucht even. "wil je het echt weten?" "ja anders vraagt ik het toch niet, duh." zegt hij en hij rolt met zn ogen. "oke dan" zeg ik en ik begin alles te vertellen. "dus ja dat eigenlijk" zeg ik als ik klaar ben met mn verhaal. "ehm ja wat moet ik zeggen." zegt hij. "niks helemaal niks" antwoord ik hem en ik parkeer de auto. "let's go" zeg ik en ik stap uit de auto. " ok let's go" zegt tae en we lopen naar het ziekenhuis.

---------

yo das lang geleden.

past precies 2/ TAEKOOK DUTCHWhere stories live. Discover now