5- duurt lang

79 4 1
                                    




"en hoezo duurde dat zo lang meneertje?" hoor ik de docent vragen als ik weer binnen kom. ik hoor wat meisjes grinniken. "sorry meneer, ik kwam een vriend tegen" zeg ik terwijl ik naar mn schoenen kijk. "ga maar snel op je plek zitten." zegt de docent en hij wijst naar mn plek. ik knik en ik ga weer zitten. "hey psst, jungkook hey hallo." hoor ik taehyung fluisteren. "wat?" antwoord ik. hij geeft me een briefje. ik open het briefje. er staat: waarom duurde het zo lang? ik zei net al ik kwam een vriend tegen. zeg ik terwijl ik het briefje opvouw en in mn kontzak stop. ik zie hem knikken en hij gaat verder met zijn werk.

TRRIIIIINNNNNGGGG**

ik pak mn spullen in en ik loop naar mn kluisje. eindelijk uit. ik stop mn spullen erin en ik haal mn jas eruit. "hey kleine" hoor ik achter me. "hoi taehyung" zeg ik terug. "gaat het echt wel goed met je je was weer een beetje afwezig vandaag." vraagt hij bezorgt. ik knik.

POV YOONGI*

TRIIIIIIINNNNNNNNGGGGG****

yes we zijn uit. ik pak mn spullen en ik loop met hoseok naar onze kluisjes. we pakken onze spullen en we lopen naar de hoofduitgang. na 15 minuten is jungkook er nog niet. "hij si er nog niet suga" zegt hoseok. "ja dat zie ik, zullen we naar zn kluisje kijken waar hij blijft?" vraag ik. "ja maar ik weet niet welk kluisje hij heeft" zegt hoseok. "ik wel" zeg ik en ik loop voor hoseok uit naar jungkook zijn kluisje. als ik de hoek om wil gaan om naar zijn kluisje te gaan zie ik jungkook daar staan. maar hij is niet alleen. ik kijk goed naar de andere jongen en ik zie dat het taehyung is. ik maak naar hoseok een gebaar dat hij stil moet zijn. hij kijkt me vragend aan. ik knik en ik laat hoseok kijken. hij kijkt me aan met zo een blik van: we hebben gelijk he?  ik kijk weer naar de twee jongens ik zie jungkook helemaal rood worden en zichzelf in zn trui verstoppen. maar dat vond taehyung niet zo leuk en hij tilt jungkook zijn gezicht uit zijn trui waardoor jungkook nog roder word. ik kijk hoseok aan met zo een blik van: dit gaat goed komen. en hij maakt zo een teken van: absoluut. na een tijdje komt jungkook onze kant op gelopen.

"en?" vragen hoseok en ik tegelijk. ik zie aan zijn gezicht dat hij even schrikt. "zie je morgen kook." zegt taehyung als hij langs ons komt lopen. "MORGEN?" gil ik. "WAT DOEN?" gilt nu hoseok. "EN NOEMDE HIJ JOU NOU KOOK?" gil ik weer. "ssssssssssshhhhhht. we hebben alleen afgesproken voor een school opdracht" zegt jungkook. "bij hem of bij jou?" vraag ik. "bij hem" zegt jungkook zuchtend. ik kijk hoseok aan met zo een blik van: oeehhh.

"nou kom op dan gaan we" zegt jungkook om van onderwerp te veranderen. ik knik "ok let's go." antwoord ik en ik loop samen met hoseok achter hem aan naar buiten.

---------------------
513 woorden

past precies 2/ TAEKOOK DUTCHTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang