Kapitel 29

11.9K 379 57
                                    

Kapitel 29

"Varför var du otrogen mot mig?" Jag har väntat så länge på att få ställa den frågan.

"Det var ett dumt misstag." Jag har hört honom säga det allt för många gånger.

"Det vet jag redan, frågan är varför. Varför kände du dig tvungen att fucka upp allt?" Säger jag kallt. Alec masserar sin tinning, jag väntar tålmodigt på att han ska börja berätta.

"Efter vårt bråk gick jag hem till mina gamla vänner som du säkert kommer ihåg." Alec brukade hänga med de äldre killarna, när vi hade bråkat gick han alltid till dem för att supa sig full och jag vet inte vad. "Jag drack och de fortsatte hetsa mig att göra slut och hitta någon annan tjej."

*FLASHBACK*
Alecs POV

"Du har fått stå ut med hennes skit alldeles för länge, bror. Hur fan kan du fortsätta låta henne behandla dig på det här sättet?" Säger Jace högljutt i mitt öra, jag knuffar irriterat bort honom. Folk säger att jag bara är paranoid och svartsjuk men hon flörtade absolut med den där killen. Sedan blev hon arg när jag slog till honom, men jag gjorde det för att jag bryr mig om henne. 

Vi bråkar då och då men detta är nog det största hitintills. Efter flytten så kan jag inte längre hålla koll på henne dagligen så det är bara naturligt att jag blir lite överbeskyddande när hon väl är här. Kalla mig galen men jag är bara en beskyddande pojkvän.

Jag är redan full men tar ändå en ny öl och klunkar den också. Jag dricker som för att dämpa min ilska men det hjälper inte, speciellt inte med dem här idioterna runt mig.

"Ey, Alec. Ser du pinglan där borta?" Jag kollar dit han pekar, en ensam rödhårig tjej som ser bekant ut sitter vid ett bord i hörnet. Hon ser smått berusad ut och minst sagt lättklädd, hon kunde lika gärna gått ut i underkläder.

"Kom igen, Tess behöver inte veta." Killarna hetsar mig, jag vet att det är den dålig idé men jag är arg och full och för tillfället bryr jag mig inte alls om Tessa.

Innan jag vet ordet av trycker jag upp henne mot väggen och kysser henne hungrigt, hon besvarar kyssen direkt. När tankar på Tessa dyker upp i huvudet trycker jag min mun ännu hårdare mot hennes för att distrahera mig.

"Vi tar detta hem till dig." Viskar hon i mitt öra och nafsar på min nacke, jag låter mitt fulla undermedvetna föra henna till bilen och börjar köra hemåt.

På något sätt hittar jag hem i mitt fulla tillstånd, varken mamma eller Tessa är där. När vi har kommit in i mitt rum har jag nyktrat till tillräckligt mycket för att förstå att detta är fel men inte tillräckligt nykter för att sätta stopp för det.

Rödhåret tacklar ner mig på sängen men jag har ingen energi att fortsätta eller säga ifrån. Vad håller jag på med egentligen? Det här känns så fel! Jag hatar Tess just nu men det är inte ens i närheten av hur mycket jag hatar mig själv.

"Kom igen, man ser på dig att du behöver det." Vädjar hon sensuellt när hon ser att jag inte verkar lika entusiastiskt. Hon lyckas klä av mig skjortan och jag klär osäkert av henne, jag har gjort detta massor av gånger på massor av tjejer! Varför känns det så fel? Rödhåret ska precis börja knäppa upp mina jeans när vi båda hör fotsteg i hallen.

"Det är nog min mamma, håll käft." Mumlar jag och rödhåret kryper ner under täcket bredvid mig och vilar huvudet på min axel.

"Nej det är det inte." Viskar hon och i samma stund slängs dörren upp, det tar mig en sekund att se att det är Tessa som står där.

*FLASHBACK SLUTAR*

Tessas POV

Vi sitter tysta en stund efter att Alec berättat hela historien. Jag vet ärligt talat inte vad jag ska säga. Det känns bra att veta att de inte hade sex men tänk om jag inte hade avbrutit, hur långt hade han låtit det gå?

"Hur tänker du?" Säger Alec tillslut, han låter inte som sig själv. Hans röst är full av osäkerhet och oro.

"Jag vet inte." Svarar jag ärligt, det blir knäpptyst igen. "Jag borde nog gå hem, vi har suttit här ett tag nu." Jag har inte mobilen med mig att kolla klockan på men jag gissar att vi suttit här iallafall en halv timme.

"Måste du?" Jag kommer att tänka på Ella, vart gick hon någonstans? Väntar hon fortfarande på Alec utanför?

"Ja, vad annars?" Säger jag nyfiken på vad han skulle föreslå.

"Stanna här." Mumlar Alec och jag ser i det dåliga ljuset hur hans ögon är blanka och seriösa? Jag vet inte vad jag ska säga, alla är här och hur länge vill han att jag ska stanna? En del av mig vet att det inte är en bra ide. 

"Det börjar bli sent och hela ert hus är fullt med främlingar, Skylar är föresten fortfarande ensam hemma." Jag vill verkligen bjuda med honom hem, men tänk så säger han nej av någon konstig anledning.

Alec nickar och går fram till dörren för att låsa upp den. Jag följer efter honom ut i hallen och så står vi där tysta, osäkra på vad mer det finns att säga.

"Ses imorgon." Mumlar jag generat och vänder mig om för att gå.

"Tess?" Jag kollar upp på Alec snabbt innan hans läppar kraschar in i mina, jag börjar direkt kyssa honom tillbaks, elektriciteten mellan oss skickar flera tusen stötar av välbehag.

Detta var inte planen, Tessi! Jag blir desperat efter mer men just då drar han sig oväntat från mig. "Ha en god kväll, Miss Hope. Då har jag fortfarande inte förlorat dig." Flinar han och stänger dörren i mitt ansikte. Jag lämnas ensam och andfådd utanför. Men vi...Och han... va?

Jag ger dörren ett hårt, frustrerat slag innan jag vänder tillbaka mot mitt hus. Varför gör han alltid så, förvirrar mig som om det vore något jävla spel. Jag fick inte ens tillbaka mina hörlurar!

Ex vs ExDär berättelser lever. Upptäck nu