Kapitel 39 (Sista kapitlet)

16.1K 500 230
                                    

Kapitel 39 (Sista kapitlet)

*pet* *pet* *pet*  

''Det är lördag!'' Stönar jag irriterat i kudden. Alec har suttit och petat på mig i typ en kvart nu och jag blir seriös galen. ''Låt mig va, ditt peck!'' Jag slår ut i luften utan att lyfta mitt ansikte från kudden och lyckas träffa honom i huvudet med min knytnäve. 

''Vilket morgon humör.'' Muttrar Alec men fortsätter peta på mig. Klockan är fan 9 och efter en kväll som igår vill jag inget annat än och sova ut. Jag försöker ignorera honom och somna om men det känns omöjligt när han petar på mig varannan sekund. 

''Jag är seriös, jag hugger av din hand och kör upp den i arslet på dig.'' Inget nytt, kreativt hot men jag är trött så det får duga, inte för att min hot någonsin fungerar.

''Kom på med något nytt.'' Kritiserar han och jag räcker honom fingret.

''Jag skär dig i bitar, syr ihop dig igen men låter ditt huvud sitta mellan benen eftersom du är ett sådant kukhuvud!'' Snap, still got it.

''Det där är den Tessi jag älskar med ändå fruktar.'' Skrattar han och fortsätter peta på mig.

Plötsligt uppstår petande, jag andas ut lättat men blir sedan nervös av någon anledning. Innan jag vet ordet av har han kastat upp mig över axeln och springer med mig ut ur rummet. Jag försöker krångla mig ur grepper och skriker frustrerat, jag är fortfarande en aning bakfull. När vi passerar ett hörn slår jag i huvudet och skriker till igen av smärta, va fan!

''Förlåt!'' Skrattar Alec men verkar inte alls skyldig över att precis gett mig en hjärnskakning och fortsätter ner för trappen med mig fortfarande hängandes över axeln. Jag är en levande varelse! Inte någon jävla trasdocka som man bara kan slänga runt.

''Släpp ner mig!'' Beodrar jag strängt när han stannar för att låsa upp ytterdörren, den ytterdörr som går ut till deras trädgård där det råkar finnas en iskall pool. ''Alec om du inte släpper ner mig nu flår jag och stoppar upp dig levande, du kommer få stå på vinden med resten av mina gamla gossedjur jag inte längre har någon användning av!'' Alec bara skrattar åt mitt hot.

Jag fylls ytterligare av panik när vi kommer ut i den kalla morgon luften, jag vill inte! Alec släpper snabbt ner mig på marken men innan jag hinner fly skopar han upp mig igen i sin famn, han gungar mig fram och tillbaka över poolkanten som för att skrämma mig ännu mer. Jag klamrar mig desperat fast vid honom och han skrattar ondskefullt. 

''Alec, snälla, nej! Jag vill inte. Jag kommer aldrig förlåta dig, aldrig!'' Vädjar jag desperat.

''Någon sista önskan?'' Jag flinar stort och lägger mina armar runt hans nacke, jag vet hur man spelar honom.

''Kyss mig.'' Begär jag, Alec ler och trycker sedan sina läppar mot mina samtidigt som han sakta släpper ner mig till marken och kopplar ett grepp runt min midja istället. Jag tar tillfället i akt och slingrar mig ur hans grepp, han verkar inte förstå vad som händer förän han landar i det kalla vattnet med ett plask.

''Vad fan är det för fel på dig?!'' Vrålar han när han kommer upp till ytan.

''Du tänkte precis själv kasta ner mig, du är väldigt lätt manipulerad må jag säga.'' Skrattar jag och backar bort ifrån poolen, bara ifall han skulle få för sig att attackera igen.

''Nej, det tänkte jag inte alls!'' Försvarar Alec sig men jag ser hur han försöker dölja ett busigt leende, den jävla hycklaren. Jag kan dock inte låta bli att le för han ser så bedorande ut just nu. Jag går fram till poolkanten och sätter mig på huk han simmar också fram och jag ser i hans ögon hur han funderar på att dra ner mig i vattnet.

Ex vs ExWhere stories live. Discover now