Mulțumiri

688 38 14
                                    

   
      Vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au citit cartea și m-au susținut încă de la început și celor care mi s-au alăturat pe parcurs. Fără voi, vă spun sincer, n-aș fi reușit să ajung până la final. Voi m-ați încurajat și mi-ați dat putere și încredere să continui, atunci când pur și simplu simțeam că nu fac nimic bine, când aveam impresia că scriu numai baliverne.
 
      Datorită vouă, am ajuns să termin prima mea lucrare și să fiu mândră de mine și de imaginația mea. Fără voi lucrarea era de mult abandonată și posibil ștearsă.
 
      Sper că nu v-am dezamăgit și că povestea conține tot ce v-ați dorit. Am încercat să combin eroticul cu acțiunea, aventura, drama, un strop de iubire și nițel umor negru. Cu aceste ,,ingrediente" am sperat să vă cuceresc și să prindeți drag de munca mea. Personajele și comportamentul lor au fost create după lumea din ziua de astăzi, de aici și limbajul acela ciudat. Lipsa filozofiei și a eleganței a fost înlocuită cu ipocrizia și nesimțirea din zilele de astăzi.
 
      Poate unii dintre voi spuneți că scriu ca o puștoaică de 12-13 ani cu fantezii ciudate, dar țin să vă anunț că acesta este stilul meu. Prin asta vreau să mă apropii de lumea din zilele noastre, fie că vă place, fie că nu.
 
      Cu acestea fiind spune, dragii mei, vă aștept să mă citiți și în viitoarele lucrări.

 
Cu dragoste,

 Cu dragoste,

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Încrederea ucide (FINALIZATĂ) Where stories live. Discover now