Capitolul 2

2K 147 128
                                    

      Doamne cât îmi place cum sună: vineri seară, club, muzică, băutură, dans și bărbați. Parcă simt furnicături pe piele și nu-mi pasă că apăs accelerația până la podea, vreau doar să ajungem mai repede în club. Alice este în stânga mea, butonează telefonul ăla de când a ajuns la mine. Ceva tipic ei, nu-i problemă, după câteva shoturi să vezi cum începe nebuna mea să se miște pe muzică. Parchez mașina în fața Clubului Demons, iar ca de obicei, Alex, bodyguardul de la intrare vine și ne deschide portiera. Îi mulțumesc cu un sărut micuț în colțul gurii, așa cum l-am obișnuit, iar după aceea intru direct în club, fără a mai sta la coadă. Apuc să fac doar câțiva pași în club, când Alice mă trage spre un separeu. Ce are nebuna asta? Noi nu stăm ascunse, nouă ne place să fim privite atunci când ne unduim trupurile pe muzica din club. N-am de ce să mă opun că dacă nebuna vrea undeva, acolo o să ajung.

      Observ că ne îndreptăm spre locul unde sunt mai multe persoane, dacă văd bine, ar fii cam șase băieți și vreo trei fete. Unul dintre băieți când o vede pe Alice îi face cu mâna și zâmbește, restul nici nu ne bagă în seamă. Ajungem în dreptul mesei, iar tipul respectiv, vine și o lipește pe roșcata cu care am venit, de el, îi baga o mână-n păr și o sărută cu o poftă de zile mari. Zici că ar ridica-o pe masă și ar începe să o fută fără nicio problemă din cauza clubului mult prea plin. Având în vedere că cei doi sunt ocupați, eu am ocazia să-i analizez pe restul.

      Tipele par ok, două sunt brunete, iar cea de-a treia este blondă, toate sunt foarte provocator îmbrăcate, au niște topuri la care au asortat fie o fustă mini, fie pantaloni scurți. Acum este rândul băieților, poate cine știe plec cu vrunul dintre ei în seara aceasta. Primul este îmbrăcat foarte elegant, zici ca ar fi venit la birou, nu în club, cel de-al doilea este îmbrăcat în niște blugi și un tricou alb, destul de simplu, al treilea tot cu blugi, doar că negrii, un tricou negru și o geacă de piele, al patrulea este un rocker înrăit, păr țepos, haine negre cu ținte, bocanci, al cincilea este tipul care o săruta pe Alice mai devreme, îmbrăcat aproape la fel ca al treilea, doar ca are tricou alb, iar ultimul lipsește. Când dracu a fugit? Eh, aia e. Mă mai uit o dată spre băieți, dar nu mă atrage niciunul. Toți sunt blonzi, parcă ar fi trași la indigo.

      Dau să plec spre bar să-mi iau ceva de băut, când roșcata mă prinde de mână și-mi cere un Sex on the beach. Îmi dau ochii peste cap și aproape fug din acel grup ciudat. D-abia îmi fac loc prin mulțime, frate ce e așa plin clubul în această seară? Mai am fix trei pași până la bar, când cineva mă prinde de șold și începe să se miște pe ritmul melodiei care răsună în tot clubul. Îmi îndrept spatele pentru a-l lipii de abdomenul său. Ohh, Doamne și ce mai abdomen. Este atât de bine lucrat, încât zici că-s rezemată cu spatele de un perete. Vreau să mă întorc cu fața spre el, dar acesta mă ține pe loc și îmi șoptește la ureche:

      — Stai așa! Îmi place curul tău cum se freacă de penisul meu din pantaloni.

      Într-adevăr se simte așa bine, este atât de mare și tare. Simt cum mi se umezește lenjeria într-o clipă. Parfumul său bărbătesc mă înconjoară, conturându-mi fel și fel de filme în cap. Gem instantaneu și încep să-mi împing popoul și mai mult în minunăția aceea din spatele meu, dar îl simt cum se încordează și mă plesnește peste fund.

      — Stai potolită dacă nu vrei să te iau pe sus și să te fut.

      Mi se face toată pielea de găină și sunt tentată să-i spun să plecăm de aici, dar dintr-o dată simt un aer rece care mă înconjoară și constat că a plecat. Stai! Cum? Cum să plece așa? Mi-a făcut tot sângele să-mi fiarbă și a plecat. Băga-mi-aș ... Îmi trag sufletul și mă îndrept spre bar.

      — Hei frumoaso. Arăți foarte... devastată. Ce-ai pățit?

     — Ce dracu Edi, un nemernic m-a întărâtat și a fugit.

Încrederea ucide (FINALIZATĂ) Where stories live. Discover now