Capitolul 4

1.6K 130 58
                                    

      Lumina soarelui este cea care mă trezește, din nou. Îmi trebuie mai puțin de cinci secunde să realizez unde sunt și să mi se deruleze în cap toată faza de aseară. Mă ridic fulgerător în fund, mă uit stânga-dreapta, dar nu-l văd. Încep să-mi liniștesc bătăile inimii și să înțeleg cum am ajuns din nou în patul criminalului. Tot ce știu este că stăteam pe canapea și plângeam, apoi din cauza oboselii și a tuturor evenimentelor recente am adormit pe canapeaua din living. În aceeași cameră cu un cadavru. Să-mi bag... Simt cum stomacul mi se întoarce pe dos și un gust metalic îmi invadează gura. Palma mi se lipește de buze, iar cu greu înghit în sec de mai multe ori, pentru a alunga nodul din gât ce mi s-a format automat la imaginea ce mi se conturase în minte. Prinsă în gândurile mele nu realizez când individul apare în cameră, doar într-un prosop și cu apa picurându-i din par pe umeri și pe toți mușchi corpului superior.
 
     Acum am ocazia să-i analizez mai bine corpul, are tatuaje începând de pe gât, pe brațe și coborând spre prosop. Nu există nici o porțiune de piele curată, doar fel și fel de desene. Unele mai ciudate ca celelalte, pe gât observ că sunt mai multe linii șerpuite și groase care dispar pe spate, deci presupun că și spatele este plin. Mâinile sale sunt acoperite de diferite modele, niște embleme să zic așa, alături de unele scrisuri în diferite limbi, iar abdomenul este ca un fel de labirint plin de fel și fel de simboluri. Înghit în sec și când realizez că mă holbez ca proasta la el, îmi mut privirea spre peretele de geam, ignorându-i prezența. Îi aud râsul răgușit, urmat de vocea sa atât de sexy, față de cea de aseară care mă băgase în sperieți:
 
    — Bună dimineața, pisicuță!
 
    În continuare îl ignor și privesc cerul senin, sperând să se deschidă Pământul și să-l înghită pe criminalul ăsta atât de sexy. Doamne ce e în mintea mea? Cum pot să-l fac sexy? El este doar un mare gunoi, un criminal, care m-a amenințat că-mi va omorâ verișoara și că eu o să ajung o prostituată. Văzând că-l ignor, se duce spre pat ca să se îmbrace, în timp ce sigur și-a dat ochii peste cap. Își drege glasul înainte de a vorbii:
 
    — Hai să clarificam ceva. Ce am vorbit aseară, să fii sigură că se va întâmpla dacă faci și cea mai mică prostie. Dacă folosești telefonul o să știu, dacă fugi, de asemenea o să știu, mai pe înțelesul tău orice mișcare o să faci eu o să știu. Când mergi la baie, când mănânci, ce mănânci, orice îți vei cumpăra o să știu etc.
 
     Auzind asta îmi întorc privirea spre el, mută de uimire. Acesta văzând că mi-a atras atenția, continuă:
 
     — Vei face tot ce o să-ți spun, când o să-ți spun. Să fie clar! Dacă vreau să te fut la muncă, pai te fut, dacă vreau să te fut pe stradă, o să o fac, dacă vreau să te regulez în restaurant, asta o să fac. Tu ești a mea!
 
    — Să te duci dracu' de criminal!
 
    — Pisicuță, ai grijă la limbaj, îmi poți spune Stăpâne!
 
     Îmi dau ochii peste cap și bufnesc pe nas când aud apelativul folosit de el. Stăpâne, auzi la el. Nici într-o mie de ani nu o să-i zic așa și mai ales ca nu o să mă mai atingă vreodată. Prefer să mă omoare în chinuri, decât să-i mai simt degetele murdare pe corpul meu. Brunetul insistă să-i răspund.
 
    — Ai înțeles?
 
     Liniște, atât de multă liniște, încât îmi aud inima cum pompează sângele în corp. Îl aud înjurând printre dinți, iar în secundă următoare se ridică în picioare, așa gol cum e. Da, nu mai are nici măcar amărâtul acela de prosop, ohhh mama și ce erecție are. Vine la picioarele patului și dintr-o simplă mișcare mă prinde de glezna dreaptă și mă trage spre el. Luată prin surprindere scap un țipăt de uimire combinat cu frică. Abia când ajung la marginea patului, întinsă pe spate, cu parul răvășit în tot patul, realizez ca tot ce am pe mine sunt boxeri din dantelă neagră. Nemernicul a profitat de faptul ca dormeam dusă și m-a dezbrăcat. Îi privesc mâna din jurul gleznei și observ că până și pe degete are tatuat niște litere, OVER. Nu mai apuc să-i analizez tatuajele pentru că în secunda următoare mă ridică în picioare și mă lipește de geamul din stânga mea. La contactul cu materialul dur și rece scot un mic suspin, acest lucru făcându-i erecția să pulseze lipită de șoldul meu. Spatele meu este una cu sticla peretelui, doar că din instinct mă împing în față. Îmi ridic privirea spre fața lui și observ excitarea din privirea sa, combinată cu ură. Îmi mușc involuntar buza de jos și îl aud cum scoate un geamăt răgușit.
 
    — Te mai întreb o singură data : Ai înțeles?
 
    Spune aceste cuvinte în timp ce-mi privește buzele, iar cu mâna dreaptă mă mângâie pe sânul stâng. Îmi mai ling încă o dată buzele și îl privesc în ochi cu o încredere și un tupeu de zile mari, spunând:
 
    — Niciodată, CRIMINALULE!
 
    Acesta rămâne mut pentru câteva secunde, secunde în care dau să plec de lângă el, dar brunetul mă prinde de mână și mă răsucește de data aceasta cu fața spre geam, lipindu-mi corpul de suprafața rece. Scot un geamăt de durere, urmat de unul de surprindere. Sânii mi se presează de geamul rece, oferindu-mi mii de senzații în ei, dar și în zona inginală. Nu știu de unde a scos cătușele, dar știu sigur ca mi-a legat încheieturile cu ele. Sunt atât de reci și de dure pe pielea mea caldă și sensibilă. Strâng din dinți în clipa în care își bagă o mână-n părul meu, trăgându-mi capul pe spate cât să-l privesc în ochi. Acei ochii albaștri care în clipa de față strălucesc de excitare, iar gura sa formează un rânjet care sigur nu prevestește ceva de bine.
 
    — Pisicuța a fost obraznică și la supărat pe Stăpân, iar acum o să te fut rău!
 
    Vorbele sale îmi fac pielea de găină și aproape gem, însă mă controlez enorm de mult ca să nu îi dau satisfacția că-mi place. Mă întoarce cu fața sper el, mă prinde cu ambele mâini de fese și fără să mai zică ceva mă sărută. Un sărut plin de dorință, de ură și menit să-mi arate cine are dreptul să sfideze pe cine. Nu îi permit să-și bage limba în gura mea, acest lucru enervându-l și mușcându-mă rău de buză, aproape dându-mi sângele. Țip scurt din cauza durerii, acest lucru permițându-i să-mi exploreze în voie interiorul gurii cu limba sa. Îmi suge limba, mi-o mușcă, după face același lucru și cu buzele mele. Știu că nu este bine ceea ce se întâmplă, dar pur și simplu sărută atât de bine încât mă ud rău jos fără să-mi dau seama și vreau să mă fută. Doamne ce e în mintea mea? Dar e atât de bine, nu mai pot. Gura vorbește fără voia mea peste a sa. Știu sigur că mai încolo o să-mi vină să mă dau cu capul de pereți, însă acum puțin îmi pasă. Vreau doar să-l simt în mine, cum mă posedă, cum mă face a lui și să simt orgasmul cum îmi eliberează trupul de tot stresul acumulat în ultimele 12 ore.
 
    — Fute-mă!
 
    Este tot ce spun înainte ca acesta să mă arunce în pat. Îl văd cum mă devorează cu privirea, urcându-se în pat, deasupra mea. Începe să-mi sărute sânii, să-i muște până gem din cauza durerii, după aceea coboară cu mușcăturile până ajunge jos. Brunetul mârâie din cauza lenjeriei mele care îl incomodează, dar după nici două secunde aud cum pur și simplu îmi rupe boxeri, iar după aceea îmi mușcă prăjiturica până îmi arcuiesc spatele și scot un mic țipăt. Încântat că mă domină și îmi face tot ceea ce dorește, domnul înfumurat îmi prinde picioarele și mi-le ridică pe umerii săi și fără nici un avertisment mă pătrunde dur și repede, forțându-mă să-mi mușc limba pentru a evita să țip. Încerc să-mi mișc mâinile, dar nu reușesc, am uitat că mi le-a legat la spate. Pur și simplu sunt legată și futută. După încă câteva minute se retrage din mine, mă prinde cu mâinile de cur și mă întoarce pe burtă. Degetele sale prind de cătușe și mă ridica în genunchi cu curul la atac. Cu mâna liberă mă plesnește peste buci, atât de tare încât țip. Este un țipăt de durere combinat cu foarte multa plăcere. Mă mai plesnește de câteva ori, până tot ce mai scot pe gură sunt simple gemete, iar curul mi-l împing în erecția lui și încep să mă frec de el. Văzând că-s nerăbdătoare, încă ținându-mă cu o mană de cătușe, mă penetrează la fel de dur, dar de data aceasta mult mai adânc. Pompează în mine ca ultimul maniac, tot ce se mai aude în cameră sunt gemetele noastre animalice și corpurile care se unesc. Cu un ultim urlet de plăcere mă eliberez odată cu el. Mă simt sleită de puteri, ca și cum aș fii alergat 100 de km, iar idiotul ăsta fără nici un avertisment îmi da drumul la cătușe, aterizând cu nasul în saltea. Simt patul cum se mișcă semn ca brunetul a coborât din el, apoi aud un foșnet de haine, semn că se îmbracă. Îmi întorc capul spre el și încerc cu un suflat să-mi eliberez privirea din claia blondă care îmi acoperă chipul, astfel putând să-l privesc. Privirea sa este una dură și plină de aroganță în clipa în care se uită la mine și vorbește:
 
    — Cum am mai spus, te fut oricând vreau și oricum vreau. Sper că acu ai înțeles.
 
     După aceste cuvinte se îmbracă, îmi desface cătușele și iese din cameră, lăsându-mă ca ultima proastă, curvă, cum vreți voi să-mi spuneți. Mă întorc într-o parte, îmi prind genunchii la piept și încep să plâng. Cât de proastă pot să fiu. Trebuia să-i rezist, să-i dau un pumn în gură și să fug. Dar unde dracu să fug? La naiba! Plus că dorința este mai puternică decât rațiunea. Cel puțin în cazul meu. Închid ochii pentru câteva secunde, apoi îi deschid ca arsă. Ce tot fac eu aici? De când plâng ca o proastă? Cu ultimele puteri mă ridic din pat și mă duc în baie pentru a face un duș. Vreau să-mi spăl trupul de atingerile sale, vreau să nu-i mai simt buzele pe fiecare părticică din pielea mea. Mă simt ieftină, folosită, pur și simplu mă simt ca dracu. Privesc baia care are faianța albastru marin, iar gresia albă. Pe peretele cu chiuveta deasupra acesteia tronează o oglindă mare și ovală, iar în partea dreapta se află un duș liber, direct pe podea. Spațiul acela micuț este delimitat de restul băii cu o bordură din gresie, iar un micuț perete din sticlă, oprește apa să stropească încăperea. Intru sub duș și dau drumul la apă, lăsând-o să-mi curețe fiecare centimetru de piele atinsă de EL. Închid ochii și plâng din nou, simt cum picioarele îmi cedează și prefer să mă scurg pe faianță până ating cu fundul gresia. Îmi strâng picioarele la piept, pun capul pe genunchi, iar cu mâinile îmi cuprind picioarele, apa curgând șiroaie peste mine. Mă pierd printre lacrimi și stropii de apă, tot trecutul îmi defilează în fața ochilor. Nu înțeleg ce am făcut să merit toate astea.
 
     Am rămas singura de la vârsta de 15 ani, când părinții mei au murit în acel tragic accident, până la 18 ani am stat cu mătușa Ingrid, după aceea m-am mutat singură. Toată lumea spunea că am trecut foarte repede peste moartea părinților, dar nimeni nu știe câte nopți am pierdut plângând de dorul lor, câte nopți am încercat să-mi pun capăt zilelor, dar parcă auzeam vocea alor mei implorându-mă să nu fac prostia asta, că-s tânără și trebuie să termin ceea ce aveau ei de făcut. Mereu , dar mereu mă prindea dimineața în club, ruptă de beată, ca să uit de gândurile necurate. În rest toți cunoscuții mei mă știau o fată veselă, plină de viață, care s-a împăcat cu gândul că a rămas orfană așa de tânără. La fel ca atunci trebuie să fiu puternică și să scap din acest coșmar. Vrea o târfă? Bine! O târfă o să aibă. Îmi șterg lacrimile combinate cu apa de la duș, mă ridic și îmi încep rutina de dimineață. Din păcate astăzi o să miros a EL, trebuie să mă spăl cu gelul și șamponul lui.
 

Încrederea ucide (FINALIZATĂ) Where stories live. Discover now