Capitolul 9

1.3K 96 60
                                    


    Este trecut de ora 15, soarele strălucește pe cer, iar eu tocmai acum m-am trezit. Mă simt mai obosită decât atunci când m-am pus să dorm. Mă întind ca să-mi dezmorțesc oasele și mă hotărăsc să mai lenevesc prin pat dacă brunetul nu s-a obosit să vină. Oare a plecat iar? O fii rănit? Sunt atâtea întrebări care-mi circulă prin cap. Aș vrea să-l întreb ce a pățit și cum de a ajuns în halul acela, dar cred că mai bine îmi văd de treaba mea. Nu simt nevoia să-mi pun pielea-n băț și mai rău decât este. Din partea mea putea să nu mai ajungă acasă, putea pur și simplu să moară, așa poate scăpam și eu din tot căcatul ăsta. Cum stau eu și mă gândesc la fel și fel de idioțenii, aud telefonul scoțând un mic bip, semn că tocmai am primit un SMS. Cine dracu mă mai caută? Întind mâna după telefonul aflat pe noptiera din stânga mea și-l ridic deasupra capului. În mijlocul ecranului apare numele lui Zack. Să-mi trag palme, ăsta ce o mai vrea? Apăs pe afișare mesaj în același timp în care îmi dau ochii peste cap.

      Bună pitico, cel mai probabil încă dormi, dar ca de obicei îți las acest mesaj în care îți aduc aminte că diseară la ora 19, la Restaurant Ellegance, avem o ,,mică" petrecere pentru noul patron. DA, PREZENȚA ESTE OBLIGATORIE!

      Te aștept cu drag undeva în jur de ora 18 ca să verificăm dacă totul este ok. Pupici!

     Ce? Cum? Care? Când? Ce petrecere? Nu cred așa ceva. Sunt moartă! Am uitat complet și cel mai grav este că o să apar la petrecere la brațul Lui. Îmi vine să urlu de nervi. Universul chiar în clipa asta râde de mine. Cu lacrimi! Ia stai, cum adică la ora 18 să fiu acolo? Păi asta înseamnă să plec fără brunet, ceea ce este imposibil. Să-mi bag ... Îi scriu mai încolo un mesaj, acum trebuie să fac un duș ca să-mi calmez nervii și tot odată mușchii care s-au încordat ca naiba.

     Mă dau jos din pat, după ce mă mai întind de câteva ori, culeg halatul de pe fotoliu și intru în baie. Mă privesc în oglindă și mă sperii de propria mea persoană. Credeam că doar mă simt obosită, dar adevărul este că arăt ca dracu. Am cearcăne, ochii umflați și roșii de la atâta plâns, buzele crăpate, vai Doamne, arăt ca un zombi. De parcă n-ar fii fost îndeajuns îmi mai bubuie și capul. Îmi prind repede părul într-un coc și intru sub duș. Când stropii de apă caldă fac contact cu pielea mea, simt cum toți mușchii se relaxează, cât de cât. Îmi las capul pe spate, savurând din plin picăturile de apă care-mi alintă pielea. Aș lenevi mult și bine în dușul acesta minunat, însă timpul nu-mi permite. Opresc apa, îmi șterg corpul și mă opresc în fața oglinzii ca să mă spăl pe dinți și să mă mai privesc puțin în oglindă. Mai bine mă duc să mă îmbrac că dacă mă mai uit mult, săraca oglinjoară o să se spargă.

      După jumătate de oră sunt îmbrăcată, aranjată și cu bateriile încărcate. Rochița blue, de vară, care îmi învăluie corpul este minunată. Are niște breteluțe subțiri, este foarte vaporoasă și destul de scurtă, îmi ajunge undeva pe la jumătatea coapselor. Machiajul este unul puțin mai țipător, în sensul că pleoapele sunt da-te cu fard argintiu și sclipicios, dar să nu uităm și de tușul negru care este menit să-mi scoată albastrul ochilor în evidență. Buzele sunt roșii, așa cum toată lumea s-a învățat cu ele deja. După ce-mi mai trec încă odată peria prin păr, mă hotărăsc că este timpul să văd dacă nesuferitul trăiește sau a dat ortul popii peste noapte.

      Exact în clipa în care ies pe ușă îl văd cum vine spre cameră. Nici nu zici că aseară aproape a murit. Acum este curat, nici o urmă de sânge, hainele rupte sunt înlocuite de o pereche de pantaloni de trening gri, care îi vin demențial, lăsând la iveală un trunchi plin de mușchi și tatuaje. Înghit saliva care mi s-a adunat în gură și continui să merg spre scări. Când mai am un pas și ajung în dreptul lui, acesta mă lipește de perete și îmi caută buzele disperat. Când le găsește parcă îl aud gemând, iar sărutul este unul senzual, plin de dorință. Îi simt mâna dreaptă cum îmi mângâie pulpa stângă, urcând din ce în ce mai sus spre lenjeria intimă. Limba sa o tachinează pe a mea, uneori mușcând-o ușor, după aceea sugând-o pentru a alina mica durere. Îmi duc mâinile în părul acestuia pentru a adâncii sărutul, sânii mi se presează de corpul său. La contactul cu pielea sa, sfârcurile se întăresc imediat și încep să doară puțin. Parcă realizând micul disconfort, brunetul își ridică ambele mâini și începe să-mi maseze sânii prin materialul rochiei preț de câteva secunde. Cât ai clipii rochia zboară de pe mine. Simt cum fiecare bretea îmi alunecă pe brațe în jos, iar după aceea cu puțin ajutor din partea lui, ajunge ghem la picioarele mele.

Încrederea ucide (FINALIZATĂ) Where stories live. Discover now