Capitolul 11

1.3K 87 63
                                    


      Ajunsă în cameră dezbrac rochia și o arunc ghemotoc în colțul încăperii. Aproape rup sutienul în clipa în care vreau să-l scot, bineînțeles că ajunge peste rochie, după care scot din dressing cele mai obișnuite haine pe care le poate purta o fată, dar nu în preajma unui bărbat. Dar după cum vă imaginați, eu nu-s normală, așa că aleg să iau pe mine un maieu compus din două maieuri (el este un singur maieu, dar are două straturi de material) puțin mai lung și destul de lejer, care îmi acoperă jumătate din cur și o pereche de boxeri negrii. Părul îl prind cu o clemă în așa fel încât ai zice că m-am tuns dacă mă vezi din față. Îmi retușez puțin machiajul, ștergând dârele de rimel scurs din cauza lacrimilor, după care sunt gata să beau și să mă joc cu mintea blondului. Unul mă rănește, celălalt are de suferit. Mi se pare rezonabil așa.
 
      Când ies din dormitor îl văd pe Alexander stând relaxat pe canapea cu telefonul în mână. Mă îndrept spre el, văzând că este mult prea atent, mă strecor în spatele său și-i fur telefonul, acesta lasă capul pe spate pentru a mă vedea, dar uimirea de pe fața sa este de neprețuită. Cum îmi vede ținuta, ochii parcă-i ies din orbite, buzele rămân între-deschise, iar pe frunte parcă îi apar câteva brobonele de transpirație.
 
      — Ori bem, ori stăm pe telefon? Ăsta rămâne la mine.
 
      Fac semn spre telefon, după care îl pun în coșul pentru fructe care stă pe micuța insuliță din bucătărie. Fiind cu spatele la el, mă ridic pe vârfuri și mă aplec peste insuliță să iau un castronel în care urmează să pun cipsuri, probabil nici unul nu v-a mânca, dar cu siguranță unul dintre noi deja începe să se înfierbânte. Ocolesc insulița și mă duc la un dulap de pe perete, îl deschid și mă ridic pe vârfuri pentru a ajunge la punga neagră cu chimicale, scuzați-mă cu cipsuri. Știu că îmi urmărește fiecare mișcare, iar aceasta sigur i-a trezit multe fantezii, dar acesta este doar începutul. Zâmbind mă întorc pe canapea, cu bolul în brațe și îl las pe măsuța de cafea, după care iau o gură zdravănă din vinul meu. Blondul deja și-a deschis al treilea nasture de la cămașă și înghite destul de des în sec. Mă apropii destul de mult de el și-mi lipesc palma de fruntea sa pentru a verifica dacă are temperatură, fiind atât de rozaliu la față. Îi simt respirația fierbinte cum îmi mângâie buzele înainte de a vorbii.
 
      — Ce tot faci?
      — Am crezut că ai febră, ești cam roșu la față, vrei să deschid vrun geam?
      — Foarte amuzant păpușă, dar mai bine decât să deschizi geamul, ai pune ceva pe tine.
 
      În sinea mea urlu de fericire, planul meu a funcționat. Cum credeam, după sărutul din mașină, lui ăsta micu' i s-au aprins călcâiele după mine. Mă dau câțiva centimetri mai în spate, pentru al privii în ochii. Buzele noastre aproape se ating, iar privirea lui este foarte tulbure. Îmi ling buzele pentru a le umezii și bineînțeles pentru a-l stârnii și mai rău, după care mă sprijin de canapea cu paharul de vin în mână.
 
      — Să nu-mi spui că te-ai rușinat. Ar fii penibil.
 
      Râsul meu se aude în toată casa, urmat de al său. Este un râs natural, deloc forțat cum se întâmplă cu Ashthon. Tipul ăsta are ceva care diferă de restul grupului, dar oare ce?
 
      — Blondo , am văzut fete de zece ori sau chiar sute de ori mai atrăgătoare decât tine, așa că nu te mai umfla în pene.
 
      Auci, asta a durut. Ne uităm unul spre celălalt, eu una l-aș strânge de gât, iar el, el mă privește foarte amuzat. Cât ai clipii las paharul jos și mă urc peste el. Îi simt corpul cum se încordează automat, dar pe față are același zâmbet. Îmi bag mâna-n părul său și-i trag capul pe spate, după care-i șoptesc la ureche.
 
      — Nu mă compara cu toate zdrențele cu care ai umblat tu. Alea erau silicon din cap până-n picioare, dar din câte poți simții acum, la mine totul este natural.
 
      Toate aceste cuvinte i le spun în timp ce-mi presez sânii de pieptul său și-mi apăs fundul peste bărbăția sa. Înainte să-l descalec îi ling ușor buza de jos, apoi mă așez cuminte în capătul opus al canapelei, cu picioarele strânse la piept și paharul de vin în mână. Alexander își trece mâna de câteva ori prin păr pentru al așeza cât de cât, după care se uită la mine. Mai exact mă analizează începând de la degetul mic de la picior, până în vârful capului.
 
      — Ce cauți printre noi? Cine ești?
 
      Auzind întrebările încep să râd ca o nebună. Una dintre mâinile drepte a le brunetului nu știe care e treaba cu mine. Ăștia își bat joc de mine, mă jur. S-au hotărât să mă înnebunească. Dau peste cap restul paharului de vin, după care îmi mai torn un pahar, ignorând întrebările. Îl privesc în ochii observând că ușor, ușor se enervează. Faptul că nu-i răspund îl deranjează, probabil chiar îi rănește orgoliul masculin. Îmi întind picioarele pe suprafața canapelei și mai beau o gură de vin, în timp ce acesta își pune mâna pe piciorul meu stâng, mângâind pielea fina de la gleznă până la jumătatea tibiei și invers. Simt cum mii de curenți electrici îmi străbat pielea acolo unde degetele sale îmi alintă piciorul. Este o senzație foarte plăcută, iar Alexander știe asta pentru că trece la celălalt picior ca să-i ofere același tratament. Fără voia mea ochii mi se închid, capul se așază de canapea, iar printre buze îmi scapă un oftat. După atâtea zile în sfârșit primesc și eu puțină relaxare. Cum m-am obișnuit deja, ceea ce-mi place nu durează mult, vocea blondului mă trezii din această stare minunată.
 
      — Te mai întreb încă odată și aș fii recunoscător dacă mi-ai răspunde. Ce cauți ...
 
      Îi fac semn să tacă și ca și cum mi-aș aranja părul îi fac semn ca poate suntem ascultați. Imediat îi văd fața cum se schimbă și rotițele i se mișcă. Se ridică de pe canapea și începe să inspecteze toată casa în detaliu. Eu stau cumințică, turcește și-l privesc în timp ce mai beau niște vin. După vreo jumătate de oră și încă vreo două pahare de vin, Alexander își ocupă locul pe canapea, răsuflând ușurat.
 
      — N-ai niciun microfon sau cameră video prin casă.
 
      Auzind vestea minunată, las paharul jos și din nou mă urc peste blond, având picioarele pe lângă corpul său. Fără nici un avertisment îmi lipesc buzele de ale lui, pornind un sărut tandru la început. Îi simt mâinile pe talia mea, strângând ușor, după care limba cum îmi linge fiecare buză în parte, cerând permisiunea să-mi exploreze moliciunea gurii. Mă retrag puțin din sărut, doar pentru a-l privii în ochi, după care mă reped spre gura sa. Îi mușc ușor buza superioară, după care o sug pentru a calma micuța durere, iar într-un final îmi fac curaj și pătrund cu limba în căutarea limbii sale. Atunci când cele două se găsesc încep un dans lasciv și pasional, în timp ce Alexander mă strânge la pieptul său, iar mâinile mele sunt în părul său. El este cel care întrerupe sărutul doar pentru a continua să-mi alinte gâtul cu mici mușcături, în timp ce mâinile sale au ajuns pe sub materialul hainelor, mângâindu-mi spatele. Corpul meu reacționează instinctiv, lăsându-se moale ca lutul în mâinile olarului. Văzând faptul că nu-l resping înaintează cu mâinile spre sâni, pentru ai dezmierda și pe aceștia.
 
      În clipa în care degetele sale îmi prind sfârcurile și strâng ușor, îmi arcuiesc spatele, oferindu-i un mai mare acces spre aceștia. Începe să-i frământe mai ceva ca pe un aluat de pizza, acest lucru aproape aducându-mă în pragul extazului. Nu mai durează mult până îi simt buzele, în jurul sfârcului întărit, cum sug cu poftă, acest lucru fortându-mă să gem de plăcere și să-mi înfig unghiile în umerii acestuia. Cu gura îmi alintă sânul drept, iar cu mâna pe cel stâng. Gemetele mele sunt din ce în ce mai zgomotoase, iar corpul pur și simplu îmi tremură în neștire. Observând starea în care sunt, încă cu gura pe sânul meu își duce cealaltă mână între picioarele mele, căutând să treacă de bariera boxerilor. Simțindu-i degetele pe păsărica mea, îmi ridic ușor bazinul oferiindu-i mai mult spațiu. Cu mâna tremurându-i din cauza excitării și a nerăbdării, reușește cu greu să înlăture micuțul material care-i stă în cale, ajungând unde își dorea. Mai întâi o mângâie ușor, observând cât este de fierbinte și umedă, după care începe să se joace cu acel muguraș plin de terminații nervoase și excitat la maxim în clipa de față.
 
      Tot corpul mi se încordează automat, în clipa în care mișcarea lui devine una și mai alertă, forțându-mă să mă apropii cu pași rapizi de un orgasm mult dorit. Respirația îmi este una foarte accelerată, printre gemetele de plăcere și tremurul din corp îi prind capul între palme și-i ridic fața spre a mea, unindu-mi gura de a sa într-un sărut sălbatic. După câteva secunde simt cum îmi introduce două degete în micuța peșteră umedă și dornică de acțiune. Începe un joc de dute-vino rapid, completând perfect sărutul. Nu durează mult că întreg corpul îmi este străbătut de un spasm puternic, urmat de un geamăt melodios și terminându-se într-un orgasm minunat.
 
      Sleită de puteri, mă las moale peste corpul blondului, după ce acesta își retrage mâna dintre picioarele mele. Privindu-l printre genele grele ce-mi îngreunează vederea, observ cum cele două degete care acum câteva secunde au fost în mine, le bagă în gură și le suge cu poftă, gustându-mi sucul plăcerii. Zâmbesc sau mă rog sper că a fost măcar o jumătate de zâmbet și cobor după el, așezându-mă pe canapea ruptă de oboseală și cu corpul încă tremurându-mi ușor. Îmi iau o țigară din pachet și o așez între buze, după care îi întind pachetul, acesta luând la rândul său o țigară. Ne aprindem țigările și tragem cu poftă. Fiind aproape lipită de blond, simt cum acesta își pune mâna peste umerii mei, trăgându-mă cu spatele lipit de el și sărutându-mi creștetul capului. Ne terminăm țigările în liniște și bem gurile de vin rămase în pahar. Când vreau să le umplu din nou, surpriză, sticla-i goală. Mă ridic ușor de pe canapea și pornesc cu pași mărunți, deoarece picioarele încă-mi tremură, spre frigider pentru a lua o sticlă nou.
 
      — Acum ai chef să-mi răspunzi la întrebări?
 
      Se aude vocea blondului în timp ce venea spre mine. Cu sticla în mână mă întorc spre el și dau cu nasul în pieptul său, atât de aproape fiind de mine. Vreau să-l evit, dar acesta mă prinde de șold, urcându-mă cu fundul pe insulița din mijlocul bucătăriei, deschizându-mi picioarele pentru a se poziționa în fața mea. Ne privim în ochi și îi pot citii excitarea din ei. Deschide gura pentru a spune ceva, dar telefonul său este cel care sparse liniștea dintre noi. Apuc să văd numele celui care-l apelează, înainte ca acesta să ia telefonul și să fugă în altă cameră pentru a vorbii. Cobor de pe insuliță și mă duc spre canapea pentru a mă face comodă. Trec vreo cinci minute, în care am mai fumat o țigară și Alexander tot nu revine. Trag aer în piept, încercând să mă calmez, iar în clipa în care tocmai voiam să mă ridic și să merg după el, acesta revine zâmbitor în living. Se așază lângă mine și vrea să mă sărute, dar cuvintele mele îl opresc în loc.
 
      — Ia spune traficantule Alexander, cu ce ocazie pe la mine? Sau mai bine spus, agent Alexander.
 
      Îl privesc serioasă cum se albește la față pentru câteva secunde, după care începe să râdă. Se retrage la locul său și ia sticla de vin pentru a o deschide. Îi pot citi pe chip teamă, nedumerire și mai ales confuzie. Vocea sa amuzată se aude exact în clipa în care dopul de plută iese din sticla de vin.
 
      — Cine spunea că blondele-s proaste? Dar totuși de unde până unde agent?
 
      Râsul său mă enerva la culme, îmi vine să-l strâng de gât, dar am atâtea de aflat. Iau paharul plin cu vin și beau jumătate din el dintr-o singură înghițitură. După ce îmi umezesc gâtul mult prea uscat, decid că este timpul să-l luminez puțin, din tot întunericul în care este băgat.
 
      — Tata a fost cel mai bun prieten al lui Dominic Elton, aka Monstrul, așa cum îl ai tu trecut în telefon pe Chestorul general din acest oraș. Deci îl pot suna pe el sau îmi spui tu?
 
      Alexander pur și simplu trage aer în piept și își aprinde încă o țigară după care mă privește în ochi și spuse.
 
      — Nu trebuie să spui nimănui nimic și nici tu n-ar trebui să știi. Așa că nu mă obliga să-ți spun, te implor. Dar eu tot vreau să știu de ce umbli cu A?
 
      — Crede-mă că nu-mi face deloc plăcere, dar n-am ce face.
 
      Odată spuse aceste cuvinte ochii mi s-au umplut de lacrimi și am început să tremur. Mâinile mi le-am dus imediat spre gât și de data aceasta lacrimile îmi curgeau șiroaie pe obraji. Simt cum blondul s-a ridicat de pe canapea, iar în secunda următoare mă îmbrățișează puternic, șoptindu-mi să mă calmez, că totul o să fie bine. Dau din cap frenetic și plâng în hohote. Acesta se așază lângă bine și mă îndeamnă să vin în poala sa. Ștergându-mi lacrimile mă conformez cererii și mă lipesc ca un scai de Alexander, lăsându-l să-mi sărute fruntea, obrajii și în cele din urmă buzele.
 
      Apreciez enorm faptul că nu mai spune nimic, doar mă ține strâns la piept și mă mângâie pe păr în încercarea de a mă liniști. Căldura corpului său îmi încălzește fiecare centimetru de piele expusă și ușor, ușor simt cum alunec spre lumea viselor, dar nu pot adormii. Trebuie să-i spun cum am ajuns să fiu legată de brunet. Îmi ridic capul pentru a-l privii în ochi și spun aproape șoptind.
 
      — Vineri seară ... ăăă ... am plecat cu el din club și ...
 
      Alexander mă privește atent cum îi povestesc fiecare detaliu și aproape fiecare întâmplare din ultimele 48 de ore. La unele amintiri abia îmi rețin lacrimile și cu greu povestesc din cauza nodului din gât, însă el mă ascultă răbdător. Până la finalul povestirii ajung să plâng în hohote, iar acesta mă strânge din nou la pieptul său și mă sărută precaut pe frunte. În sfârșit înțeleg de ce este diferit de restul, de ce îl simt altfel și mai ales de ce pare așa de greu de înțeles. Trebuie să fie precaut la fiecare pas și să aibă grijă chiar și când doarme. În încercarea de a mă calma, cad într-un somn adânc, înconjurată de brațele blondului.
 

Încrederea ucide (FINALIZATĂ) Where stories live. Discover now