Capitolul 13

1.1K 75 71
                                    

      Perspectiva brunetului
 
      Este trecut de ora 20, iar pisicuța mea n-a venit. Am vrut de atâtea ori să o sun, aseară, astăzi, mai ales că nu s-a prezentat la birou. Reacția mea de aseară a fost cam exagerată, dar nu suport să o văd râzând încontinuu cu așa zisul ei șef, iar replica ei cu privire la mine mi s-a părut că a fost puțin cam cu dublu înțeles, acest lucru amplificând starea de nervozitate. Încă îmi aduc aminte frica și groaza care i se citea pe chip în momentul în care degetele mele se adânceau în gâtul său firav, iar atunci când vorbele i-au părăsit gâtlejul cerând să meargă acasă la ea, parcă un cuțit mi-a străpuns inima. Am mai avut momente de isterie lângă ea, am mai amenințat-o, dar niciodată nu a avut asemenea reacție. Pur și simplu era îngrozită de mine. Lacrimile îi mângâiau chipul palid, iar corpul îi tremura incontrolabil. Aceste lucruri n-ar trebui să mă afecteze, destui oameni au tremurat și plâns în fața mea, implorând pentru viața lor, dar faptul că tocmai ea se afla atunci în acea ipostază m-a ajutat să realizez că nu îmi este atât de indiferentă precum mi-aș dorii.
 
      Glasul pițigăiat al brunetei din poala mea mă zgârie pe timpane. Nici nu știu cine dracu este și cum de m-am ales cu ea pe cap, dar nici nu o gonesc, sperând că din clipă în clipă blondina o să intre în club. Sunt tare curios ce reacție o să aibă. Totul depinde de ea dacă încrederea se va mării sau nu. Îl văd pe Alexander stând în fața mea, vorbind cu Țeposul în timp ce clubul se umple din ce în ce mai mult. Curva din brațele mele se freacă insistent de mine, încercând să-mi capteze atenția cu disperare. Este pur și simplu penibilă. Țip, din cauza muzicii, pentru a mă face auzit de cei doi.
 
      — Credeți că o să vină?

      — Cine iubitule?
 
      Înainte ca vrunul să-mi răspundă, bruneta întrebă grăbită, prinzându-se cu mâinile de după gâtul meu. Pentru prima oară îndrăznesc să îi privesc chipul, vai Doamne, cât de urâtă e. Are buzele mai ceva ca dosul unei găini, este fardată ca un clovn, iar cercelul din nas îmi aduce aminte de râtul unui porc. Aceasta îmi zâmbește cuceritor sau mă rog, așa ar fi dorit să fie, iar mie în clipa aceea mi s-a întors stomacul pe dos. Înghit în sec de câteva ori, încercând să alung senzația de vomă care mi s-a instalat în stomac, înainte de-a vorbii.
 
      — Noul tău make-up artist.
 
      Noi am început să râdem ca niște apucați la gândul Jessicăi nervoasă, iar păpușa Chucky , hmm n-am idee de ce râde. Cât ai clipi curviștina începe să mi se frece din nou în poală și într-o fracțiune de secundă își lipește buzele ca niște lipitori de ale mele. Instant mi se zbârlește părul pe mine, iar starea de vomă a reapărut. Câteva secunde mai târziu îl aud pe Țepos cum râde, dar n-am timp să văd ce este atât de amuzant pentru că imediat simt un lichid rece și lipicios cum îmi curge din cap spre trunchi. Pițipoanca sare ca arsă din poala mea țipând cât o țin plămâni. Îmi duc mâna dreaptă spre față pentru a îndepărta lichidul care îmi intră în ochi, înjurând de mama focului.
 
      Tot ce se mai aude în jurul nostru este țipătul brunetei și muzica care bubuie. Îmi întorc privirea spre Chucky și observ o minunată, dar totuși plină de nervi, blondă cum își înfige degetele în părul tipei care acum câteva momente era călare pe mine. Un mic zâmbet îmi apare în colțul gurii când citesc gelozia și nervii din privirea pisicuței mele. Da, este a mea! Simt cum pantalonii încep să mă jeneze doar privind-o. Este atât de sexy când face pe dura. Când credeam că o să-i tragă un pumn în față brunetei, observ mâna unui tip, mai exact a bodyguard-ului pe umărul său. Simt cum sângele începe să-mi clocotească în vene, mai ales când îi văd zâmbetul de pe chip. Strâng pumnii și mă ridic în picioare fix când glasul bărbatului răsună în club.
 
      — Jessica, iubito, știi regula. În club nu se bate nimeni, dacă vrei să porți o discuție cu amica ta ușa vă așteaptă.
 
      Iubito?! Ăsta clar vrea bătaie! Cum adică iubito? Fac un pas spre cei trei, dar Alexander mă oprește prinzându-mă de umăr. Îl privesc la fel de nervos, dar acesta îmi fac semn spre ieșire. Întorc privirea și observ cum Jessica are mâna înfiptă în claia de păr brunet, trăgând spre ieșire micuța târfă. Urletul pițigăiat acoperă cu brio muzica. Pornesc cu pași grăbiți spre ieșire, urmat de cei doi de la masă, abia aștept să urmăresc spectacolul. Numai gândul că blondina o să bată pe cineva doar că s-a apropiat de mine mă calmează și îmi oferă o senzație de superioritate. Credeam că am stricat totul aseară și o să fugă mâncând pământul, dar pisicuța mă surprinde pe zi ce trece. Se vede pe ea că este mai hotărâtă ca niciodată să-și revendice ce e al ei, adică eu. Aș minții dacă aș spune că nu-mi place acest lucru, din contră este un sentiment al naibii de plăcut.
 
      Suntem primii care ieșim pe ușa clubului și apucăm să surprindem micuțul schimb de replici dintre cele două. Bruneta este cât de poate de speriată, iar pisicuța este atât de nervoasă încât ai putea jura că din clipă în clipă o să explodeze, exact ca o bombă cu ceas.
 
 
      — Proasta naibii! Să vezi ce pățești când iubi...

Încrederea ucide (FINALIZATĂ) Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum