|Usor, Jungkook|

759 41 5
                                    

(N/T) P.O.V.

   Ma răsucesc de pe o parte pe cealaltă cu scopul de a ma mai odihni putin, însă fără succes. Trag usor de patura, ridicându-ma destul de greu in capul oaselor. Partea inferioară a corpului ma durea, senzația de disconfort pe care o simțeam la nivelul zonei intime fiind cea care ma supăra cel mai tare. Nu regret ceea ce s-a întâmplat noaptea trecuta. M-am simțit bine, iar Jungkook...

   -Jungkook? spun si ma uit lângă mine. Lipsea.

   Imi caut hainele cu privirea prin încăpere, insa nu erau de gasit. Ma uit sub pătură, rosind imediat ce imi vad trupul gol. Ideea ca cineva ma vazuse dezbrăcată ma rușina. Imagini de noaptea trecuta imi invadau mintea involuntar ca o avalanșă. Iau una din pernele aflate langa mine si imi afund fața in ea țipând. Reușesc sa ma calmez si ma ridic din pat, luând din dulapul lui Jungkook un alt tricou cu care sa ma acopar. Ies incet din camera, mirosul de mâncare invadandu-mi narile. Un mic zâmbet imi apare pe chip. Consumasem destul de multa energie cu o seara în urma și recunosc ca imi era foame.

   -Junkook, spun incet si intru in bucătărie, evitând cu orice preț sa il privesc, unde imi sunt hainele?

   -(N/T)! Te-am trezit cumva? Recunosc ca sunt un dezastru în bucătărie.

   -N-Nu... Doar... Nu puteam sa dorm, mărturisesc in timp ce ma joc cu marginile tricoului.

   Aud cum se apropie de mine, pașii sai fiind singurii care se auzeau in incapere. Lasa o farfurie pe masă și spune:

   -Regreti ce s-a întâmplat noaptea trecuta?

   Imi prinde mainile in ale sale si le strange usor in momentul in care observa că nu ii răspund.

   -I-Imi e doar rușine, raspund cu jumătate de gură.

   -Rușine?

   -M-M-ai văzut dezbrăcată, iar eu, comparativ cu tine, nu arat asa de bine. Sigur ai fost dezamăgit de-

   -Sa nu mai spui niciodată asa ceva, ma intrerupe. Te plac pentru ce e aici, continua si indica cu degetul arătător locul in care se afla inima, nu pentru cum arăți.

   -Adica vrei sa spui ca sunt urâtă? il tachinez, un mic chicot scapandu-mi.

   -Nu! E-Eu... Chiar mi-a plăcut enorm ce am văzut noaptea trecută. Corpul tău...

   Se opreste, lucru care m-a determinat sa ma uit la el. Era imbujorat. Aceste mici gesturi ale lui imi bucurau sufletul. Imi confirmau ca simte ceva pentru mine, ca nu trebuia sa imi fac griji legat de faptul ca ar putea sa ma considere doar o aventură.

   -Mai bine ne-am pune la masa fiindcă se răcește mâncarea, continua fiind la fel de roșu in obraji.

    

                              ***

   Petrecerea organizată de copiii care au contribuit la realizarea piesei de teatru nu era pe placul meu, alcoolul si gălăgia din jur nu ma făceau sa ma simt în largul meu. Am ales sa stau intr-o zona mai retrasă, un balcon aflat în una din camerele de la etaj. Asteptam deja de mai bine de jumătate de ora ca Jungkook sa apara. Trebuia sa imi iau antibioticul recomandat de doctor pentru vindecarea si evitarea unei infecții a operației la care fusesem supusa, iar el se oferise sa imi aducă un pahar cu apă. Stia ca nu ma simțeam bine, dar nu puteam lipsi de la aceasta petrecere având in vedere ca jucasem un personaj principal in piesa, așa ca mă ajuta sa evit galagia sau o posibila conversație cu vreunul dintre adolescenții care bausera foarte mult.

   -De ce nu răspunzi? vorbesc cu voce tare in momentul in care intra din nou căsuța vocala.

   Ma ridic de pe scaun și merg spre usa pentru a-l verifica pe baiat. Dacă patise ceva? Cand eram pe punctul de a părăsi balconul,usa camerei se deschide, doi adolescenți care se sărutau de zor intrand in incapere. Fiind întuneric afara deja, singurul lucru care lumina incaperea era luna. Amândoi tânjeau dupa atingerea celuilalt, atât de mult doreau să se simta unul pe celalalt încât niciunul nu imi observase prezența.

   -Usor, Jungkook, geme o voce feminină cunoscută mie. Hyunae.

   Simt cum inima incepe să-mi bată violent, o durere mult mai copleșitoare decât oricare alta pe care o putusem experimenta până în acest moment invadandu-mi pieptul. Incerc să ma uit mai bine la cei doi in asa fel încât sa nu fiu observată. Refuzam sa cred ca Jungkook e împreună cu o alta fata. Un alt geamăt se făcu auzit din partea fetei.

   -Mai bine am pleca de aici. Ce zici? spuse baiatul care se afla cu Hyunae.

   Incep sa plâng, mana liberă acoperindu-mi gura pentru a nu scoate vreun sunet. Chiar era el. Jungkook.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Partners|| J.JK.×readerWhere stories live. Discover now