|Prima data- Partea 2|

789 46 8
                                    

   ⚠️CONTINUT MATUR⚠️ CITITI PE PROPRIA RASPUNDERE. ⚠️

   Evită să îmi răspundă. O trag mai aproape si o forțez sa ma privească repetand intrebarea:

   -Esti sigura?

   -Ihm...

   -Trebuie să înțelegi că eu eram mic si prost. Nu stiam ce înseamnă toată treaba asta. Să iti oferi trupul cuiva e un pas mare din punctul meu de vedere.

   -V-Vreau...

   O simteam tremurând din cauza emoțiilor. Era un miracol faptul ca încă statea in bratele mele. Trupul destul de încordat al fetei imi dadea de înțeles că poziția în care stam o determina sa fie mai agitată si mai emoționată. Se simțea obligată sa facă asta din cauza poveștii. Decizia mea de a-i spune in detaliu despre această etapă a vieții mele nu a fost tocmai bună. Tot ce am reușit sa fac a fost sa o inspaimant și să o fac sa creadă ca își dorește ceva ce e destul de evident ca nu vrea.

    -J-Jungkook! îmi rosteste numele in șoaptă in incercarea de a mă scoate din starea de visare in care ma aflam.

   -(N/T), încep și ii pun mâna sănătoasă pe pieptul meu, știi ca ceea ce îți dorești sa facem presupune participarea ambelor persoane la act, nu? Adică si eu imi doresc să fiu atins.

   In momentul in care am spus ultima propoziție, mâna micuța a fetei se strânge în pumn. Rosise. Incepe sa se miste usor realizând destul de tarziu ca ideea de a se aseza in poala mea nu a fost strălucită. Imi plăcea să o văd peste mine, purtând doar o pereche de pantaloni scurti si un tricou de al meu. O lipesc de mine în încercarea de a o opri din a se mișca si spun:

   -Hai sa o luam usor, ce zici?

   -Ihm!

   -As aprecia dacă ai folosi cuvinte.

   -D-Da...

   Imi cobor mainile pe coapsele ei si o iau pe sus. Chițăie, capul ei fiind acum pe umarul meu. Ii simt respirația caldă pe pielea gatului, gest care imi transmite in intregul corp mici fiori. De cand începusem sa dezvolt sentimente pentru (N/T), nu am mai apelat la colegele care își doreau să-si petreaca nopțile cu băieți care le puteau satisface nevoile. Ma saturasem sa mă culc cu fete pentru a ma simți bine, stiti si voi, acea placere de care te bucuri cateva momente. Voiam mai mult de atât. Să ofer ce am mai bun din mine persoanei pe care chiar o iubesc.

   -Imi doresc sa comunicam, (N/T). Dacă te simți incomod, imi spui și ma opresc.

   -O... O s-sa mă d-doara tare, n-nu? A-asa am a-auzit și-

   O sarut scurt pentru a o opri din vorbit, o asez cu grijă pe pat și continui:

   -Nu voi fi un mârlan. Pentru început, spun si ma apropii de urechea ei șoptind, voi încerca să te fac să te acomodezi cu senzația de a fi atinsa de o alta persoana.

   Imediat după ce am terminat ceea ce aveam de spus, incep să depun mici saruturi pe gatul fetei. Ii mangai obrazul cu degetul mare deoarece simteam cat de agitată e. Imi deschid putin buzele. Depun saruturi umede care o determină sa înghită in sec de repetate ori.  Mușc usor din loc în loc ameliorând durerea cu ajutorul limbii, mici gemete făcându-se auzite din partea fetei. Mâna ei bandajata mă încurca destul de mult, asa că iau decizia de a o indemna sa tina mainile deasupra capului. Imi dau tricoul jos, (N/T) închizând ochii imediat.

   -Arăt chiar atât de rău? intreb râzând.

   -N-Nu. A-Arati, face o scurta pauza și mă privește, b-bine.

Partners|| J.JK.×readerOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz