|Asculta aici, Kook!|

765 54 6
                                    

Jungkook P.O.V.

   O strângeam in brate si o mângâiam, încercând să o opresc din plâns. Suspina încet și trăgea de cămașa mea parcă implorandu-ma sa ii opresc. Din pacate pentru noi, părea că cei doi se simt foarte bine si ca nu aveau de gând să termine prea curând. Ignor zgomotele produse de ei si continui sa am grijă de (N/T). Simt ca slăbește stransoarea. Ma uit la ea si observ ca adormise. Îi asez mai bine căștile în urechi și o invelesc cu haina mea.

   După aproximativ o oră liniștea se așterne în încăpere. Ma mișc încet, gest care o determina pe fata care sta in brațele  mele sa se trezească. Tresare speriată și scoate căștile din urechi.

   -Au plecat? întreabă fiind agitată.

   -Da.

   -Multumesc! continuă si isi aranjează uniforma. Imi cer scuze că am dormit pe tine! Apropo, imi puteai scoate căștile din geanta. Am si eu.

   -Ale mele erau mai la îndemână.

   Chicoteste si isi ia geanta. Iesim cu grija din laboratorul de chimie pentru a nu fi observați si ne îndreptăm spre iesire. Vineri seara. De astăzi intr-o săptămână trebuie să prezentăm piesa in fața tuturor. Ceea ce regret este ca ai mei nu vor fi prezenți. I-as fi urât ca m-au trimis în Coreea,departe de ei, dacă nu era ea. Pentru câteva momente uitam cine sunt cu adevărat și ma bucuram de viață ca un adolescent normal. Imi iubesc părinții și stiu ca si ei tin la mine, dar ceea ce facem noi nu este tocmai drăguț sau legal. Mi-as fi dorit să le-o prezint pe (N/T). E singura fata pe care ar îndrăgi-o ai mei. Comparativ cu celelalte fete pe care le adudesem acasă, ea era perfectă. 

   - Nu vrei sa stam singuri? întreb când ajungem in fața casei sale.

   -Mereu am stat impreuna cu ceilalți. Ar fi ciudat să stăm doar noi.

   -Iti e frică sa rămânem singuri?

   Observ că își mută privirea spre pământ nesigură. Oftez si o îndemn sa ma privească, repetand intrebarea.

   -N-Nu, dar... De ce ai vrea sa rămânem doar noi?

   -Mi se pare ca ne înțelegem foarte bine si chiar nu ar strica sa stam mai mult timp împreună, doar noi doi.

   "Plus ca te plac enorm, imi doresc să te pot săruta din nou si multe altele." spun pentru mine.

   -Ce le vom spune? întreabă și se joacă cu marginea fustei.

   -Tu "mergi sa dormi la Rose", iar eu raman cu ei.  Cand plec de aici, vin si te iau de la ea, iar după mergem la mine.

   -Vrei sa raman la tine peste noapte? Ai înnebunit? Esti băiat!

   -Sunt amicul tău. Iti promit ca nu vei păți nimic.

   Zâmbește și ma prinde de mână. Sunt tras de ea până in casă, Hoseok zâmbindu-ne in momentul in care ne vede. Se uită la mana lui (N/T) care o tine pe a mea si se încruntă.

   -Parcă erați parteneri la chimie. Atât, spune si ne privește serios.

   -Nu e nimic intre noi, replica fata in timp ce imi da drumul la mâna. Îl trăgeam înăuntru fiindca nu părea că vrea să intre. Apropo, în seara asta dorm la Rose, schimbă repede subiectul si merge in camera ei.

   Ma uitam dupa ea, zâmbind inconștient. Chiar nu imi puteam controla reacțiile. Cu greu ma abțin să nu o sărut, sa o strâng în brațe, sa stiu ca e a mea. Pentru prima data nu ma gandesc la o fata intr-un mod pervers.

   -Asculta aici, Kook! începe Hoseok fiind foarte serios. Stai departe de (N/T)! E sora mea si chiar nu vreau să o ranesti. Cu toții știm că ești un fustangiu de primă clasă. Inteles?

   - Da, hyung. Nu ma voi atinge de ea. Promit!

   -Bun. Te-am văzut cand ai sărutat-o acum câteva săptămâni, dar am ales să tin pentru mine. Însă azi... Azi când va țineați de mână... Doar stai departe de ea. Ok?

   -Dar...

   -Stiu ce intenții ai tu cu fetele.

   -Iti jur ca e diferit de data asta.

   -Cred ca am fost destul de clar cand te-am rugat sa stai departe de ea. Hai sa nu ne certam aiurea, ok?

   Oftez si merg in camera de zi, refuzând să insist asupra acestui subiect. Jimin si Taehyung erau deja aici. Deși observa ca sunt supărat, nu imi adresează vreo intrebare. Ma asez pe canapea si imi las capul pe spate. Gândul imi zboară la ea si la noaptea pe care urmează să o petrecem împreună. Nu am de gand sa ma culc cu ea. Vreau sa o sărut in adevăratul sens al cuvântului.

   -De ce ranjesti? întreabă (N/T).

   Ceilalți băieți încep să râdă, șocul de pe chipul meu fiind foarte usor de citit. Cand ajunsese aici?

   -Am venit sa va salut, continuă si ne îmbrățișează pe fiecare in parte. In seara asta nu voi sta cu voi.

   -Ce păcat, replica Taehyung uitându-se la mine. Chiar ne făcea plăcere să stai cu noi, mai ales anumitor persoane din acest grup.

   Ii arat degetul mijlociu intr-un mod subtil, (N/T) razand din cauza gestului meu. Ne salută pentru ultima dată și părăsește încăperea.

   -Kook! strigă Hoseok. Te rog sa nu te mai uiti asa dupa sora mea!

   Rosesc instantaneu, rasetele amicilor mei amplificând starea de rusine pe care o simt. Pentru prima dată în ultimii doi ani rosesc din cauza unei fete.



Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Partners|| J.JK.×readerWhere stories live. Discover now