|E in regula! Sunt aici...|

805 52 3
                                    

(N/T) P.O.V.

   Timpul trecea, ziua prezentării piesei sosind cu pași repezi. In plus față de orele de pregătire la chimie nu erau decât orele de repetiții pentru piesă. Ma aflam in sala de spectacol a școlii împreună cu ceilalți colegi care fie se ocupau de sunet sau lumini, fie erau personaje sau dubluri. Observasem cu ușurință ura pe care mi-o purta Hyunae, dublura mea. Mereu statea in preajma lui Jungkook si încerca să ne țină cât mai departe unul de celălalt. Refuza sa înțeleagă că eu si el nu suntem decât amici, nimic mai mult. Repetam replicile in timp ce ascultam muzică in căști, însă indiferent cât de mult încercam să ignor râsul pitigaiat al lui Hyunae si sa ma concentrez pe ce am de facut, nu reușeam. O puteam auzi cu muzica data la maxim.

   -Va rog, spun și opresc muzica, mergeți în altă parte și vorbiti! Chiar imi doresc sa mai repet replicile.

   -Ieri le stiai perfect. Doar nu le-ai uitat,nu? Ar fi pacat sa nu o interpretezi tu pe Julieta, asa-i Cookie?

   Hyunae îl prinde de braț be Jungkook, lipindu-si bustul generos de el. Chipul băiatului schița dezgust. Știam că nu o place pe fata, dar chiar nu reușea să o îndepărteze de el indiferent ce ar fi facut.

   -Stai liniștită! Nu te voi săruta nici daca asta ar salva planeta de la un posibil război.

   -De ce esti atat de rautacios cu mine?

   -Ti-am explicat de nenumărate ori că nu vreau să existe nimic intre noi, dar tu tot insisti. Înțelege că am sentimente față de o alta persoană și nu te mai comporta ca o lipitoare! 

   -Înțeleg! Esti foarte obosit si nu gândești la această oră. Iti voi lăsa spațiul necesar pentru a-ti limpezi gândurile.

   Se îndepărtează de el cinci pași, afișând un zâmbet larg pe chip. Murmură un "Deja imi e dor de tine." și îi trimite un sărut prin aer.


   -(N/T), hai sa mergem sa învățăm la chimie, spune si ma prinde de mână.

   Il urmez, ținând bine foile cu replici pentru a nu le pierde. Imi strânge mâna puternic, furia fiind vizibilă in gesturile sale. Mers apăsat si rapid, expresia serioasă a feței. Nici nu cred ca realiza ca ma strângea atât de tare de mână încât sângele nu-mi mai circula cum trebuie. Ajungem in dreptul laboratorului de chimie, Jungkook întorcându-se spre mine si spunând:

   -Vom lucra aici fiindcă trebuie sa iau o substanță. Am nevoie de ea pentru un experiment.

   -Profesorul a fost de acord sa stam aici si sa ii umbli prin lucruri?

   -Nu.

   Zâmbește și ma trage dupa el înăuntru, închizând usa in urma noastră. Ne așezăm in prima bancă. Pun geanta pe care o țin mereu dupa mine pe scaunul de lângă. Scot dosarul pe care Jungkook mi-l imprumutase, cateva foi si un pix. Băiatul citește cateva din lucrurile scrise de el in dosar si continua sa imi explice de unde rămăsesem cu o zi în urmă. Îl priveam atentă, analizând fiecare părticică a feței lui. De fiecare data cand rămâneam singuri ma gandeam la acel sărut. Nu discutasem despre asta până acum si chiar mi-as fi dorit să o facem. Sunt genul de fata care se îndrăgostește mult prea usor, iar gesturile lui, plus acel sărut mă tulburau. Începeam să îl plac si din pacate nu ca amic. Poate dacă am fi clarificat puțin lucrurile si mi-ar fi confirmat că acel sărut nu însemnase nimic pentru el, acele sentimente pe care începusem să le dezvolt fața de el aveau sa dispară.

   -Jungkook, îl întrerup si imi mut privirea asupra foilor albe din fața mea, ai spus ca iti place o fată. Pot întreba cine este?

   -Nu cred ca această informație te va ajuta la vreunul din testele de la chimie.

   -Haide, amice! Poti avea incredere in mine. Nu spun nimănui.

   Ma jucam nervoasă cu pixul, așteptând ca acesta să răspundă. Își pune mâna pe obrazul meu stâng și ma forțează să îl privesc. Inima începuse să zburde în piept că o nebună, obrajii căpătând nuanța petalelor de tranfafir. Ma privea direct in ochi, gest care îi oferea un aer superior. Mâna sa inca poposea pe obrazul meu și îl mamgaie usor.

   -Stiu că pot avea încredere în tine, dar vreau sa păstrez asta pentru mine.

   -Te rooooooog!

   -Uite cum facem. Eu iti spun cine imi place, dar și tu trebuie sa faci acelasi lucru. Nu contează cât de mult îți place acea persoană. Trebuie sa imi spui cine e.

   Este posibil sa stie ca il plac? Ceea ce tocmai a spus imi confirma ca stie ceva. Așteaptă un răspuns din partea mea, însă eram mult prea agitată ca sa ii pot răspunde. Din fericire vocea profesorului de chimie se făcu auzită din ce in ce mai aproape de laborator, lucru care m-a salvat de privirea ucigătoare a lui Jungkook. Imi strâng lucrurile repede si merg dupa băiat. Intram in micuța încăpere plina cu substanțe aflat în laborator, făcând liniște.

   -Ai văzut cât de simplu este sa obti note bune la orele mele? întreabă profesorul.

   -D-da, domnule.

   Usa încăperii care depozita materialele utilizate in timpul orelor de chimie era mereu întredeschisă, asa ca arunc o privire. Eleva care se afla cu el statea pe catedră, cu picioarele larg deschise in fața profesorului.

  -E b-bine așa? întreabă timid fata. N-Nici prima d-data nu p-prea m-am d-descurcat.

   -Stai liniștită, micuto! M-am simțit extraordinar, o încurajează dându-i chiloții jos pe sub fusta.

   În secunda următoare ma întorc speriată spre Jungkook. Inima imi bătea cu putere și simțeam cum picioarele ma lasă. Respiram greu si destul de zgomotos. Am putut auzit cum fata care îi ținea companie profesorului geme usor, moment în care încep să plâng, pierzându-mi echilibrul. Jungkook ma prinde inainte de a cădea si se așează usor pe podea. Ma ține în brațe și imi șoptește:

   -E in regulă! Sunt aici si nu îți poate face nimic.

   Scoate din buzunar o pereche de căști și le mi le inmaneaza. Reușesc să le conectez la telefon si să dau drumul la maxim muzicii. Eram atât de speriată. Mai aveam puțin si ii rupeam baiatului cămașa pe care o purta. El nu spunea nimic. Imi mângâia blând spatele cu scopul de a mă calma. Fusesem in locul acelei fete, dar nu ii cazusem in plasa acelui libidinos. De ce profita de inocența noastră? Nu îi ajungeau toate profesoarele din liceu? Imi asez capul pe pieptul lui Jungkook, suspinand încet.







Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Partners|| J.JK.×readerWhere stories live. Discover now