|Începuturile|

748 48 3
                                    

   Asteptam sa fiu huiduit pentru ceea ce făcusem, însă se întâmplase opusul. Întreaga școală stia ce îi făcuse Hyunae iubitei mele, iar acest lucru probabil i-a influențat să aplaude si sa aprecieze gestul meu. (N/T) ma îmbrățișează încercând să își ascundă chipul. Îi mângâi spatele si zambesc din cauza reacției sale. Imediat ce cortina este trasă, profesorul de muzică, regizorul acestei piese, vine rapid spre noi.

   -Tinere Jeon, mi-ai stricat piesa, spune serios. Dar a fost un succes, continua zâmbind mândru. Stiam ca am facut o alegere buna cand te-am pus pe tine in rolul principal. Urmează să canti piesa compusa de tine. Ce mai astepti? Fugi si pregătește-te!

   Aprob cu o simplă mișcare a capului si o trag pe (N/T) după mine.

   -De ce ai făcut asta?întreabă inca rușinată.

   - Am făcut ce? raspund cu o intrebare încercând să fac pe neștiutorul.

   -M-ai sărutat in fata tuturor!

   -E gresit sa imi arăt afecțiunea față de persoana pe care o plac in public?

   -N-Nu, d-doar ca... Eu... N-nu ma așteptam să faci asta.

   -Nu as fi sărutat-o pe Hyunae nici mort.

   Imi iau chitara si rog un coleg sa puna doua scaune pe scena. Nu înțelegea de ce am nevoie de două scaune, însă nu insistă asupra acestui subiect si face ceea ce îl rog. Continui ca o tin de mâna pe fată, aceasta urmându-ma pretutindeni. Voiam sa cânt piesa cu ea lângă mine. Poate asa voi reuși să îi demonstrez lui Hoseok ca sora lui nu a făcut o decizie proastă cand a ales să fie iubita mea. Totuși nu am vorbit niciodată despre asta. Niciunul din noi nu a pornit vreo conversație pe această temă. Dacă spusese asta doar ca sa ne putem vedea fara ca Hoseok sa ne mai deranjeze? Merg pe scena si o îndemn pe (N/T) sa se aseze pe unul din scaune.

   -Ce faci? întreabă neînțelegând ce cauta ea pe scena.

   -Vreau să stai aici cu mine.

   -N-Nu înțeleg...

   -(N/T), tu ai spus că sunt iubitul tău doar ca sa ne lase fratele tau in pace?

   O priveam usor trist si speram ca raspunsul sa nu fie unul in defavoarea mea.

   -Iti plac? insist cu o altă întrebare in momentul in care constat ca evita sa răspundă.

   -P-putin, d-dar dacă n-nu vrei s-sa...

   Profit de faptul ca inca nu fusese trasă cortina si o sărut scurt spunând:

   -Ceea ce am spus astăzi pe scena a fost 100% adevărat, (N/T). Te plac! Mult! Nici nu vrei sa știi cât de fericit am fost cand fratele tau m-a sunat si a spus: " Iubita ta vrea sa te vada." O prind de mâna și continui:Vrei sa fii iubita mea?

   Rosise, privirea ei fiind asupra podelei. Imi strânge usor mâna dandu-mi de inteles ca are emoții.

   -Tu ai spus că sunt iubitul tău. Acum iti e rusine de mine? continui chicotind. 

   -D-Da... Adică n-nu. Eu...

   O sărut pe frunte cu scopul de a-i alunga din emoții. Cortina este trasă, fapt care nu ne-a mai putut permite sa continuam discuția. Primesc un rand de aplauze inainte de a incepe sa cânt, după care asez mai bine chitara și las ca melodia compusă de mine să bucure auzul celor aflați în sală. Zambeam, privirea fiindu-mi asupra fetei care imi intrase în suflet întreaga melodie. 

            

                                ***

   Spectacolul se încheiase in urma cu jumătate de oră. Rămăsesem sa facem ordine și sa mai discutam aspecte legate de petrecerea care avea sa se țină maine seară la Taehyung acasă. Am luat decizia de a muta petrecerea de vineri sâmbăta deoarece piesa ne obosise destul de mult. (N/T) stătea în liniște lângă mine, ținându-mi de mâna și ascultând cu atentie tot ceea ce vorbim, în timp ce Hoseok mă ucidea din priviri. Chiar nu reușeam să îi câștig încrederea.

Partners|| J.JK.×readerUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum