A túlélőpróba

304 25 2
                                    

Külső szemszög:

Hajnali ötre mind a negyen a kiképzőhelyen voltak. Viszont Kakashi-sensei még nem volt ott.
- Hol lehet?! - idegeskedett Naruto.
- Nyugodj meg, Naruto! Biztos mindjárt itt lesz - ásított Natsumi.
- De már két órája késik! - akadt ki Naruto.
- Épp ezért mondom, hogy majd mindjárt itt lesz.
- Natsuminak igaza van - helyeselt Sakura. - Az már nagyon fura lenne, ha nem érne ide néhány percen belül.
- Remélem igazatok van - sóhajtott Naruto. Azonban nem így lett. Már lassan tizenegy óra, de Kakashi még nem érkezett meg.
- Jó reggelt! Kezdődhet az első nap? - jelent meg hirtelen Kakashi-sensei.
- Elkésett! - kiáltott rá vádlón Naruto és Sakura.
- Egy fekete macska keresztezte az utamat, ezért kerülnöm kellett - láthatóan egyikük sem hitt neki. - Nos, lássunk hozzá!  A feladat nagyon egyszerű. Vegyétek el tőlem ezt a három csörgőt. Ha ez délig nem sikerül nem kaptok ebédet, és az oszlophoz kötözlek, ahonnan végignézhetitek, ahogy megeszem az összes ennivalót.
- De sensei, mi négyen vagyunk. Miért csak három csörgő van? - szólalt meg Sakura.
- Jó, higy kérdezted. Nos, azért, hogy valaki mindenképpen az oszlophoz kötözve végezze, ami egyet jelent a megbukásával. Ő megy vissza az Akadémiára. Na persze mind a négyen könnyen megbukhattok. Bármilyen fegyvert, shurikent is használhattok. Úgy gyertek nekem, mintja meg akarnátok ölni. Különben minden hiába.
- De nem túl veszélyes fegyvert használni, sensei?
- Pláne úgy, hogy bekapta a táblatörlőt is.
- A bohócok mindig a leggyengébb láncszemek. Nyugodtan figyelmen kívül hagyhatjuk. Őket hívják úgy, hogy, lúzer. Amint megadom a jelet kezdhetjük.
Naruto nekirohant Kakashinak egy kunaival, azonban ő könnyen lefogta Narutot.
- Csak ne ilyen hevesen, kölyök! Még nem mondtam, hogy mehet.
Nagyon gyors. Alig tudtam a szememmel követni a mozgását. Szükségem lesz a Sharinganra - gondolkozott Natsumi.
- De a hozzáállásod, hogy megölsz tökéletes volt. Talán még az is lehet, hogy lassan kezdelek megkedvelni benneteket. Figyelem, és rajta!
Azzal mind a négyen szétoszoltak. Sakura bebújt egy bokor alá, Sasuke az ágak közé, Natsumi egy fa mögé, Naruto pedig meggondolta magát, és harcot kezdeményezett. Kakashi viszont elővett egy könyvet, amin mindenki meglepődött. Naruto egyik támadásánál Kakashi Naruto háta mögé került, és a technikájától Naruto a folyóba zuhant.
- Ez most komoly? Ebben a csapatban még a sensei is egy idióta - akadt ki Natsumi.
Ezután Naruto előjött a folyóból, es az árnyékklónjaival támadt Kakashi-senseire. Az egyik elkapta hátulról.
Nem rossz - húzta félmosolyra a száját Natsumi. A többi is rátámadt, de ekkor Kakashi-sensei eltűnt, és a helyén Naruto egyik árnyekklonja volt.
Helycsere jutsut használt. Ez várható volt. De akkor most merre lehet? - gondolkozott Natsumi.
Naruto ekkor tömegverekedést rendezett önmagaval. Amikor eloszlottak Naruto észrevette a földön az egyik csörgőt és érte ment, de beleesett Kakashi csapdájába.
Ez egy nyilvánvaló csapda - gondolta Natsumi. - Össze kell szednem magam, ha nem akarok megbukni.
Sasuke rátámadt Kakashira, aki most őt játszotta ki a helycsere jutsuval.
Ezzel most megleptél, Sasuke. Azt gondoltam, hogy ennél okosabb vagy - forgatta meg a szemét Natsumi. - Mindegy. Valahogy ki kell szabadítanom Narutot.
Natsumi csinált egy árnyékklónt, és azt távolabb küldte magától, majd amikor Kakashi eltűnt a klón kiszabadította Narutot és eloszlott. Amikor Natsumi már távolról érezte Kakashi-sensei chakrájat előjött.
- Pihenj le! Szerzek egy csörgőt neked is.
- Köszi, Natsumi!
Natsumi ekkor elindult megkeresni a senseit. Hála a chakra érzekelő képessegének hamar megtalálta.
- Úgy tűnik, hogy már csak te maradtál - olvasta tovább a könyvét Kakashi.
Nem húzhatom ezt sokáig. Már csak húsz perc maradt körülbelül.
- Akkor fejezzük be a vizsgát - vett elő néhány kunait Natsumi. Ekkor érkezett meg Naruto, Sasuke es Sakura. Nem mozdultak, mert kíváncsiak voltak a harcra. Natsumi chakrát erősített a kunaikba, de annyit, hogy az már körbeölelte a fegyvereket.
Miért lila színű a chakrája? - döbbent le Sakura.
Hm. Erre nem számítottam. Ő felülmúlja a társait, azok alapján, amit a Hokagétól hallotta róla. Kívancsi vagyok mi lesz ebből - gondolkozott Kakashi.
Natsumi eldobta a kunaikat, de Kakashi mindet kikerülte, így azok széttörtek néhány fát.
Borzasztóan erős a chakrája. Neki van itt a legtöbb, de megis neki a legjobb a chakra kontrollja - csodálkozott Kakashi. Natsumi ezt kihasználva támadta meg őt, de az utolsó pillanatban kikerülte.
- Víz stílus: víz sárkány jutsu.
Hihetetlen! Ilyen magas szintű jutsut is képes használni? - döbbent le újra.
- Föld stílus: sároszlop.
Natsumi kikerülte a falat es Kakashi háta mögé lopózott.
- Víz stílus: víz robbanás jutsu - Kakashi még időben kitért Natsumi támadása elől, viszont meg így is szerzett néhány karcolást.
Gyors, és nagyon nehéz jutsukat is tud használni. De ez nem meglepő. Elvégre a Harmadik Hokage tanítványa. Ennyi el is várható tőle.
- Nos, úgy látom, hogy most egy ideig nem fogok tudni olvasni. Ideje komolyan vennem a harcot. Gyerünk, támadj! - tette el a könyvét.
Natsumi chakrát erősített a jobb öklebe, majd elkezdett Kakshi-sensei felé futni. Mikor három méter választotta el őt Kakashitól a levegőbe ugrott és onnan készült rátámadni. Kakashi meg időben elugrott, így Natsumi támadása a földbe csapódott. Ennek következtében létrejött egy egy méter mély, és három meter átmérőjű kráter.
- Hihetetlen - suttogta Naruto. Sasuke és Sakura bólintottak.
Ilyen fiatalon ennyire erős? - lepődött meg ismét Kakashi. - Bár, ha jobban belegondolok ez nem is olyan meglepő, ha a felmenőire gondolok.
- Rendben. Akkor most én támadok - nagyon gyorsan Natsumi háta möge került és hátba akarta ütni, de ő az utolsó pillanatban kikerülte. Ekkor Kakashi lábon rúgta Natsumit, amitől ő a földre került. Natsumi látta, hogy Kakashi-sensei a szemébe néz. Ekkor egy pillanatra becsukta a szemeit, majd amikor kinyitotta láthatóva vált a Sharinganja, és rögtön egy genjutsut bocsátott Kakashira.
A Sharingan. Ha jól emlékszem Sandaime-sama azt mondta akkor élesztette fel, amikor Itachi elhagyta Avarrejteket. Ráadasul rögtön elsőre teljesen fejlett lett. Nem irigylem őt. Ez egy igen erős genjutsu. Valóban tehetséges, de a lényeget ő sem érti teljesen.
Kakashi feloldotta a genjutsut, de addigra Natsumi megszerezte a csörgőket.
Erre nem számítottam. Nos, Natsumi, Mit fogsz tenni a csörgőkkel?
Natsumi olyat tett, amin Kakashi is, de méginkabb a csapattársai meglepődtek. Odament Narutohoz, Sasukéhoz és Sakurához, és odaadta nekik a csörgőket.
- Ezt miért csináltad? - lepődött meg Sasuke.
- Igen - bólintott Sakura. - Keményen megdolgoztál a csörgőkért, mi nem is csinaltunk semmit. Miért adod ide nekünk?
- Igazuk van - helyeselt Naruto. - Tudom, hogy mit mondtál nekem, mikor kiszabadítottál, de semmit sem tettem ezért a csörgőért, így nem érdemlem meg.
- A csapattásaim vagytok, meg akkor is, ha nem jövök ki jól Sasukéval es Sakurával. Azonban rájöttem, hogy nem hagyhatom, hogy megbukjatok, és én önző módon egyedül átmenjek. Meg akkor sem, ha én megbukok.
- Értelek, de ez akkor sem igazságos veled szemben - rázta meg a fejét Naruto. - Neked adom az enyémet.
- Ne is próbálj meggyőzni, mert nem fogadom el - rázta meg a fejét Natsumi.
- Akkor fogadd el az enyémet! - szólalt meg Sasuke. - Igazad van. Nem jövünk ki jól, de attól meg testvérek vagyunk, és nem hagyhatom, hogy megbukj miattam.
- Rendes vagy, de a tiedet sem fogadom el - rázta meg a fejét ismételten Natsumi.
- Ha az övékét nem is, de az enyémet legelabb fogadd el! - mondta Sakura. - Láttam, hogy mennyire erős vagy. Nem érdemled meg, hogy megbukj.
- Megleptél ezzel, Sakura, de csak ismételni tudom magam. Nem fogadom el. Ne is próbáljatok tovább győzködni! Lezártam a vitát.
Ekkor megszólalt az óra. Lejárt az idejük.
Mindannyian megleptek. Ők az első olyan csapat, akiknél ilyen összfogást látok.
- Nos, úgy tűnik ideje elmondanom a döntésemet. Gratulálok! Mind átmentetek a vizsgán.

Naruto - Shonen Jump fanfictionWhere stories live. Discover now