Dit game....

94 1 2
                                    

GODT TAG FEM MINUTTER!!!!!

Jeg puster ud og kigger på Marcus der står lidt fra mig og snakker med nogle fra produktionen, han kigger op og vores øjne mødes, han forsøger at holde fokus på dem der snakker men jeg kan se det er svært, så jeg går hen til mine ting for at finde noget at drikke.

Jeg har hans fulde opmærksomhed og kan mærke hans øjne på min krop imens jeg går, det her lille spil har efterhånden gjort ham helt kludret kan jeg mærke. 

Jeg ved også jeg har drillet ham idag, men han er selv uden om det nogen gange han spiller selv op til en masse også dropper han det bare igen. Jeg kunne allerede mærke det da vi skulle øve på dansen til vores fælles sang, vores sceneshow er opbygget på en måde hvor jeg skal synge skiftevis med drengene men jeg danser med Marcus, og Martinus danser med Ebba.

hans berøringer fik lige lidt ekstra, det var også derfor jeg tænkte at jeg ville give ham lidt igen. mine bevægelser fik lige lidt mere sving på hofterne og jeg var lige lidt tættere på ham end jeg normalt ville være.  jeg kunne mærke han havde svært ved at holde fingerne for sig selv, det er lidt synd men jeg har nydt at have magten over ham.

Jeg har det mega varmt så jeg  trækker min t-shirt af og står kun i sports-bh, men det gør ikke noget for det er der mange af vores dansere der også har, så det er ikke fordi jeg skiller mig ud eller det ville være vulgært eller noget, nogen har faktisk mindre tøj på.

Tror du det der hjælper? jeg vender mig hjælper på hvad? han lægger armene om mig, du ved udemærket godt hvad jeg hentyde til smukke. Nej jeg har ingen ide om hvad du snakker om Marcus, han bakker mig stille op ad vægen nå så du har ikke drillet mig hele dagen? Nej hvad skulle det da være med? jeg bider mig blidt i læben og læner mig op ad vægen, Abby du bliver ved? Jeg forstår ikke hvad du mener Macus? jeg lader min hånd finde hans t-shirt kant og leger stille med den  som jeg plejer. Han kommer tættere på mig, så du har ikke spillet op til mig hele dagen? Næ skulle jeg have gjort det, han kommer helt tæt Abby for fanden jeg kan ikke koncentrere mig når du er sådan her, nå da da hvad skal vi gøre ved det? jeg lader min hånd smutte ind under hans t-shirt og kærtegner hans mave og tager fat i hans buksekant for at  trække ham tættere på mig, jeg kan høre hans smil helt uden at se op på ham.

Abby du.... jeg kigger op på ham og smiler, nå hvad skal vi gøre ved det her lille problem du har? jeg blinker til ham, seriøst Abby du plejer aldrig at være sådan her. Så du siger jeg er kedelig normalt? nej slet ikke det her er bare så... han går i stå og smiler, uvant?

mmmh ja og overraskende, måske du skulle vænne dig til det Hr. Gunnarsen det kunne godt gå hen og være noget jeg synes om. Han læner sig ned mod mig, han er så tæt at jeg kan mærke hans vejrtrækning på min hals, hans nærhed vækker min lyst jeg er selv rimelig påvirket af det her spil jeg har haft kørende hele dagen. Han kysser min hals, så du siger du ikke har gjort noget? hans hvisken giver mig kuldegysninger og de små kys han sætter på min hals får min krop til at koge endnu mere.

Jeg... han træder endnu tættere på mig og efterlader kun få centimeters afstand imellem os, nå har prinsessen mistet sin stemme? han har totalt lammet min krop og har overtaget magten over mig. Nå smukke jeg tror vi bliver nød til at komme tilbage og arbejde, og hvis du bliver ved med at være fræk må vi overveje en endefuld til dig når vi kommer tilbage..

han læner sig ind til mig og da jeg tror han vil kysse mig trækker han sig og går hen mod de andre. Jeg står lidt og samler mig, damn han er god til det her spil, måske jeg har mødt min overmand. Jeg går hen til de andre, Carrie kigger mod mig og smiler  Godt du kommer Abby så kan vi komme igang, jeg kigger hen på Marcus der smiler tilfreds, kan vi lige tage din sang Abby? Carrie kommer hen til mig, jo det kan vi vel godt jeg troede bare vi var et andet sted? Ja men pianisten skal nå noget andet også ville vi lige prøve inden, jo det kan vi godt.

10 reasons why I love you(AFSLUTTET)Where stories live. Discover now