Ellie

75 1 0
                                    

Jeg ligger den sidste kuffert op på bagagevognen, Carrie kommer hen til mig, seriøst Abbs den der kan du jo ikke køre?? Ja snilt... jeg forsøger at skubbe men jeg kan jo slet ikke køre den.
Lad mig hjælpe dig, Marcus kommer hen til
Mig, hans far og Martinus har deres bagage. Nej det okay jeg kan godt selv, han stiller sig op og smiler ved siden af mig, mmmmh helt sikkert lad mig se.
Jeg ligger alle mine kræfter i og får skubbet vognen lidt, ja med den fart så er du nok ude i morgen.
Ha ha bare grin, han ligger sine hænder på vognen, lad nu mig køre den.
Jeg nikker okay okay, så hjælp... sæt dig bare op så køre jeg dig ud, ej vel Marcus det gjore man da man var lille. Kom nu Abbs, du har ikke ret til at kalde mig det... hvorfor er det ikke jeg må? Fordi det kun er min far og Carrie, han laver en lille sød sad mund.
Hmmm tror du det der hjælper, man kan jo altid prøve, nå op på vognen Abbs.
Marcus....
ja nu bestemmer jeg du sætter dig på vognen og jeg kalder dig Abbs. Jeg hopper op på vognen og vi køre ud til de Andre, Carrie smiler da vi kommer ud. Nå vi troede i var vendt om? Jeg overvejede det faktiske et split sekund, men så skulle det være sydpå til varmen, Marcus det lyder hyggeligt men jeg ved du har en del arbejde foran dig så det er der nok ikke lige plads til.
Hans far smiler nej ikke lige nu, men måske ikke der er plads til en ferie snart?
Vi går længere ud i ankomsthallen, Jeg spotter min familie, Marcus stop. Han stopper og jeg hopper af.
ABBY!!!!!!!
Mine søskende kommer løbende hen til mig og giver mig et kæmpe kram, hold op de er blevet store.
Hej i to, hvor er det godt at se jer, ÅH Abby hvor har jeg savnet dig, min søster trækker mig tætter på. Min far kommer hen til os, jeg slipper de to andre og giver ham et kæmpe kram, hvor har jeg savnet dig Abbs. Og hvor er du blevet en ung smuk kvinde, jeg mærker mine kinder blive røde. Han trækker sig lidt, hold op du ligner din mor, jeg mærker hvor meget jeg savner hende.
Carrie kommer over og giver kram, hej Carrie jeg ser du endnu en gang har formået at passe godt
på Vores lille pige. Haha ja som ikke er så lille mere vel, jeg kigger hen på Marcus som venter på at sige farvel, jeg trækker mig fra min far. Øh jeg skal lige sige farvel til nogen.

Jeg giver Martinus et kram og Kjell Erik giver mig et hurtigt kram, tak for nu Abby det var veldig hyggeligt at møde dig. Tak i lige måde kjell Erik.
Martinus og Kjell Erik begynder at gå,
Jeg går hen til Marcus, han smiler nu skriver du til mig ik? Jo selvfølgelig gør jeg det, ses vi en af de nærmeste dage? Måske det kommer an på dig Marcus, altså jeg har ferie. Jeg skal nok lige finde ud af noget,
Vi ses Abbs, Jeg smiler du sku stædig, ja det er sådan jeg er.
Han trækker mig ind i et kram, pas på dig selv smukke, I lige måde marcus nu når alle de der farlige tøser venter på dig.
Han griner lidt, ja mon ikke det lige går?
Jo du skal nok klare dig Marcus, klare du den der vogn selv nu? Ja mon ikke min far kan hjælpe?
Jeg kigger hen mod min far, hvad siger du Abbs? Jeg smiler for jeg har savnet ham. Han kommer hen til os, hvad siger du? Du kan godt klare bagage vognene? Ork jo, hej jeg er Abbys far Eirik, hej Marcus, så i to er? Han peger på os, nej far det er en ven....ja okay man ved da ikke, Marcus kigger på mig og smiler, vi ses jeg må heller følge med så jeg ikke bliver fange af de der farlige fans. Åh du er så dum, jeg skubber til ham, du er lidt voldelig unge dame, mmh og bare vent der er mere hvor det kommer fra.
Martinus kommer hen til os, Marcus vi skal videre nu, og der er mange fans. Ja jeg kommer nu, hej Abbys far Eirik, hej Martinus, Martinus smiler over hele hovedet.
Nej vent er i.... Marcus & Martinus? Altså dem der.... Ellie, kom se hvem... min søster bliver helt rød i hovedet, men kommer hen til os.
Ellie er helt vild med jer to, ikke rigtigt Ellie. Jeg kan se hvor genert hun bliver, ej far det der er for pinligt, nå men så skal du da have et billede skal du ikke Ellie? Marcus smiler til hende
Hun nikker men er så genert, jeg går over til hende. Kom søde så får du et billede med de der dumme drenge.
Marcus og Martinus ligger armen om hende og giver hende et kram. Abbs er en af vores venner så ved du hvad Ellie du er også en af vores venner så. Hun lyser lidt op, hey her du må få det her. Marcus tager et armbånd af og giver til hende, vi ses Ellie pigen, hun bliver endnu mere genert og får et kram af dem begge.
Drenge vi må videre, kjelle Erik kommer hen til os, han hilser på min far. Marcus ligger armen om mig igen vi ses smukke, skriv når du er hjemme okay... jeg nikker, ses og tak for det med min søster, ej det skal du ikke takke for, vi elsker alle vores fans.
Men tak alligevel, vi ses. De går og vi er alene, nå min smukke pige så kan jeg få lov at sige farvel? Ja men vi ses jo snart Carrie, ja om fjorten dage, ja jeg glæder mig til en helt ny måde at rejse på.
Ja har du hørt det  Eirik,? Din datter er blevet luksusdyr så ikke flere busser, nej vi skal med fly og på hotel.
Nånånå så nogen har fået stjerne nykker? Næ jeg gider bare ikke det der landevejs noget mere, han ligger armen om mig hold op du bliver stor.
Vi ses Carrie, ja og hold mig lige opdateret med det der crush noget i to har gang i....
vi er bare venner Carrie, ja det ses tydeligt vi ses min pige.
Hun tager sin bagage og går mod flytoget, det er et tog der går direkte til Oslo city.

10 reasons why I love you(AFSLUTTET)Where stories live. Discover now