Meetup

109 1 0
                                    

🌼 smid en stemme og kommenter 🌼
Det koster ikke noget
———————————————————————————

Undskyld men jeg har sagt til jer i ikke må sidde herinde...
jeg kigger op på damen foran mig, øh undskyld hvad?
Ja det er helt i orden i gerne vil møde dem men gør det uden for...
jeg bor her.... nå okay hvilket værelse?
Øh det kan jeg ikke huske, men min...
Jeg gider ikke høre mere Du må gå udenfor, men kan jeg ikke bare lige? Hun ryster på hovedet og vifter mig væk.
Seriøst jeg er altså en gæst her på hotellet, jeg bor her.
Hun følger mig hele vejen ud.
Jeg stiller mig op ad muren derude, fuck en ko! Seriøst, jeg leder efter min mobil.
Great den ligger i min taske som Carrie har med ned, Pigerne kigger på mig kan jeg se.
Det er træls vi ikke må vente indenfor ik?
En pige på omkring kigger smilende hen på mig efter at have stillet sit spørgsmål. Øh hvad? Ja der er koldt herude, jeg nikker men jeg.... ja vi blev også smidt ud hun er en ko hende der,
i det samme kommer en bil kørende op foran og pigerne stille sig pænt op og venter. Hmmm var det Marcus og martin? Nej det var bestemt noget med nus til sidst, hej hej, lyder det fra bilen og så er der en masse snakken ovre fra dem.
Jeg rykker mig lidt så jeg kan se hvordan de rent faktisk der ud nu.
Men det er ikke til at komme til, de er jo totalt omringet af tøserne, jeg går hen til døren og står, mon ikke Carrie kommer om lidt. Jeg kigger ind ad døren, hej vil du også have et billede?
Jeg vender mig og kigger ind i de dybeste brune øjne, han smiler og venter på mit svar.
Øh... undskyld hvad? Han smiler endnu mere, vil du have et billede? Øh nej, nej det er helt fint.
Jamen fint, vi ses, Han blinker også går de ind, jeg gider ikke stå her mere, det er fandme for koldt.
Jeg går ind lige efter de andre, Carrie står og hilser på de to drenge og deres team, hun smiler da hun ser mig. Nå der var du, jeg her ledt efter dig....
ja jeg blev smidt ud, øh hvad? Ja hende der damen smed mig ud, hun troede jeg var en af deres fans, Carrie går over til skranken, jeg kan se hun er gal. Imens betragter jeg de to drenge der chekker ind, de er vist vokset lidt siden jeg sidst så et billede af dem.
Carrie kommer over til mig, sorry min pige jeg tror ikke hun bliver et problem igen.
Nå lad os få lidt at spise inden der er Meetup, seri Carrie behøver jeg? Hvad Abby??? Meetup??? Jeg nikker og håber hun siger nej
Hun smiler, det er godt for dig abbs så ja det skal du.
Aftensmaden er hyggelig, jeg elsker at hænge ud bare med Carrie, hun er en slags reserve mor for mig, Selvom hun ikke er meget ældre end mig.
Min egen mor døde af kræft for to år siden, det var hårdt, og min far som havde været med på mine tour før måtte nu blive hjemme med mine to mindre søskende. Det er hårdt at undvære dem, men det er helt forståeligt han bliver hjemme, de skal passe deres skole, min søster Ellie er 12 og min bror Billy er 13år, jeg savner dem hver dag og kan ikke vente til at komme hjem og tilbringe hele sommeren sammen med dem.
Er du færdig Abbs? Ja....Jeg tørrer min fingre en sidste gang, og ligger servietten.
Carrie går hen og betaler imens jeg får overtøj på, åh jeg magter ikke det der meetup. Det er andre unge influensers, både danske og norske, men det er unge mennesker der er totalt overgearet og laver videoer af alt de gør.
I Tyskland lavede Carrie noget af det samme, jeg endte med at gå fordi det var for meget, dem der var der var for meget og hele situationen blev totalt overgearet.  Jeg håber at det her bliver mindre hektisk, og at der rent faktisk er nogen man kan snakke med. Jeg sætter mig ind i bilen og svare på nogle beskeder. Jeg har ikke så mange venner men dem jeg har er tætte, meget tætte som jeg holder helt for mig selv.
Bilen køre op foran en kontor bygning, der er allerede lidt aktivitet kan man se, der er kommet en del allerede.
Jeg går ud af bilen og ind af døren som Carrie holder, hun ligger armen om mig imens vi venter på elevatoren.
Nå min pige make some friends, men jeg har venner....
Ja bare vær lidt social søde, jeg nikker og går ind i elevatoren, okay for din skyld, men hvis det bliver bare lidt som Tyskland så går jeg.... hun smiler ja det fair nok, måske det ikke lige var den målgruppe...
nå det synes du ikke? Døren går op og man kan høre musikken fra rummet, jeg kigger på hende. Seriøst Carrie jeg går!
Naaa kom nu, jeg er sikker på det nok skal blive hyggeligt, forresten så kommer de det to soon drenge også. Ja og? Måske de er meget søde?
Men hvad skal jeg bruge det til? Tja hvem ved måske du... Carrie stop det der, de er 12....
17år Abby, og du er sku da selv kun 17år... ja men, Abbs stop nu med at være så skide voksen hele tiden, nyd nu din ungdom. Snak med nogle andre unge, hør hvad de laver og måske hvem ved, så kunne det jo være du rent faktisk fik lyst til at være ung... hun blinker til mig, nå fri leg min skat, så går jeg over til nogle af de der kedelige manager der og hænger ud.
Jeg kigger op på hende, normalt er det jo dig der har det sjovest til de her ting. Ja min skat, og det er fordi jeg socialisere mig, you know? Jeg griner lidt af hende, og sukker okay jeg skal nok. Jeg kigger rundt, her er faktisk vildt mange, nogle er lidt overgearet mens andre bare kigger på.
Jeg går hen og henter en vand, og kigger lidt rundt. Carrie er igang med den helt store kramme runde, det er lidt sjovt for på det punkt er vi så vidt forskellige. Hun elsker at være social HELE tiden, og brokker sig over vi aldrig skal ud i byen eller noget, og jeg ja jeg elsker at være bare teamet og slappe af, sove længe.
Hey.... jeg kigger til siden og ser de der brune øjne igen, øh hej... han smiler det var dej fra hotellet, jeg smiler det går altså fint hvis du snakker norsk....
nå ja okay så du er norsk? Jeps... Hej jeg hedder Marcus, han rækker hånden ud til mig, hej Abby.
Nej vent, du er ikke den Abby vel? Tja det ved jeg ikke, hvilken Abby?
Altså hende med det der hit, øøh hvad er det nu den hedder, han begynder at synge noget af min sang. Damn det er han faktisk ret god til. Jeg nikker jo det er min sang, han smiler seri du er så fantastisk.
Jeg kan mærke jeg bliver lidt genert, jeg er aldrig god til at modtage ros. Tak, og du lavede også musik eller? Ja vi har samme bureau, nå ja Carrie nævnte godt i også brugte Anti. Jeg kigger over mod hende, hun nikker og smiler tilbage.
Skal i også lave koncert her eller? Ja to en idag og i morgen også hjem til Norge. Nå det lyder dejligt har i fri så? Nej har man nogen sinde det? Haha nej jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst havde det.
Nej man er meget på farten.
Rejser du også meget Abby? Ja altså de sidste to år har jeg boet det meste af tiden i en tour bus. Det er faktisk lidt vildt, for jeg troede ikke andre rejste så meget som os. Jo åbenbart, jeg kigger lidt ud over de andre influenceres, damn de er godt nok noget for sig selv.
Vil du med hen og sidde? Jeg kigger op på ham han smiler og nikker mod sofagruppen lidt fra de andre.
Jo hvorfor ikke, hvor er din bror? Han nikker mod en gruppe der står med en fodbold, og du vil ikke med? Han ryster på hovedet, nej jeg er lidt træt idag og har bare lyst til at slappe af, faktisk gad jeg ikke komme men vores manager sagde vi skulle, noget med det var godt at hænge ud med andre unge... jeg griner lidt, seriøst? Det sagde Carrie også, hvem er jeres manager? Vores far, men Marte står for pr osv. hvem er hvem?
Ham der med de sorte bukser er min far, han peger på en mand som står og snakker med Carrie og en anden dame.
Og hende med det mørke hår er Marte, jeg smiler den sidste er så Carrie, han griner lidt ja jeg kender faktisk godt Carrie.
Hvad skal vi så lave? Han kigger på mig, hvad plejer du at lave til de her meetup? Ikke noget sidde i sofaen og glo Netflix og drikke vand.
Spændende, nej ikke vildt men jeg er bare ikke til sådan noget her, hvorfor ikke?
Jeg synes måske at unge mennesker ikke helt er....
jeg stopper for jeg vil ikke støde ham på nogen måde.
Ikke helt er hvad? Sådan på bølgelængde med mig, jeg har svært ved at snakke med dem.
Han smiler, men hvad gør vi så? Det går da meget godt....? Ja, men du er heller ikke helt hype over at snakke med mig eller overgearet.
Hvis du gerne vil have jeg skal være det kan jeg godt, ej det fint det her.
Okay, jeg kigger ud på de andre der laver TikToks, spiller bold eller bare laver andre underlige ting.
Seriøst det der TikTok, i dont get it.
Han griner lidt, heller ikke mig men Martinus er helt vild med det.
Martinus? Ja min bror...? Nåååå ja okay sorry, han smiler, det okay...
Marcus kom lige, hans bror råber til ham. Han ryster på hovedet men hans bror bliver ved med at vigte ham hen til ham. Undskyld jeg kommer om lidt, han kan åbenbart ikke undvære mig.
Han smiler undskyldende og rejser sig, jeg kigger lidt ned i min mobil, nååå hygger du? Jeg kigger op på Carrie som har stillet sig foran mig, tja det okay stille og roligt.
Mmmh jeg ser Marcus alligevel var lidt interesant, han er da meget, jeg stopper og overvejer mit svar. Hun smiler ja det er han, måske vi skulle finde ud af nogle flere meetups med dem? Ja det vel okay, hvis han også er sådan her til dagligt, jeg kigger hen imod drengene hvor Martinus har lokket Marcus til en duel om flest jongleringer med bold.
Måske bare lidt mindre larmende, Abby du lyder som en gammel kone på 60 nogen gange. Tja måske men teenager larmer så meget.
Mmh og du er selv en teenager, der kommer en dame hen til os, jeg har set hende på kontoret før men aldrig snakket med hende.
Hej smiler hun hej Abby, smiler jeg venligt og rækker hånden frem, hej jeg hedder Marte. Nå hygger du dig? Ja det er okay, faktisk er det lidt hyggeligt, Carrie smiler sådan min pige, smut nu hen til de andre og hyg dig. Jeg går modvilligt hen til de andre, Marcus tabte til sin bror som nu er ved at kæmpe mod en anden dreng.
Jeg stiller mig op ad vinduet og forsøger at følge med i det der sker, men det er faktisk kedeligt.
Jeg går hen og henter noget at drikke, og kigger bare lidt rundt.
Jeg orker ikke at være her inde mere, og går uden for på en altan der er, det er dejligt med noget luft.
Jeg sætter mig op ad væggen og kigger ud på byen.
Døren går op og en smilende Marcus kommer ud med en vand i hånden.
Hey er du okay? Ja jeg er bare ikke til så store forsamlinger. Seriøst? Du er jo verdens stjerne og vant til at stå på store scener? Tja men sådan er jeg jo så ikke som person, han smiler og sætter sig ned.
Fortæl lidt om dig selv.....
hvorfor? Han griner lidt, er du altid så offensiv?
Næææ, du spørger bare meget, han smiler og kigger ned, tja men ellers får man jo ikke noget afvide.
Hvad skal du i morgen?
Lave koncert i København, fedt jamen måske vi kunne du ved, hænge ud inden?
Hænge ud? Ja du ved se film snakke spise mad eller noget andet.
Hygge hænge ud.... tja måske, det er ikke noget jeg plejer at gøre, men jo hvorfor ikke.
Vi bor jo også på samme hotel så kan vi ikke bare hænge ud på hotellet Abbs?
Jeg smiler over den måde han siger mit navn, jo aftale.
I Call it a date, aaah ikke date vel. Han blinker just kidding. Men jo lad os lave noget, her skriv dit nr så ringe jeg til dig.
Han rækker mig sin mobil og jeg taster det hurtigt ind. Fedt mega hyggeligt Abbs, vi sidder længe bare og snakker, vi fortæller lidt om hinanden.
Han er nu meget sød ham Marcus, helt anderledes end andre drenge på 17 år.
Carrie kommer ud på altanen, der var i vi har ledt efter jer. Jeg smiler det blev bare lidt for meget af det gode Carrie.
Marcus rejser sig og hjælper mig op og vi følger ind efter hende.
Har i hygget jer? Ja det var meget hyggeligt, og stille og roligt. Hun vender sig og kigger på
Mig, hvor er hende gnavpoten på 60? Marcus seriøst hvad har du gjort ved hende? Han smiler det er bare sådan noget jeg kan. Han giver mig et kram, tak for idag Abbs, jeg ringer så kan vi aftale mere om i morgen... han løber hen til sin far som har hans jakke og et halvt ben ude af døren. Han smiler og vinker også er de væk.
Nå nå nå Hvad går det ud på Abbs?
Jeg smiler og kigger op på hende, tja vi skal hænge ud i morgen. Hun griner lidt seriøst Abbs hænge ud dig??? Mmmh ja og hva så? Hun trækker mig ind i et kram, ingen ting jeg er vild med det.
——————-

Hej og godaften allesammen
Så kom der et mere, håber i kan lide det.
Xoxo Mali

10 reasons why I love you(AFSLUTTET)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin