On the road.....

256 2 0
                                    

🌼 smid en stemme og kommenter 🌼
Det koster ikke noget
———————————————————————————
Biiip biiip, min alarm ringer, jeg griber ud efter mobilen og slukker den.
Jeg har totalt mistet track om hvor vi er, det her liv på landevejen er ved at dræne mig totalt.
Man går i seng i en by og vågner op i en ny, ja nogen gange sågar et andet land. Jeg ved ikke hvor vi skal hen idag, det er min manager der plejer at fortælle mig det. Jeg vender mig og trækker gardinet lidt til siden, landskabet flyver let forbi derude. Hvor var det nu vi skulle hen idag? Eller i går eller ja i ved hvad jeg mener, var det Berlin? Eller??? Polen nej det var helt bestemt i Tyskland, jeg lukker gardinet tilbage igen og sukker.
Jeg kan vel ligeså godt stå op, jeg hopper ud af min kabine og trækker en hoodie over hovedet, der er stadig stille i bussen og man kan svagt høre en sagte snorken. Jeg går ned under og hen til sofa loungen, Carrie smiler da jeg kommer ind. Godmorgen søde, sovet godt? Jeg smiler tilbage og nikker for ja jeg har jo sovet godt det er bare det her med ny by eller land hele tiden.
Det har faktisk været sådan længe, altså det her tour noget, jeg sætter mig ned ved siden af hende. Nå er du klar til senere? Måske hvad skal der ske?
Hun kigger på mig og smiler, du er lidt glemsom for tiden Abby, ja jeg tror bare det er det her tour liv der gør det.
Vil du vide hvad du skal? Ja klart, jeg forsøger at lyde interreseret, men mest af alt har jeg lyst til at lægge mig ind i min seng og sove flere dage.
Abby, jeg kigger op på hende ja sorry, du sagde?
Vi skal til noget meet up med andre norske influensers, og så er der koncert i aften i Danmark. Er vi i Danmark? Jeg troede det var Tyskland? Hun smiler og ligger en arm om mig, nej det var igår Abby, Skal jeg være bekymret for dig? Nej...
jeg stopper for det er så tydeligt jeg har mistet overblikket totalt, måske det alligevel bliver hyggeligt at møde andre på din egen alder, Abbs.
Ja måske, men.... ja jeg ved det du er træt og gider ikke snakke med de andre, fordi der er alligevel ingen der kan sætte sig ind i hvordan det er at være på tour så meget som du er.
Jeg nikker, du er ved at lære det, hallo Girl jeg har været din manager de sidste 10 år, så mon ikke jeg kan dine vendinger efterhånden.?
Nå smut du så hen og få noget mad og vær klar til at tjekke ind på hotel om et par timer...
hotel? Seriøst? Vågner vi og sover i det samme land? Ja der er jo koncert to dage i træk i den her i Danmark.
Jeg smiler lidt for mig selv, måske der rent faktisk er en mulighed for at man kan se noget af den by vi er i?
Jeg samler mine ting og stiller det klar ved døren, på den måde er der altid nogen der sørger for det kommer ind.
Carrie kommer hen til mig, nå er du klar? Ja, jeg har sat mine ting så lad os komme ind og Do some magic, hun griner dejligt med en humørbombe Abbs.
Ja der er jo heller ikke noget at være sur over i dag jo, hun ligger armen om mig imens vi går ind til hotellet, næ solen skinner og du skal hænge ud med unge mennesker på din egen alder. Det kan jo kun blive bedre end det der du lavede i Tyskland, ja sorry jeg vidste ikke det ville blive sådan.
Ej men jeg tror bare ikke rigtigt jeg er på samme sted som unge på min alder, hun blinker Abby please gør det for min skyld. Nå og her troede jeg det var for min skyld vi gjore det? Næ det er faktisk for at jeg stadig kan føle mig lidt ung, ja det tænkte jeg.
Carrie går hen i receptionen og chekker os ind, jeg sætter mig i sofaen og venter, her er ligeså kedeligt som de andre hoteller vi har været på.
Koldt kedeligt og uden sjæl, der sidder de sædvanlige mappe dyr i lobbyen og henne i hjørnet er en lille forsamling af piger.
Mine fans? Ej det tror jeg så ikke, hvad er det der står på deres tøj? Soon? Hvad fanden er det for et band,
Ej jeg vil gerne vide hvem de venter på, Carrie kommer hen til mig, og hvor er vi så på vej hen Abby? Øh jeg tænkte de der piger, kender du deres band? Hun smiler ja mon ikke, de er jo også hos os. Hos os? Ja altså på Anti, jeg har ikke hørt om soon før, er de gode? Hun smiler de hedder ikke soon, men Marcus og Martinus, ej vel? Jo vel, og hvad er der så galt med dem Abby? Ingen ting er de ikke bare de der små gutter der vandt MGP jr? Hun smiler jo men nu er de så næsten 18 år og ikke helt så små mere.
Nå nå men.... men hvad Abby? Ja ingen ting, skulle vi ikke op og have lagt makeup og tøj? Hun smiler Jo kom min pige, lets make some magic...
Vi træder ind i den suite som vi har fået, her er faktisk lidt Nice men det siger vi ikke til Carrie, for hun skal ikke have ret. Hun sagde nemlig suiten ville være mega Nice, og jeg påstod som altid at den ville være kedelig.
Her er jo både Playstation og alt muligt, min stylelist er allerede kommet og er igang med at sætte tøj op så jeg kan se det.
Jeg smider mine ting ind i værelset, der er den største lækre seng, åh det er godt nok længe siden jeg har sovet i en rigtig seng, jeg ligger mig ned og det føles som himmelen da jeg synker ned i den.
Damn jeg kommer jo til at sove som en baby i nat..
.........
Jeg går ned og venter!!! Råber jeg til Carrie, ja gå bare vi kommer snart.
Gider du tage mine ting med ned? Ja bare sæt dem ved døren.
Jeg finder et bord i lobbyen og sætter mig for at vente på de andre. Jeg nyder stilheden, ser på de mange mennesker der kommer ind og ud, og den lille flok af forventningsfulde piger der venter uden for døren.
De har nogle trofaste fans, sådan er mine nu også, de venter gerne flere timer inden jeg kommer. Jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre uden dem.....der kommer dame hen imod mig, jeg smiler venligt til hende.
Undskyld men jeg har sagt til jer i ikke må sidde herinde..
——————————-
Godt nytår allesammen,
Håber i er kommet godt ind i det nye år,
Her er så den første historie fra mig i det nye år.
Håber i kan lide den,
Xoxo Mali

10 reasons why I love you(AFSLUTTET)Where stories live. Discover now